2 VUOTTA NAIMISISSA

Monday 29. July 2019 / by nadjastrange

Tänään vietetään meidän toista hääpäivää. Niin hassua kuvitella, että kaksi vuotta sitten tähän aikaan oli meidän elämiemme onnellisin päivä! Tässä ajassa on niin moni asia ehtinyt muuttua, mutta samalla taas mikään ei ole muuttunut. Asutaan edelleenkin samassa kämpässä (jossa ollaan asuttu jo 5 vuotta, hui!) ja nauretaan edelleenkin huonoille insidevitseille. Tosin kahteen aviovuoteen mahtuu paljon lisää insidevitsejä.

Nyt ollaan myös edetty toistemme lauseiden täydentämisestä seuraavalle, lähes telepaattiselle levelille, jossa toinen aloittaa lauseen “muistatko…” ja toinen vastaa tyyliin “joo silloin kolme vuotta sitten kun oltiin kaupassa ja siellä oli se punainen ämpäri”. Niin siistiä ja samalla niin pelottavaa. On kyllä ihanaa olla naimisissa parhaan ystävän ja maailman hauskimman (+ välillä ärsyttävimmän) tyypin kanssa. ♥︎

Me vietettiin ensimmäinen hääpäivämme Vallisaaressa seikkailen, ja seikkailuteema näköjään jatkui kun jostain syystä päädyttiin viettämään toista hääpäivää Linnanmäelle. Heti saavuttuamme sovittiin, ettei mennä mihinkään laitteisiin joissa kastuu tai joutuu olemaan pää alaspäin. Mutta yhtäkkiä me oltiinkin Lintsin uutuuslaitteessa Taigassa joka oli hirveintä ikinä! Luulin tippuvani ja olin niin paniikissa etten pystynyt enää edes kiljumaan. Tosin olisihan laitteen kauheudesta voinut päätellä jotain sen perusteella kun laitetta ei missään nimessä suositeltu mm. sydänsairauksista kärsiville tai raskaanaoleville. Eli jos vuoristoratakin ottaa vatsanpohjasta ja tuntuu liian jännältä, niin kierrä Taiga kaukaa. Jos taas olet yhtä hullu kuin aviomieheni, niin saatat jopa nauttia Taigan kauheudesta. Meikän ei tarvitse käydä mokomassa härvelissä enää ikinä, mutta jäipähän hauska muisto tästäkin hääpäivästä!

Kuvat: Täydenkuun kuva


Kommentoi