WHAT’S IN MY BAG?

Monday 13. May 2019 / by nadjastrange

Kaupallinen yhteistyö: Arla &MoreMaailma on pullollaan sanontoja naisten käsilaukuista ja niiden sisällöistä. Toisten laukuista löytyy kaikki roskat ja kuitit viimeisen vuoden ajalta, kun taas toisilta vain ne tärkeimmät ja tarpeellisimmat asiat. Mielestäni kuulun jälkimmäiseen porukkaan, vaikka laukun sisällön tarpeellisuudesta voidaankin olla montaa mieltä.

Mun laukun sisältö vaihtelee vähän päivän mukaan. Normaalisti laukusta löytyy avaimet, lompakko, käsidesi ja huulirasva. Niin ja kuulokkeetkin, jotka tosin näitä kuvia ottaessa olivat unohtuneet eteiseen. Mulla siis on hienot bluetooth-kuulokkeet, joita en koskaan muista ladata, ja tämän takia käytän eniten puhelimeni mukana tulleita kuulokkeita. En varmaan ole ainoa joka unohtaa ladata kuulokkeensa, enhän?

Mun laukun sisällöstä näkee hyvin miten kiireinen päivä on sillä hetkellä käynnissä. Jos laukusta löytyy meikkejä, se tarkoittaa sitä, että on tullut aamulla niin kiire, että on pitänyt meikata ratikassa loppuun. Jos laukusta taas löytyy evästä, se tarkoittaa joko sitä että on täytynyt aamukiireessä skipata aamupala (hups) tai päivä on muuten niin hektinen, että välipala pitää nauttia matkalla paikasta toiseen. Jos ei siis ole vielä tullut selväksi, niin oon ihan käsittämättömän huono aikatauluttamaan elämäni…


Mun vakioeväs kiireessä on proteiinirahka tai -juoma. Arla &More -tuoteperheeseen kuuluu juurikin tällaisia terveellisistä raaka-aineista valmistettuja välipaloja. Nämä kaikki sisältävät proteiinin lisäksi esimerkiksi kauraa tai siemeniä, eikä tuotteisiin ole lisätty valkoista sokeria. Valikoimasta löytyy esimerkiksi tuorepuuroa, smoothieta ja jogurttia. Uusin tulokas on Skyr & Seeds, jonka makuvaihtoehtoina ovat kirsikka-mustikka ja persikka-vadelma. Näissä maistuu ihanasti täyteläinen skyr ja siemenet, joiden pureskeleminen lisää kylläisyyden tunnetta.

Oon nyt parin kuukauden ajan testaillut Arla &Moren uutuuksia, joista oon kirjoitellut aiemminkin täällä ja täällä. Oon tykännyt siitä, että tuotteita on erilaisia eri käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi mustikkainen Skyr & Oats maistuu ihan mustikkapiirakalta, ja toimii hyvänä herkkuna. Skyr & Seeds persikka-vadelma puolestaan toimii helppona aamupalana, joka ei ole liian makea, mutta silti herkullinen. Smoothieita taas on helppo juoda vaikka kaupungilla käppäillessä. Nää toimii täydellisesti meikän arjessa!


6 Responses to “WHAT’S IN MY BAG?”

 1. Petra says:

  Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

 2. ida ihana says:

  Mun laukut on myös aina täynnä kaikenmaailman kuittia, koskakohan sitä oppis sanomaan, “ei kuittia kiitos” :D

  Tykkään skyreistä yleensä tosi paljon, noita täytyykin maistaa!:)

  Kivaa viikkoa!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 3. Anonymous says:

  Minää….minää! Itsellä on just ne pakolliset: puhelin lompakko avaimet huulirasva. Siks minilaukut on parhautta!

Kommentoi