KEVÄÄN TRENDIT KIRPPIKSELTÄ

Sunday 21. April 2019 / by nadjastrange
Baskeri 2€ – Uff / Jakku 18€ – Zadaa

Ootte varmaan jo kyllästymiseen asti kuulleet mun kirppishehkutusta, mutta täältä sitä taas pesee! Tänä keväänä vintagehenkiset asiat on muotia, ja kirppikset on pulloillaan kevään trendejä. Esimerkiksi ruutua, oversize jakkuja ja baskereita on mynnissä vaikka kuinka! Jos ei kuitenkaan halua olla pukeutunut päästä varpaisiin 70-luvun kirjastonhoitajaksi, voi asuun yhdistellä elementtejä eri vuosikymmeniltä.

Ostin viime kesän loppupuolella nämä 90-luvulta 2010-luvulle palautetut Filan Disruptorit, joista oon kyllä tykännyt kovasti. Huomasin muuten kirppissovellus Zadaata selaillessani, että siellä oli noita lenkkareita myynnissä vaikka kuinka! Ja ei, tämä ei ole mikään kaupallinen yhteistyö Zadaan kanssa. Oon vaan ihan koukussa sovelluksen selaamiseen! :D Nettikirppikset on kyllä niin parhaita jos aika tai välimatka eivät salli kirppiksillä kiertelyä.


4 Responses to “KEVÄÄN TRENDIT KIRPPIKSELTÄ”

 1. Anonymous says:

  Mä olen kiertäny Kaivarin Kanuunaa, Uffia ja Fidaa ihan super innoissani ja tehny vaikka mitä löytöjä! Leen (made in finland! en ees tienny et sitä on tehty suomessa) ja Dieselin vintage-farkkurotsit makso muistaakseni 60€ yhteensä – kunnot oli ihan ku uusia, marimekon kauluspaitaa, Leviksen kauluspaitoja, disney- ja universal studion kauluspaidat.. Ja sitten noi mainitsemas oversize bleiserit parilla eurolla. Uffin 2€ päiviltä löysin myös miesten siistin trenssitakin, jota lyhensin omaan makuun sopivammaks ja vitsi siitä tuli kiva!
  En oo uskaltanu mennä edes vaatekaupoille, kun ne hinnat on niin eri luokkaa siellä, mitä kirppiksillä :D

  Laitoin koko vaatekaapin uusiks siten, että myin kaikki epämieluisat kirppiksellä ja ihan vahingossa ostin kirppikseltä tilalle kaikkea semmosta, mille todella tulee käyttöä – FEELS GOOD! Zadaa on muuten tosi jees, ainut vaan että koska se sovellus ottaa niin paljon välistä, niin ne hinnat on välillä aika korkeet, varsinki jos on vähän kalliimpi tuote :(

  • nadjastrange says:

   Ah ihan parasta!! Ihan turha siellä vaatekaupoissa on käydäkään ja ostaa uutta, kun kirppiksiltä löytää uniikimpia ja usein laadukkaampia juttuja paljon edullisemmin!

   Ja joo, Zadaan hinnat kyllä eroaa normikirppiksistä. Mutta kyllä sieltä tekee löytöjäkin! Ja mä jostain syystä tykkään selata sitä ja ihailla erilaisia tuotteita, vaikka lopulta ostaisinkin yhden tuotteen kerran kahdessa kuussa :D

 2. Ida ihana says:

  Kirppikseltä tekee kyllä mahtavia löytöjä! Munkin tän kevään trenssi on kirppispöytiä :)

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentoi