TÄSTÄ TRENDISTÄ EN OLE IHAN VARMA…

Tuesday 03. September 2019 / by nadjastrange


Mulla on pitkä historia hiusasusteisiin sekoamisesta. Vanhemmat lukijat varmasti muistavatkin täällä blogin puolella ihan kyllästymiseen asti näkyneen rusettipantakauden. Tämä hiusasustehulluus kuitenkin sai alkunsa jo joskus ala-asteella, kun mulla oli sellainen pieni purkillinen erilaisia pinnejä, joista valitsin aina asuun sopivat. Oli kuulkaas glitteriä, helmiä ja perhosia.

Ja nyt ne pinnit on taas muodissa?! Tosin tällä kertaa hiuspinnien kuuluu olla tosi isoja ja näyttäviä. Tavallaan kyllä tykkään tästä hiusasustemuodista, koska oon itse tosi huono tekemään mitään kampauksia. Ja siksi mulla onkin ihan liian usein hattu päässä kröhöm. Siltikään en ole vielä ihan varma siitä, että tulenko innostumaan taas hiuspinneistä enemmänkin, vai jääkö tämä vain kokeiluksi.

Sen kyllä ainakin tiedän, etten tule ikinä ostamaan sellaisia strasseilla varustettuja tekstipinnejä, joissa lukee jotain tyyliin SEXY BABE. (Katotaan vaan, niin seuraavissa asukuvissa mulla on just sellaset päässä lol).

Mitä mieltä te ootte hiuspinneistä?


4 Responses to “TÄSTÄ TRENDISTÄ EN OLE IHAN VARMA…”

 1. Anonymous says:

  Nääääh, ei sovi omaan tyyliin ollenkaan :D jotenkin too much. Oon yrittänyt löytää rusettipantaa, joka ois sellanen tummanruskea, mutta ei missään ole. Se on ainut jolle olen syttynyt – ainut että ei ole missään moisia. HÖ!

  • nadjastrange says:

   Ymmärrän kyllä hyvin! Mutta voi harmi kun ei oo mistään löytynyt just sitä täydellistä rusettipantaa. Pidän peukkuja että löytyy! :)

 2. Emm says:

  Ihania kuvia! :)

Kommentoi