VAHINGOSSA KIVA PÄIVÄ

Thursday 04. July 2019 / by nadjastrangeOsallistuin viime viikon lauantaina järjestettyyn Helsinki Pride -kulkueeseen. Olin suunnitellut vain marssivani hetken, istuvani puistossa ehkä tunnin verran ja suuntaavani kotiin. Mutta eihän se kuitenkaan niin mennyt. Istuttiin Kaivopuistossa kavereiden kanssa ja aika vaan kului silmänräpäyksessä. Yhtäkkiä oli jo ilta, ja oltiin oltu ulkona 10 tuntia! Siitä vielä jatkettiin Kaikuun ja tanssittiin melkein pilkkuun asti. En edes muista milloin viimeksi oon viettänyt näin huolettomia kesäpäiviä. (No okei, oli mulla vähän huolia kun lintu kakkasi mun päälle KAKSI KERTAA!!! saman päivän aikana)

Miten voikin olla hauskinta aina silloin kun ei ole mitään erityisiä odotuksia tai suunnitelmia? Ja miksi yleensä silloin pettyy kun on asettanut hirveät odotukset jollekin tapahtumalle/päivälle/juhlalle? Pitäisi siis enemmän mennä fiiliksen mukaan ja vähemmän aikatauluttaa elämää. Oon juuri se ärsyttävä kaveri jonka kanssa tapaamiset pitää yleensä sopia parin viikon päähän, kun on vaan niin paljon kaikkea. Ja suuresti (mutta kiitollisena) ihmettelen sitä, miten vieläkin ystävät jaksavat kutsua mua paikkoihin vaikken lähes koskaan ehdi mukaan.

Joskus valitin ystävälleni jatkuvaa kiirettä, ja hän kysyi kysymyksen joka on käynyt mielessä monesti tämän keskustelun jälkeen. Hän kysyi, että onko joku näistä mun kiirettä aiheuttavista asioista sellainen josta haluaisin luopua saadakseni enemmän aikaa rentoiluun? Päädyin siihen, että ei ole. Esimerkiksi harrastukset (roller derby ja bloggaaminen) sekä näihin liittyvä oheistoiminta eivät ole asioita joista olen valmis luopumaan, vaikka ne vievätkin aikaa. Aina säännöllisin väliajoin käy blogin lopettaminen mielessä vain siksi, ettei ole aikaa panostaa tähän niin täysillä kuin haluaisin. Mutta jos nautin blogin kirjoittamisesta, niin miksi siitä pitäisi luopua?

Eli kiitos kun ootte siellä. Toivottavasti teillä on edessä paljon ihania ja rentoja kesäpäiviä!

Ps. Nää kuvat on Joannan ottamia Sidewaysista. Koska yllätys yllätys ei tullut otettua viime viikonloppun kuvia vaikka kuinka suunnittelin. Nyt suuntaan Ruisrockiin, jossa toivottavasti tulee edes jotain räpsittyä!


8 Responses to “VAHINGOSSA KIVA PÄIVÄ”

 1. Anonymous says:

  I so feel you, tossa pari viikkoa sitten oli tosi lähellä, että lintu ois kakkinu mun päälle! Edessä oleva mies maleksi ja mä ehdin huokasta viis kertaa et KÄVELE NOPEEMMIN KIITOS, ja sekuntia myöhemmin lokki kakkas n.20cm musta. Siihen se eteen vaan loiskahti :D mun ilme oli varmaan hyvä, kun olin ihan varma, että se tuli päähän.

  Ja hei, mä oon seurannut sua iiiiiiihan alusta asti ja täällä edelleen. Toki sitä välillä toivois, että postauksia tulis joskus useammin, mutta sitten mietin omalle kohdalle, että joskus on päiviä, kun en ehdi edes avaamaan konetta – inhimillsyys kunniaan \,,,/

  • nadjastrange says:

   Huh onneks se kakka ei sit osunu suhun!! Toi on kyllä niin ärsyttävä ja ällöttävä juttu jota pelkää joka kerta. Mutta miten voi kaksi kertaa saman päivän aikana lintu kakata päälle??! 😁

   Ja kiitos kun oot ollut mukana niin pitkään! ❤️ Ymmärrän kyllä että sitä välillä toivoisi tiheämpää postaustahtia. Sitä toivon itseltänikin haha. Mutta välillä sit taas on niitä aktiivisempiakin kausia. Ihanaa kesää!

   • Anonymous says:

    Mä otan osaa sille, et se kakka tosiaan tippu sun päälle; KENENKÄÄN ei pitäs kokea moista roisketta :D itse selvisin säikähdysellä ja pelkään aina, kun lokin nään, että se tulee ja pusasee mun päälle semmosen tirskuvan läjän että oksat pois!

    On ollut kunnia ja ilo kasvaa sun “vierellä” aikuiseksi, kaikkien teiniangstien keskellä! Ihanaa, että jaksat ylläpitää tätä kaikkea :)

    • nadjastrange says:

     Kovasti toivon sulle linnunkakatonta loppuelämää! Kuten itse sanoit; kenenkään ei pitäisi kokea sitä!

     Ja voi kiitos paljon! Ihanaa kun oot ollut mukana kaikki nämä vuodet ❤️

 2. ida ihana says:

  Ihana otsikko jo, ja postaus myös!:) Tästä tuli hmy huulille kiitos!:) Hyvä muistutus myös siitä, että se, kun asiat ei menekään suunnitelmien mukaan, ei välttämättä aina ole huono juttu ollenkaan. Voi olla, että siitä syntyy jotakin tosi hvyää!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 3. Raisa says:

  Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

Kommentoi