KARLA TULI TALOON

Wednesday 05. June 2019 / by nadjastrange
Joku ehtikin jo kysellä, että mistä edellisen postauksen kuvissa näkynyt laukku oli ostettu. Ennenkuin ehdin itse vastata, oli joku toinen kommentoinut, että kyseessä on Marimekon sipulilaukku. En ollut kuullut aiemmin tätä termiä, mutta nyt kutsun itsekin laukkuani sipuliksi.

Oon aiemminkin kertonut siitä, että oon kalliimpien hankintojen kanssa aika pihi. Siksi harkitsin tätäkin laukkua parin kuukauden ajan. Lopulta ostin oman Karlani maaliskuussa, enkä oo tainnut mitään muuta laukkua käyttääkään sen jälkeen. Tykkään siitä, että laukku muistuttaa vähän olalla roikkuvaa vyölaukkua, mutta sopii silti yhteen juhlavammankin asun kanssa.

Naureskeltiin eilen Aleksin kanssa sitä, että pukeudun niin tavallisesti Kalliossa asuvaksi. Löytyy kipparilakki, Vansit ja farkkutakki. Aiemmin tähän asuun olisi yhdistetty Marimekon kangaskassi, mutta nyt me kalliolaiset ollaan säästetty rahaa ja saatu ostettua ihan oikeat laukut – nämä Marimekon Karlat.

Mulla on yksi ystävä, joka ei joskus halunnut ostaa Vanseja ihan vain siksi, että niitä käyttää niin moni. Nyt hän on päässyt tästä ajatuksesta eroon ja oikeasti omistaa kyseisen merkin kengät! En ollu tätä ennen ajatellutkaan, että joku oikeasti jättää jonkun mielestään kivan asian välistä vain siksi, että muillakin on. Eikö kaikki asiat niin vaatevalinnoissa kuin elämässä ylipäätään pitäisi tehdä juuri siksi, että itse niistä tykkää? Eli meikää ei haittaa, vaikka kaikilla naapureilla oliskin tasan sama sipulilaukku. Kiva nähdä että meitä hyvällä maulla varustettuja on niin monta!


6 Responses to “KARLA TULI TALOON”

 1. Satu says:

  Mä itseasiassa tunnistan ton, että en osta jos muilla on, en osta itselleni. Todella vahvana jossain vaiheessa kun ostin kaikki vaatteet reissusta. En halunnut samoja kuin muilla, joten ostin valtavan määrän kerran tai kaksi vuodessa ja Suomesta vain sitten talvivaatteet jne joita ei oikein muualta saa. Tosin, tämä oli 90-luvulla kun aidosti kaikilla oli Seppälää tai KappAhlia tai tuurilla ehkää Lindexiä. Ketjujakin oli vähemmän :)

 2. sipulilaukku says:

  HA! Tulihan se sieltä :D aloin kutsua tuota sipuliksi, kun sen ekaa kertaa näin Marimekolla ja kaveri oli silleen “ethän sä voi nimittää tota sipuliksi…” kunnes hän sitten parin sovittelun jälkeen itsekin alkoi sitä nimeä käyttää ja totes, että sehän on ihan sitä itseään :D winner takes it all!
  Mä olen alkanut nyt vuoden aikana alkanut ostaa lähinnä vain kirppikseltä vaatteeni, koska oon nimenomaan halunnu uniikkeja kappaleita ja just sellasia “vintage-helmiä”, mitä ei muualta saa. Esim kun ostin sen sun zaran villakangastakin nahkalla kampin kirpparilta, kyselin mun kaveri heti että mistä oon sen löytäny, kun hänkin haluais ja totesin, että ostin kirppikseltä, kun sä olit niitä vaatteita sinne vieny. Hän sit samantien harmitteli sitä ja sanoin vastaukseksi että tää on just se syy miks niitä ostelen, koska en halua näyttää samalta ku kaikki muut! Ja sulla varsinki on omanlainen tyyli, mistä saan hurjasti inspistä ja parastahan on vielä se, jos jonkun sun vanhan vaatekappaleen ehtii ostamaan, niin sun asuja taaksepäin kelaamalla näkee sen miten oot se joskus yhdistäny ja saa siitä inspistä :)

  • nadjastrange says:

   Jee, ihanaa kun ostit sen takin! Se on kyllä ihana <3

   Kirppikset on ihan täydellisiä uniikkien juttujen löytämiseen, ja se onnistunut fiilis hyvän kirppislöydön tehdessä on ihana!

   Oon muuten viemässä heinä-elokuussa taas vaatteita myyntiin Kampin kirppikselle, eli pysy kuulolla.

   Ja kiitos kivasta kommentista! :)

 3. Emma says:

  Tää naapuri tahtoo myös sipulilaukun! Ehkä jopa mustan lisäksi vaaleanpunaisena.. :D

  <3

Kommentoi