OLOHUONEEN KEVÄTPÄIVITYS + ALEKOODI!

Monday 06. May 2019 / by nadjastrange

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store


En varmasti ole ainoa, jolle iskee aina keväisin ihan hirveä sisustuskuume, kun lisääntynyt auringonvalo saa katselemaan kotia uudella silmällä. Yleensä se koti näyttää yhtäkkiä normaalia pölyisemmältä ja harmaamammalta. No okei, meillä se harmaus saattaa johtua ihan vaan siitä, että ikkunat kaipaavat pesua. Sekä myöskin siitä, että melkein kämpän koko sisustus on musta-harmaa-valkoinen. Ollaan viimeisimmän vuoden aikana lisätty hieman puun sävyjä sisustukseen kirppikseltä löytyneiden huonekalujen avulla, mutta tänä keväänä kaipasin jotain väriä.

Ostin lähes 2 vuotta sitten vaaleanpunaiset samettiset sohvatyynynpäälliset, joita en vaan osannut yhdistää meidän sisustukseen. Ne olivat ensin piristämässä makuuhuoneen sisustusta, mutta lopulta varmaan vuoden ajan kaapissa odottelemassa parempaa hetkeä. Ja tämä on se hetki!

Joka kevät ei kannata sisustusbuumin iskiessä maalata seiniä ja hankkia uusia huonekaluja. Huomattavasti helpompi ja edullisempi keino on uusia sisustusesineitä, kuten tekstiileitä ja julisteita. Tilasin Poster Storelta vähän väriä meidän olohuoneeseen, koska kaikki aiemmat taulut olivat mustavalkoisia. Nyt yhdistin mustavalkoiseen värimaailmaan vaaleanpunaista ja vihreää – tästä tuli mielestäni ihanan raikkaan näköinen yhdistelmä! Julisteitahan löytyy paljon erilaisia, joista esimerkiksi muoti-kategoriasta löytyy tätä samaa musta-valko-vaaleanpunaista värimaailmaa.

Julisteet on siitäkin kätevä osa sisustusta, että niitä voi vaihdella fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Kehykset siis voivat pysyä samoina, joten niistä kannattaa valita sisustukseen vielä pitkän aikaa sopivat versiot. Harkitsin jonkun aikaa kultaisia kehyksiä, mutta päädyin siihen, että mustat puiset kehykset on se meidän juttu. Ne tuovat kivaa särmää vähän hempeämpiinkin tauluihin.

Näistä julisteista meidän molempien suosikki on ehdottomasti Helsingin kartta! Ja me heti ensimmäisenä etsittiinkin kartasta meidän asuinpaikka. Kartan lisäksi mun lemppari on juliste vaaleanpunaisesta seinästä. Printti on niin laadukas ja aidon näköinen, että rosoista seinää tekisi mieli koskea.

Laatuun Poster Storella kyllä panostetaankin! Kaikki julisteet painetaan Tukholmassa vuonna 1693 perustetulla Lessebo bruk -paperitehtaalla. Julisteet painetaan vastuullisen metsäalan FSC-ympäristömerkin saaneelle paperille. Tämän lisäksi painotehdas kantaa Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi Euroopan tiukimmista ympäristömerkeistä.

Koodilla nadjastrange30 saat 30% alennusta Poster Store -tilauksestasi!
Koodi on voimassa 26.5. asti, eikä alennus koske Selection-julisteita.


4 Responses to “OLOHUONEEN KEVÄTPÄIVITYS + ALEKOODI!”

 1. Pienillä jutuilla saa kyllä helposti muutettua ilmettä enemmänkin :) Aina ei tarvitse lähteä uudistamaan koko kalustoa. Teillä on kyllä kaunis koti!

 2. ida ihana says:

  Kyllä täälläkin iskee aina pieni sisustuskuume juuri keväisin, ja vähintäänkin tyynynpäälliset menee vaihtoon. Tänä vuonna luumun ja tummansiniset vaihtuivat turkooseihin ja keltaisiin :)
  Hankittiin myös viherkasvi, ne tuovat myös paljon mukavuutta!:)
  Julisteet näyttävät myös tosi tyylikkäiltä!

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentoi