3 X FESTARIASU

Thursday 22. August 2019 / by nadjastrange

Apua siitähän on yli 2 viikkoa kun oon viimeksi kirjoitellut blogiin! Tässä välissä on ehtinyt tapahtumaan kaikkea kivaa muiden harrastusten parissa. Meillä nimittäin treenikausi starttasi kesätauon jälkeen, ja tällä kaudella toimin myös meidän joukkueen kapteenina. Sen lisäksi olen meidän seuran viestintäosaston pääjehu. Tämän vuoden puolella on pistetty uusia nettisivuja pystyyn, kuvattu videoita ja sometettu oikein olan takaa.

Ja aina välillä sitä muistaa bloginkin olemassaolon. Mutta uskon että mun pitkäjänteisen (11 vuoden!!!) bloggaamisen salaisuus on juurikin se, että kirjoitan silloin kun ehdin ja haluan. Inspiraatio olisi jo kauan sitten kadonnut jos pakottaisin itseni tuottamaan sisältöä tietyn määrän kuukaudessa. Bloggaaminen on harrastus siinä missä roller derbykin, ja nämä molemmat ovat mulle tosi rakkaita.

Palataan nyt vielä parin viikon takaiseen Flow’hun – tai lähinnä mun asuihin… Mulla oli kyllä kamera festareilla mukana, mutta eihän siellä tullut taaskaan otettua kuin pari hassua kuvaa. Mun pitäisi jo tuntea itseäni sen verran, että jättäisin kameran suosiolla kotiin :D


Perjantain asu:
Aurinkolasit Quay Australia
Paljettitakki Jaded London
T-paita Ruskeat Tytöt
Pyöräilyshortsit Asos
Kengät Dr.Martens, 2nd hand

Perjantain asun pääelementtinä toimi viime vuonnakin päällä ollut paljettitakki. Edelleenkin mun lempparivaate!


Lauantain asu:
Aurinkolasit eBay
Vihreä huitula (en keksinyt parempaa sanaa tolle) 2nd hand
Verkkopaita 2nd hand
Farkkuhame Asos
Kengät Dr.Martens, 2nd hand

Lauantaina etkoiltiin Bikbok x festival -tilaisuudessa. Nautittiin ihanasta säästä ja kylmistä juomista. Lopuksi purjehdittiin Flow’n lähistölle.

Nicki Minaj postasi samana päivänä Instagram-tililleen yhteiskuvan Megan Thee Stallionin kanssa. Ja arvatkaas mitä heillä oli päällä? No vihreää seepra-/tiikeriprinttiä tietty!

Vaikka perjantain asu olikin näistä viikonlopun asuista se mun lemppari, niin tästä lauantain asusta olin erityisen ylpeä. Mun teki mieli pukea päälleni juuri tämä asu ja niin teinkin. En välittänyt yhtään vatsamakkaroista ja toivoisin ettei kenenkään muunkaan tarvitsisi.

Sunnuntain asu:
T-paita New Girl Order (Asos)
Pyöräilyshortsit Asos
Sukat ja lenkkarit Adidas

Sunnuntaina en jaksanut enää panostaa niin täysillä asuuni, joten puin päälleni tasan samat vermeet jotka mulla oli päällä Ruisrockissa. Kuva on otettu Milttonin järjestämiltä Flow-etkoilta, joilla kävin ennen itse festareille menoa. Oli muuten sunnuntain pelastus, kun tuolla sai syödä aamupalaksi pizzaa ja makoilla sängyllä. Best.

Ps. Jos täällä blogin puolella on hiljaista, niin kannattaa tsekata meikän Instagram-tili (@nadjastrange). Siellä oon huomattavasti aktiivisempi!


4 Responses to “3 X FESTARIASU”

  1. Ellu says:

    Voi Lola t-paita❤️
    Mistä niitä voi ostaa?

  2. Ellu says:

    Kiitti!!!
    Mikä koko sulla on tuosta paidasta?

Kommentoi