KANNATTI KIRPPISTELLÄ HIPRAKASSA

Wednesday 24. July 2019 / by nadjastrange

Välillä sitä törmää vaatteisiin, jotka on vähän liian jänniä. Ei ole ihan varma siitä, että tulisiko sitä villiä vaatetta käytettyä koskaan, ja kannattaako sitä edes ostaa?

Mä shoppailen suurimman osan vaatteistani kirppiksiltä, ja oon Zadaa-kirppissovelluksen suurkuluttaja. Selaan sitä lähes päivittäin, mutta yleensä ostan sieltä huomattavasti harvemmin juuri siksi, että yritän miettiä tarkkaan tarvitsenko uutta vaatetta/asustetta. Btw, tämä blogipostaus ei ole minkäänlainen yhteistyö Zadaan kanssa – haluan vaan esitellä teille erilaisia vaihtoehtoja shoppailuun, koska ihmisten pitäisi ostaa käytettyjä vaatteita uusien sijaan.Olin katsellut näitä leopardikuvioisia pyöräilyshortseja Zadaassa jo parin viikon ajan. Koko oli oikea ja hintaa oli vain 5€. Siitä huolimatta joku noissa jännitti. Ehkä se, etten ylipäätään ollut silloin vielä varma pidänkö pyöräilyshortseista muussa kuin urheilukäytössä, tai se, etten ollut varma leopardikuosista. Niiden yhdistelmä nyt ainakin oli ihan liikaa!

Vietettiin ystävän kanssa ihanaa iltaa parin viinilasin äärellä, ja kotiin päästyäni eksyin keskellä yötä selailemaan Zadaan valikoimaa. Klikkasin viinin rohkaisemana leopardishortsit ostoskoriin ja menin nukkumaan. Aamulla nauratti ja jäin mielenkiinnolla odottamaan että minkäslaiset pubiruusun pöksyt sieltä tulee. Mutta nehän oli ihanat!! Turhaan jännitin ja onneksi tilasin siis.

Mitä mieltä te olette näistä leopardikuosisita pyöräilyshortseista? Tai tästä pyöräilyshortsitrendistä ylipäätään?


Farkkutakki 2nd hand / T-paita H&M (ikivanha)
Pyöräilyshortsit 2nd hand / Lenkkarit ja sukat Adidas


4 Responses to “KANNATTI KIRPPISTELLÄ HIPRAKASSA”

  1. Anonymous says:

    Ite käytän kotona housuina, mutta ulko-oven toisella puolella vaan mekon tai hameen alla :)

  2. Siri says:

    Ihanat pökät ja ihana asu! Mä oisin taatusti myös ostanut noi jos oisin törmännyt niihin kirpparilla tai Zadaassa :D Mä oon innostunut pyöräilyshortseista ihan vasta, itse asiassa aluksi siksi koska ne on niin kätevät mekkojen ja hameiden alla kun ne estää reisien hinkkaamisen toisiaan vasten. Mut alan pikkuhiljaa tykästyä shortseihin myös muutenkin, suuremmassa osassa asua!

Kommentoi