YHDEN AIKAKAUDEN LOPPU

Thursday 11. June 2020 / by nadjastrange

Oon vältellyt tätä blogipostausta monta kuukautta. Samaan aikaan olen ollut tästä asiasta varma, mutta jostain syystä sen auki kirjoittaminen on tuntunut pelottavan isolta kynnykseltä.

Lopetan bloggaamisen.

Tämä ei varmastikaan tule monelle yllätyksenä, koska uusia blogipostauksia ei ole tullut marraskuun jälkeen, enkä mä sitä ennenkään kovin aktiivinen ollut. Olin jo muutaman vuoden ajan harkinnut lopettamista, mutta aina lopulta löytänyt inspiraatiota jatkaa. Tällä kertaa tuntuu lopulliselta.

Oon aina halunnut että bloggaaminen pysyy vain harrastuksena päivätyön ohella, jotta homma tuntuisi mielekkäältä. Ja sitä se kyllä olikin. En vaihtaisi tätä kokemusta mihinkään! Kuitenkin viime vuosina on tullut se fiilis, että muut tavoitteet ja harrastukset menevät blogin edelle. Ja se on ihan ok. Tämän blogin matka on tullut tiensä päähän, mutta kyllä me onneksi vielä somessa törmäillään.

Siitä on 12 vuotta kun perustin blogini. En silloin osannut kuvitellakaan mihin kaikkialle tämä blogi tulisi mut vielä viemään, ja miten se tulisi muokkaamaan mua ihmisenä. Olen löytänyt parhaimmat ystäväni ja työni blogin tuomien kokemusten kautta. Bloggaajana olemisesta tuli osa identiteettiä, ja tämän parissa kasvoin aikuiseksi. Tämä on ollut rakas harrastus, jonka kautta oon päässyt kokemaan huikeita asioita, tapaamaan ihania ihmisiä ja saanut suuntaa uralleni. En olisi tässä ilman blogiani. Ja tätä blogia ei olisi ollut ilman teitä.

Viimeksi perjantaina juttelin tyypin kanssa, joka oli alkanut lukemaan mun blogia 11-vuotiaana (!!) ja oli nyt jo aikuinen. Niin siistiä, että oon saanut olla osa teidän elämiä. Kiitos siitä. Ja kiitos kaikista näistä vuosista, ihanista kommenteista ja hyvistä keskusteluista. Tuun olemaan ikuisesti kiitollinen kaikille, jotka ovat olleet mukana näiden vuosien varrella. Ja samoin myös kaikille bloggaajakollegoille, yhteistyökumppaneille ja Indiedaysin porukalle. Ja erityisesti kaikille ystäville ja perheenjäsenille, jotka ovat joutuneet asukuvaajiksi tai syömään ruokansa jäähtyneenä, kun eräs nimeltämainitsematon bloggaaja on halunnut ottaa kuvia. Kiitos.

Vaikka blogitaival loppuukin, niin aion jakaa elämääni vielä Instagramin puolella. Alusta vaihtuu blogista Instaan, mutta edelleen esittelen kirppislöytöjä vielä 12 vuoden jälkeenkin :D

Mut löytää Instagramista nimimerkillä nadjastrange

Toi sydän on just sulle!

Oon omassa päässäni käsitellyt tämän lopettamisasian jo kuukausia sitten, joten on vaikea sanoa mitään fiksua. Ei mulla muuta kun kiitos ja moikka! ♥️


18 Responses to “YHDEN AIKAKAUDEN LOPPU”

 1. Nadja says:

  Kiitos kuluneista vuosista! Aloin seuraamaan sua aikana, jolloin blogeja vielä luettiin massiivisten pöytätietokoneiden välityksellä :D
  Kaikelle on aikanasa <3

 2. Sarkku says:

  Mä aloinlukemaan sun blogia 2009 😍

  Toivottavasti pidät blogipostaukset vielä näkyvissä, olisi mukava lukea vanhoja postauksia ja inspiroitua asuista 🙂 Iso kiitos sulle kuluneista vuosista 🌸❤

  • nadjastrange says:

   Kiitos kun oot ollut matkassa! ❤️ En oo vielä päättänyt että piilotanko vai pidänkö postaukset näkyvillä. Saa nähdä! 😁

 3. Pipsa says:

  Kiitos kaikista vuosista! Muistan edelleen sen postauksen missä näytit sun ekat tatuoinnit (pääskyset) ja seurasin sun kirppisvinkkejä!

 4. Milla says:

  Oon lukenut sun blogia varmaan aika alkuajoista alkaen, muistaakseni 14-15v ysiluokkalaisesta alkaen ja parin viikon päästä tulee mittariin 27. Varsinkin nuorempana tuli luettua tosi aktiivisesti ja ihaillen aina katselin sun tyyliä ja menoa. Nykyään oon enemmän seurannut instassa, mutta sielläkin yhtälailla. Paljon on molemmilla muuttunu vuosien varrella! Kiitos kun oot blogannu ja tsemppiä tulevaan! :)

 5. Joanna says:

  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 6. T says:

  Oon lukenut sun blogia asti kun olen ollut 15v ja nyt jo 24! On hämmentävää huomata kuinka nopeasti se aika tosiaan menee. Viimeaikoina seuraillut sua instan parissa aktiivisemmin! Kiitos ja tsemppiä uusiin tuuliin! ✨✨

 7. Mantu says:

  Vähän sydän pysähtyi kun näin tän postauksen, vaikka olikin odotettavissa ja (ennenkaikkea!) ymmärrettävää. Oon lukenut sun juttuja alusta asti ja outoa miten melkein tuntuu että tunnettais, vaikka ei tunneta (kerran kymmenen vuotta sitten kyllä moikkasin sua forumissa! :D). Oot ollu sellainen hyvänmielenseurattava, päästänyt kurkkaamaan sun elämään sopivan verran ja ollut tosi tervehenkinen roolimalli minulle silloin aikuisuuden kynnyksellä (vähän ehkä edelleenkin). Kiitos blogivuosista, siirryn instan puolelle seuraamaan! Ps. Kisuille rapsuja!

 8. aio says:

  Oon lukenut sun blogia 14- vuotiaasta asti (oon nykyään 26v) ja tuntuu tää itellekkin jonkinlaiselta aikakauden lopulta! Tää oli ensimmäinen blogi jota koskaan luin, ja myös ainoa jota oon enää viime vuosina lukenut:) Itseasiassa edelleen välillä selailen esim. sun Lontoon postauksia, kun itselle Lontoo ikävä iskee :D kaikkea hyvää sulle ja kiitos näistä vuosista – onneksi voi vielä instassa seurata :)

  • nadjastrange says:

   Oi että, pitää itsekin mennä selailemaan niitä Lontoo-postauksia!! 😁 Kiitos sulle! Oot ollut pitkään mun ja blogin matkassa ❤️

 9. tanja says:

  Kiitos hurjasti näistä kuluneista vuosista :) Oon sua vuoden nuorempi ja aloin lukea sun blogia muistaakseni 2009, oi niitä aikoja. :D Blogeja kyllä tuleekin luettua nykyään entistä vähemmän, jään seurailemaan instan puolelle. :) Ihanaa kesää!

Kommentoi