FLOW-SOITTOLISTA 2019

Monday 05. August 2019 / by nadjastrangeKaupallinen yhteistyö: Flow Festival

Flow on tänä viikonloppuna, joten nyt viimeistään on korkea aika tutustua niihin itselle vähän tuntemattomampiinkin Flow-artisteihin.

Mulla on tapana aina kuunnella festareilla esiintyviltä artisteilta vähintään yksi biisi. Uuteen musiikkiin tutustumisen lisäksi teen tätä myös siksi, että tietäisin onko kyseessä artisti jonka haluan nähdä livenä. Joskus nimittäin kävi niin, että vasta kesän päätteeksi löysin jonkun hyvän, itselleni uuden artistin, joka olikin juuri esiintynyt festareilla joilla itsekin olin, mutten jostain syystä ollut tutustunut tähän artistiin ajoissa. En edes muista mikä artisti oli kyseessä – sen kuitenkin muistan että asia harmitti kovasti. Ja siksi oon tästä lähtien ollut aina ennen festareita kuuntelemassa mahdollisimman paljon musaa. Tämän takia oon nyt jakamassa tekemäni Flow-soittolistan myös teille. Siis ihan vain siksi, ettei ketään harmittaisi. Ja ettei hyvä musiikki sekä upeat artistit jäisi huomiotta.

Listalta ei löydä kaikkia artisteja, vaan pelkästään ne meikäläisen suositukset. Sellaiset, joiden keikkoja sun ei mielestäni kannata missata. Ota lista kuunteluun ja jätä kommenttiboksiin viestiä jos omilta soittolistoilta löytyy yhtäläisyyksiä, tai jos oon mielestäni jättänyt jonkun olennaisen artistin pois listalta.
Soittolistan voit lisätä omaan Spotifyysi täällä, tai kuunnella biisejä tästä alta:

Noniin, nyt on aika siirtyä vaatekaapin eteen asukriiseilemään hyvän musiikin soidessa taustalla.
Nähdään Flow’ssa! ♥︎


Kommentoi