JÄNNÄ UUSI TYÖ

Monday 29. April 2019 / by nadjastrange


Kirjoittelinkin aiemmin siitä, että olin mielenkiintoisten asioiden äärellä kun olin vaihtamassa työpaikkaa. Kaipasin uusia haasteita ja niitä kyllä sain! Aloitin viikko sitten Bauer Medialla Social Media Specialistina, eli edelleenkin pääsen työskentelemään radion parissa – tosin tällä kertaa kaupallisella puolella. Nyt siis keskityn audion sijasta someen täyspäiväisesti. Vielä riittää opittavaa uuden työpaikkani toimintatavoista, ja kaupallisen radion tekemisestä ylipäätään. Oon kuitenkin super motivoitunut ja innoissani työstäni!

Just nyt on “suutarin lapsella ei ole kenkiä” -olo. Siis sellainen, että tiedän tasan tarkkaan mitä pitäisi tehdä omienkin sosiaalisen median tilien suhteen, mutten jaksa panostaa niihin täysillä. Haluan henkilökohtaisen sometekemiseni pysyvän rentona ja huolettomana.

Oon kuitenkin huomannut, että huijarisyndrooma kolkuttelee tuolla jossain mielen sopukoissa. Mietin ihan tosissani työtarjouksen saatuani, että valehtelinko mä työhaastattelussa? Sekoittivatkohan he mut johonkin toiseen tyyppiin? Tätä fiilistä siis sanotaan huijarisyndroomaksi. Moni varmaan voi samaistua tähän ärsyttävään oloon, ja se onkin erittäin yleistä nykyään. Miksi?!

Pitäisi vaan luottaa itseensä ja siihen, että on oikeasti hyvä työssään. Yleensähän sitä onkin itsensä pahin vihollinen ja epäilee itseään ihan turhaan. Eli nyt on aika heittää kaikki itseään lyttäävät ajatukset sivuun, ja keskittyä täysillä luottamaan omaan osaamiseensa! Sanon tämän itselleni, mutta niin myös teille kaikille. Luottakaa itseenne ja kokeilkaa uusia haasteita! ♥︎


4 Responses to “JÄNNÄ UUSI TYÖ”

 1. Elina says:

  Mä niin tiedän ton tunteen. Itse toimin markkinointikoordinaattorina ja sisällöntuottaja/modena sosiaalisessa mediassa toiminimellä. Aina kun aloitan uuden työn tai saan uuden asiakkaan, tulee hirveä huijarisyndrooma (tosin jatkuu yleensä myös alun jälkeen). Luulen et se on monella, jotka toimii sosiaalisen median alalla. Kun jotenkin ajattelee, et kaikkihan tään osaa ja tietää ja mä en tiedä mitään! Mut sit vain pitää luottaa itseensä ja omaan tekemiseensä. Kyllä sut on varmaan just oikein siihen hommaan otettu! Tsemppiä töihin siis!

  • nadjastrange says:

   Ääk, sulla on varmasti vielä pahempi tilanne, jos joutuu epäilemään itseään jokaisen asiakkaan kohdalla! Mutta muista, että et sä niitä asiakkaita/töitä saisi, jos olisit huono. Nyt vaan luottoa itseesi! <3

 2. Minski says:

  Kiitos, tämä tuli just hyvään hetkeen tää huijarisyndrooma-kommentti. Noi tuntemukset on mulle tosi tuttuja, ja kyseenalaistan oman osaamiseni tai ylipäätään olemiseni jatkuvasti. Välillä otan itseäni niskasta kiinni ja lyttään ne ärsyttävät ajatukset jonnekin taka-alalle, mut kyllä ne sieltä vähitellen taas kasvaa rypistetyn muovimytyn tavoin. Nyt täytyis vaan luottaa itseensä enemmän.

  Onnea uuteen työhön ja työpaikasta tietty kans :)

  • nadjastrange says:

   Harmi kuulla että siellä on muitakin huijarisyndroomasta kärsiviä! Vaikka samalla onkin lohduttavaa tietää, ettei ole ihan yksin näiden ajatusten kanssa. Mutta kuten itse sanoitkin; täytyy vaan luottaa itseensä enemmän. Tsemppiä siihen! <3

Kommentoi