5 ASIAA, JOTKA ON PAKKO KOKEA TÄNÄ KESÄNÄ

Wednesday 15. May 2019 / by nadjastrange

Kaupallinen yhteistyö: Sideways

Odotan tätä kesää tosi paljon! Vaikka viime kesä olikin säiden puolesta täydellinen, niin jostain syystä ei tullut tehtyä puoliakaan niistä asioista jotka olisin oikeasti halunnut tehdä. Mulla oli siis ihan bucket list olemassa, jonka unohdin varmaan jo alkukesästä. Ja varmaan puolet listan asioistakin jäi toteuttamatta heh. Oon aika huono tekemään mitään extemporea, ja vaikka kuinka olisikin kesä, mä saatan vaan mennä töistä suoraan kotiin jos ei ole mitään menoa sovittuna. Tänä kesänä aion kuitenkin nauttia kesästä ja ulkoilmasta ihan täysillä!

Tälläkin kertaa haaveilen vaikka mistä, mutta nämä viisi asiaa mun on pakko kokea/toteuttaa tänä kesänä!

1. Pyöräilen töihin monta kertaa! Viime kesänä haaveilin ahkerasta työmatkapyöräilystä, mutta helteet ja laiskuus vähän verottivat intoa. En halunnut olla töissä hikisenä, enkä myöskään aamuisin jaksanut herätä aiemmin, jotta ehtisin pyöräilemään töihin. Tänä vuonna siis uusi yritys! Tämänhetkinen sää olisi täydellinen pyöräilyyn, kun ei ainakaan tulisi hiki. Eli ehkä mä vaan lopetan sen haaveilun ja otan pyörän alle. Haluan tässä kohtaa muistuttaa kaikkia, että pyöräillessä täytyy todellakin olla kypärä päässä!

2. Käyn festareilla! Kesän ekoihin sellaisiin on enää alle kuukausi. Sidewaysia vietetään 6.-8.6., eli ihan pian! Mä odotan eniten hyviä keikkoja, joista kirjoittelinkin jo aiemmin.

Rakastan sitä, että Sidewaysista pääsee yöksi kotiin vaikka pyörällä. On ihan parasta mennä pitkän festaripäivän jälkeen omaan sänkyyn nukkumaan. Olin viime kesänä ekaa kertaa Sidewaysissa, ja ai ettien että miten hyviä ruokakojuja siellä oli! En malta odottaa, että pääsen tällä kertaa maistelemaan Levantin, Bun2Bunin, Sandron, Pizzariumin ja monien muiden ruokapaikkojen annoksia. Sidewaysissa on kyllä ihan poikkeuksellisen hyvät ruokatarjoilut, ja moni näistä ravintoloista onkin mulle tuttuja jo entuudestaan. Me tykätään Aleksin kanssa käydä ulkona syömässä, ja on ihanaa että niiden meille tuttujen ravintoloiden annoksia saa myös Sidewaysista.

Kaukana on ne ajat kun festareilla tarjoiltiin lähinnä metrilakuja, makkaraperunoita ja kaljaa. Hyvät ruuat luonnollisesti huuhdotaan alas hyvillä juomilla, ja ainakin viime vuonna Sidewaysin juomatarjoilu oli 5/5! Oli mm. paljon erikoisoluita, drinkkejä, skumppaa ja vaikka mitä.

3. Pakko päästä mökille! En tosin tiedä, että koska olisin menossa ja kenen mökille. Aloitin jo hyvissä ajoin anopin lämmittelyn, jotta pääsisin hänen kanssaan käymään heidän suvun mökillä :D Vähän jopa harkitsin mökin vuokraamista jostain, mutta saa nähdä mihin päädyn. Työpaikanvaihdoksen myötä mulla on tänä vuonna viikko palkatonta lomaa heinäkuussa. Täytyy ottaa siitä viikosta ilo irti – eli todellisuudessa varmaan makaan sohvalla ja tuijotan Netflixiä koko viikon…

4. Käyn paljon uimassa! Tajusin viime vuonna vasta kesän loputtua, etten käynyt kertaakaan uimarannalla. En, vaikka ostinkin maailman söpöimmän uimapuvun, joka odottelee vieläkin käyttöönottoa. Meillä oli muutama vuosi sitten ystävien kanssa tapana käydä pikaisilla iltauinneilla, ja tämä voisi olla kiva tapa saada sitä uimista lisättyä vaikkei olisikaan aikaa löhöillä rannalla koko päivää.

5. Teen extempore-asioita! Käyn niillä iltauinneilla, pyydän kaveria puistoon hengailemaan, teen pyöräretkiä ja nautin täysillä kesästä. Luonnollisesti noudatan sovittuja/pakollisia aikatauluja, mutta vapaa-ajalla keskityn täysillä hetkessä elämiseen ja jätän kalenterin seuraamisen sivummalle. Saa nähdä miten tässä onnistutaan! :D

Onko sulla jotain suunnitelmia/toiveita kesälle?


2 Responses to “5 ASIAA, JOTKA ON PAKKO KOKEA TÄNÄ KESÄNÄ”

  1. ida ihana says:

    Pyörällä kulkeminen on kyllä niin vapauttavaa, kun ei ole riippuvainen samalla tavalla mistään aikatauluista, ja saa muutenkin mennä viipottaa vähän mitä reittejä huvitttaa :)

    Kesällä on myös kivempi ja helpompi tehdä extempore-juttuja jo ilman puolesta. Ei sitä talvisin oikein huvita iltaisin samalla tavalla lähteä vain ulos pyörimään ;) Kesällä on energiaakin niin paljon enemmän!

    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/Kotona-kaupungissa

Kommentoi