REHELLISIÄ KUULUMISIA

Tuesday 21. May 2019 / by nadjastrangeBongasin muutama viikko sitten Saran blogista kivan blogihaasteen, jonka päätin itsekin vihdoin toteuttaa. Musta monesti tuntuu, että pitäisi olla joku tietty aihe josta kirjoitella, ja peruskuulumiset jäävät vähemmälle. Vaikka juuri ne aidot jutut kiinnostavat itseä blogin lukijana, ja niin varmasti monia lukijoitakin.

Arki on aina ajoittain niin hektistä, ettei tule pysähdyttyä itsekään miettimään, että mitä oikeasti kuuluu. Aina jos joku kyselee kuulumisia, vastaus on se perus “hyvää kiitos”, sen kummemmin ajattelematta.

Mitä oikeasti kuuluu?

Hyvää, kiitos :D No mutta siis oikeasti kuuluu hyvää! On niin paljon kaikkea kivaa uutta ja jännää meneillään elämässä, että aina välillä pitää nipistää itseään, kun en voi uskoa että mun elämä on oikeasti tällaista. Pääsen tekemään ja kokemaan niin siistejä juttuja upeiden ihmisten kanssa, ettei tässä voi muuta kuin olla kiitollinen.

Mitä tapahtuu työrintamalla?

Oon ollut kuukauden verran uudessa työssä, ja aika on mennyt ihan super nopeasti! Parilla ensimmäisellä viikolla tuntui, etten ollut ihan täysin oma itseni kun oli niin paljon uutta sisäistettävää, ettei aivot pysyneet ihan täysin perässä. Ja töiden jälkeen tuijotin kotona seinää loppuillan. Energiatasot alkavat olemaan jo normaalimmat, mutta en kyllä muistanut miten rankkaa uuden työn aloittaminen on. Onneksi uusi työ on tosi mielenkiintoinen ja inspiroiva, sekä uudet työkaverit tosi kivoja.

Kävin eilen vanhojen työkavereiden kanssa katsomassa Game Of Thronesin päätösjakson. Tyypit olivat hankkineet punaisen maton ja skumppaa, ja jakso näytettiin videotykillä. Oli ihanaa nähdä vanhoja työkavereita, vaikka tulikin samaan aikaan tosi haikea olo siitä ettei olla enää päivittäin tekemisissä. Mutta samalla on ihanaa, että vaikkei ollakaan enää työkavereita, voidaan olla muuten yhteyksissä. Suomi ja media-ala on niin pieniä, että mistä sitä tietää jos vielä joskus oltaisiin joidenkin kanssa työkavereita.

Parisuhde/perhe/ystävät?

Apua kun koko ajan kirjoitan kiireestä :D Mutta sama virsi tähänkin kohtaan! Muita kuin Aleksia ja derbykavereita on tullut nähtyä ihan pelottavan vähän! Voisin ihan tyytyväisenä olla viikon yksin kotona, kun en vaan oo niin sosiaalinen ihminen kuin moni voisi kuvitella. Onneksi ainakin vielä elämässä on ihmisiä, jotka haluavat hengata ja tehdä mun kanssa asioita, vaikka oonkin tosi huono ehdottamaan koskaan mitään tekemistä. Kirjoittelin jo aiemmassakin postauksessa siitä, että mun pitäisi olla spontaanimpi. Yritän yhdistää spontaaniuden ja ystävien näkemisen tänä kesänä!

Matkat?

Mulla on ihan hirveä matkakuume meneillään!! Tekisi mieli matkustaa vaikka minne, mutta päätin noin vuosi sitten, että (lento)matkustan 1-2 kertaa vuodessa. Kävin tammikuussa New Yorkissa, joten tälle vuodelle on enää max yksi ulkomaanreissu tiedossa. Ollaan haaveiltu Aleksin kanssa viikonloppureissusta Berliiniin syksyllä. Ei olla kumpikaan käyty siellä, mutta ollaan kuultu niin paljon hyvää, että pakkohan se on päästä kokemaan.Harrastukset/hyvinvointi?
Roller derbyssä menee kivasti. En käynyt kahteen viikkoon treeneissä aloitettuani uuden työn, koska olin yksinkertaisesti niin poikki. Nyt tilanne on onneksi tasaantunut, ja energiaa riittää harrastuksille. Huomasin myös, että niistä harrastuksistahan saa sitä kaivattua lisäenergiaa! Ihan sama miten väsyneenä treeneihin menee, on lopulta tosi hyvä fiilis!

Oon myös alkanut juomaan paljon enemmän vettä kuin ennen. Tää johtuu ihan vaan siitä, että sain uuden juomapullon, joka pitää veden niin kylmänä, että se maistuu siltä kun joisi jäävettä suoraan purosta samalla kun joku tyyliin jääkarhu löntystelee vieressä.

Inspiroi eniten/vähiten?

Eniten inspiroi uusi työ! On niin paljon tekemistä, ideoita ja mahdollisuuksia että!

