KESÄLOMAN PELASTAJA + ARVONTA!

Sunday 21. July 2019 / by nadjastrange

Kaupallinen yhteistyö: Viaplay

Miten voikin olla niin, että ne surkeimmat säät sattuu aina sen oman loman kohdalle? Mulle kävi tänä vuonna juuri niin, mutta lopulta se ei edes haitannut – saipahan hyvällä omallatunnolla makoilla sohvalla ja katsella sarjoja. Tällä viikolla on onneksi ollut jo paremmat säät, ja siksi ollaankin vietetty kaikki mahdollinen aika lähipuistossa.

Viaplay oli mulle kesäloman pelastus, sillä sieltä voi jo valmiiksi ison tarjonnan lisäksi vuokrata uutuusleffoja. Viaplayn appin saa ladattua esimerkiksi puhelimeen, ja tarjolla on myös Offline-toiminto, jolloin leffoja ja sarjoja voi katsella esimerkiksi mökillä, junassa, lentokoneessa, missä vaan.

Mulle käy monesti niin, että unohdan kaikki saamani sarja- ja leffasuositukset, ja sitten ollaan ihan hukassa kun on joku sarja katsottu loppuun. Ja tosi hyvien sarjojen loputtua jää sellainen tyhjyyden tunne. Monilla onkin tällaisia tilanteita varten olemassa listoja sarjoista ja elokuvista, jotka on pakko nähdä.Jos sulla on oman must see -listan laatiminen kesken, niin nappaa tästä talteen meikän suositukset:

BlackKklansman (30.7. alkaen)
Me käytiin Aleksin kanssa katsomassa tämä elokuva ihan elokuvateatterissa asti. Ollaan jostain syystä tosi huonoja käymään leffassa ja nautitaankin enemmän elokuvista omalla kotisohvalla. Nyt siis päästään tsekkaamaan elokuva uudestaan kotoisammissa tunnelmissa. Ja monesti toisella katselukerralla huomaa asioita, joihin ei ekalla kerralla kiinnittänyt huomiota. Jos BlackKklansman ei ole sulle tuttu, niin tää on just se leffa jota tähdittää Jasper Pääkkönen! Torille! Suomalaista näyttelijää tärkeämpi tieto kuitenkin on se, että elokuva käsittelee rasismia hauskalla ja oivaltavalla tavalla.

Bohemian Rhapsody
Tämä oli paras asia jonka katsoin lomaviikollani! Nyt ymmärrän kaiken sen hehkutuksen joka leffan julkaisun ympärillä pyöri. Mut aivopestiin niin täysillä, että eksyin googlettelemaan vaikka mitä infoa Queenista ja Freddie Mercurysta. Bohemian Rhapsodyn saa vuokrattua Viaplaylta, ja jos et oo vielä tätä nähnyt niin nyt äkkiä katsomaan! Ihan sika hyvä!

Venom (26.7. alkaen)
Tom Hardy on Aleksin ja mun yhteinen man crush. Ei olla tätä leffaa ehditty vielä näkemään, mutta ollaan luettu joitain arvosteluja, joiden mukaan Venom ei ole ihan niin hyvä kuin oltiin odotettu. Mutta se on Marvelin sarjakuviin perustuva leffa ja siinä on Tom Hardy, joten pakkohan se on nähdä!

Fargo
Tätä oon ennenkin hehkuttanut teille, mutta Fargo osuu just johonkin synkkyyshermoon joka meiltä näköjään Aleksin kanssa löytyy. Sarja on värimääritelty ankeanharmaaksi, ja koko ajan sattuu toinen toistaan oudompia ja hirveämpiä juttuja. Juoni ei ole ennalta-arvattavissa vaikka kuinka yrittäisi veikata mitä seuraavaksi tapahtuu.

Air Crash Investigation
Okei, taidan olla oikeasti paljon synkempi kuin viitsin ääneen myöntää. Koska mä siis r a k a s t a n lentoturmatutkintaan keskittyviä sarjoja! Rakastan myös lentämistä (vaikkei sitä tulekaan tehtyä niin usein kuin haluaisin). Mun salainen toive olisi joutua johonkin ihan pieneen lento-onnettomuuteen. Siis sellaiseen, että täytyisi tehdä hätälasku ja olisi jännää, mutta mitään pahaa ei oikeasti sattuisi. Tämän tunnustuksen jälkeen mun on varmaan vaikea etsiä reissuseuraa haha. Mutta lentojen ja reissujen puutteessa Air Crash Investigation on se turvallisempi ja lopulta oikeasti se kivempi vaihtoehto.

Scream Queens
Tää on mun guilty pleasure! Scream Queensissa murhat ja Mean Girls -tyylinen teinidraama yhdistyvät täydellisesti.

National Geographicin luontodokumentit
Ettei tää mun lista olisi pelkkiä murhia ja katastrofeja, niin lisätään vähän jotain muutakin mukaan. Tosin luontodokumenteissa saatetaan nähdä kuolemia, kun esimerkiksi Africa’s Huntersissa tutustutaan villipetojen elämään. Muita hyvältä vaikuttavia ja kiinnostavia dokumenttisarjoja ovat mm. Animals Gone Wild ja Europe’s Great Wilderness. Ei olla vielä ehditty katsomaan näitä kaikkia läpi, joten allekirjoittaneenkin must see -lista kasvaa kasvamistaan.

ARVONTA!
Tutustu Viaplayn valikoimaan ja kerro minkä sarjan tai leffan haluaisit nähdä.

Kommentoineiden kesken arvotaan yksi Viaplay Leffat & Sarjat -paketti 2kk katseluajalla.

Arvonta päättyy 28.7. ja sen säännöt löytyvät täältä.


24 Responses to “KESÄLOMAN PELASTAJA + ARVONTA!”

 1. Jane says:

  Ehdottomasti Marvel elokuvat haluaisin nähdä. Ja varsinkin Capten Marvelin uudestaan.

 2. Elise H. says:

  Mukana arvonnassa, haluaisin nähdä The Handmaid´s Tale -sarjan :)

 3. Nelliina says:

  Vaikea valita, mut kyl mä nuo NG:n luontodokumentit valitsisin ;)

 4. Ninni says:

  Marvel elokuvat ja muutenkin elokuvia :) olen nyt sairaslomalla joten olisi niin paikallaan!

 5. Jenny P says:

  leffoista kiinnostaa erityisesti Captain Marvel, BlackKKlansman ja On the basis of Sex. Olisi kyllä huippu paketti, elokuussa lomalla ehtisi katsoa vaikka mitä!

 6. Lotta says:

  Kahden viikon päästä alkavalla lomalla olisi mukavaa pitää Täydelliset naiset -sarjamaraton! :)

 7. Fanny says:

  Oon aikamoinen lefufriikki niin aikamonet Viaplayn tarjonnasta oon nähny (Call Me By Your Name, Ladybird & Blade Runner 2049 <3), MUTTA Fargo on kyl semmonen mikä pitäis kattoa, ollu jo pitkään listalla. Captain Marvelin käväsin katroo leffassa mut tykkäsin eli ois kiva kattoo se uudestaan! Venom kiinnostaa kans, sitä en oo nähny.

  Sit ottaisin kattelun alle Buffyn,
  Madmenin, Avengerssit, ja btw The Magicians on ihan saakelin jees.

  Nyt rauhotun, kiitti!

 8. Nuppu says:

  Luontodokumentit kiinnostaa ja Fargo!

 9. Rosie says:

  Kesähömpäksi Täykkärit. ;D

 10. Roosa says:

  Katsoisin ainakin täykkäreitä! Ihan täydellinen hömppäohjelma. Sun suositukset herätti myös mielenkiinnon :)

 11. Hannnnnna says:

  Fargo ainakin, ja paljon muutakin katsoisin. :)

 12. Ann77na says:

  Disneyn piirretyt leffat a:sta ö:hön, tahdon nähdä kaikki, vois aloittaa tosta Leijonakuninkaasta! *_* jos osais aikuisena katsoa sen itkemättä:D

 13. Henna Holappa says:

  Fargo

 14. Riikka says:

  Uu, Täydelliset Naiset ehdottomasti 😍

 15. sarppa says:

  Leijonakuningas piirretyt

 16. Tuire says:

  Haluaisin nähdä ehdottomasti BlacKkKlansmanin.

 17. Riiti says:

  Jotain pohjoismaista rikos/poliisisarjaa olisi kiva seurata.

 18. AnniinaLang says:

  Jotain rikossarjaa

 19. Anu says:

  Bohemian Rhapsody, se piti käydä elokuvissa kattomassa, mutta ei ollut ikinä olevinaan aikaa enkä siis ehtinyt.

 20. Matteus says:

  Viaplaysta löytyy Family Guy! Hauskaa katsottavaa kesämökille.

 21. Annu says:

  Mamma Mia here we go again, tämän katsoisin ensimmäisenä tyttäreni kanssa, on vielä näkemättä.

 22. Annak says:

  Mua kiinnostais leffoista tuo missä on Emily sekä Kin :)

 23. Ananasmeloni says:

  Rescue dawn kiinnostais!

 24. Antskuu says:

  Täydelliset naiset 🙂

Kommentoi