Vähiten inspiroi siivoaminen. Meiän kämppä on ihan hirveä kaaos, ja haaveissa on joko muuttaa uuteen tilavampaan asuntoon tai ostaa lisää vaatekaappeja/säilytystilaa. Eteinen on niin täynnä kenkiä ja takkeja, ettei niitä saa mitenkään nätisti mihinkään. Mutta mistään ei tietenkään voi myöskään luopua… Vaatekaapin siivoaminen ja kirppispöydän varaaminen on myöskin to do -listalla, mutta kaikkien tällaisten projektien aloittaminen on mulle ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Katsoin juuri Game Of Thronesin viimeisen tuotantokauden loppuun. Myös Riverdalen uusimman tuottarin sain juuri päätökseen, vaikka oltiin sovittu Miilan kanssa että katsotaan vika jakso yhdessä. Olin ihan täysin unohtanut lupaukseni ja katsoin jakson viime lauantaina. En kestä itteäni!

Jos et muuten oo vielä katsonut, niin suosittelen ehdottomasti Riverdalea ja sen tekijöiden toista sarjaa Sabrinaa. Ihanan jännää, mutta samalla sopivan hömppää. Yleensä katselen true crimea ja sarjamurhaajadokkareita, mutta aina välillä sitä kaipaa jotain kevyempää – kuten esimerkiksi kultteja ja teininoitia :D

En lue mitään, nyyh! Tämäkin on sellainen ikuisuusprojekti joka pitäisi vaan aloittaa! Mulla on Game Of Thrones -kirjat englanninkielisinä kirjahyllyssä, ja oon välillä aloittanutkin lukemisen mutta se on vaan jäänyt. Nyt voisin ottaa asiakseni istuskella puistossa kirjan kanssa sen sijaan että tuijotan ruutua oman kodin pimeydessä.

Mitä odotan?

Tällä hetkellä en odota mitään, ja tämä on ihan huikea fiilis! Olin vuosien ajan sellainen “sitten kun” -ihminen. Sitä aina odotti kesälomaa, lomamatkaa, uutta asuntoa, uutta työpaikkaa tai jotain muuta asiaa, joka muka yhtäkkiä tekisi elämästä moninkertaisesti parempaa. Mutta harvemmin ne yksittäiset asiat tekee pitkällä tähtäimellä onnelliseksi, vaan sen onnen täytyy löytyä siitä perus arjesta ja pienistä jutuista. Somen aikakautena ihmiset kokevat, että pitäisi olla koko ajan kokemassa jotain maailman siisteintä, eikä keskitytä normaalista elämästä nauttimiseen. Pahin asia mitä voi tehdä on se, että vertaa itseään tai omaa elämäänsä muihin.

Mitä sulle kuuluu just nyt?


11 Responses to “REHELLISIÄ KUULUMISIA”

 1. Tiinale says:

  Hei! Mikäs tuo on tuo laukku mikä sulla on näissä kuvissa? On hieno nimittäin! Onko nahkaa?

 2. mia says:

  Hei ihanaaa, että ole tehnyt tuollaisen päätöksen lentämisen suhteen <3 tietty en tiedä että kärsitkös kamalasta lentopelosta, vai oletko tehnyt sen eettisistä syistä :D Mutta kun lukee muita blogeja jossa kirjoittajat lentävät viikottain ympärimaailmaa.. tuntuu pahalalta!

  • nadjastrange says:

   Rakastan lentämistä, ja yksi mun lempiohjelmista on Lentoturmatutkinta. Ei siis oo minkäänlaista lentopelkoa, vaan oon päätynyt tähän pelkästään ilmastonmuutosahdistukseni takia.

   Ja jep, tuntuu kyllä pahalta katsella kun moni on koko ajan jossain reissussa. Mutta toisaalta saastuttaahan niin moni muukin asia kuin lentäminen, että varmasti meistä ihan jokaisella on tsempattavaa ilmastoasioissa :)

 3. Maata pitkin says:

  Mahtavaa, että olet rajoittanut lentämistäsi! Särähti vaan korvaan tuo, että ulkomaille ei voisi mennä kun lentokiintiö on täynnä, sinnehän pääsee mahtavasti esim. laivalla, junalla ja/tai bussillakin! Esimerkiksi just Berliiniin pääsee Turusta noin vuorokaudessa, maatapitkin.net on oiva sivusto reissun suunnitteluun :)

  • nadjastrange says:

   Kiitos vinkistä, pitääkin tutustua muihin matkustusvaihtoehtoihin! Noissa tosin on huonona puolena se, että esimerkiksi viikonloppureissusta ihan liian suuri osa kuluisi matkustamiseen :D

 4. Anonymous says:

  Mäkin oon niitä, jotka alkanut elämään ilman sitä “sitten kun”-koska siinä menee vaan aikaa ohitse. Tajusin tosin, että lauantaina on synttärit ja kutsuin perheeni meille kahville – todeten että en tiedä yhtään mitä tarjoan, joten nyt todella elän “sitten kun”-hetkeä :D

  • nadjastrange says:

   Jeee ollaan synttärikaimoja! Hyvää synttäriä ja Urpon päivää jo etukäteen! <3

   Ja eihän pienten asoiden lykkäämiset niin pahoja juttuja. Aina ei vaan ehdi tai jaksa!

   Ja kiva kuulla että säkin oot opetellut nauttimaan nykyhetkestä :)

   • Anonymous says:

    Kyllä! Muistan sillon kun ikuisuus sitten törmäsin blogiis ja kun kerroit synttäreistä niin olin ihan että JEE en oo yksin syntyny 25.5. :DD Urpon päivä on paras päivä vuodessa! Kiitti! Ja hei hyvää etukäteissynttäriä sinnekin, hyvä me!<3

Kommentoi