ÄLÄ UNOHDA SYÖDÄ!

Monday 15. April 2019 / by nadjastrange

Kaupallinen yhteistyö: Arla &More

Käykö teille koskaan niin, että vaan unohdatte syödä? Moni ei ehkä uskoisi, mutta se on mulle ihan liian tuttua. Saatan olla aikatauluttanut päiväni tukkoon, tai niin keskittynyt johonkin työjuttuun, että ne välipalat vaan unohtuvat – ja yhtäkkiä ollaankin nälkäisenä kaupassa ostamassa kaikkea turhaa ja epäterveellistä. Mä oon nyt viimeisen vuoden aikana opetellut tästä huonosta tavasta eroon, ja pitänyt huolta siitä, että niitä välipaloja tulee oikeasti syötyä.

Edelleenkään ihan joka kerta ei mene ihan niin hyvin, mutta muutos on kyllä huomattava!

Varsinkin tosi kiireisinä päivinä se terveellisten välipalojen tärkeys (tai niiden puute) näkyy konkreettisesti. Menen usein töistä suoraan treeneihin, ja on ihan pelottavaa miten helposti sen syömättömyyden huomaa treenatessa! Meinasin ihan kirjaimellisesti pyörtyä kerran, enkä halua enää koskaan kokea sitä samaa fiilistä!

Roller derby on ihan superhauska harrastus, mutta moni yllättyy siitä miten rankkaa se on. 1,5h-3h kestävien treenien aikana kuluttaa ihan hullun määrän energiaa, ja riittävän energiansaannin lisäksi pitää miettiä mitä ravintoaineita treenipäivänä syö. En itse ole sellainen tyyppi joka jaksaisi kytätä tuotteiden kalorimääriä, vaan keskityn siihen että saan tarpeeksi monipuolisesti eri ravintoaineita, ja varsinkin riittävästi hiilihydraatteja ja proteiinia.

Oon viime kuussa alkaneen kaupallisen yhteistyön myötä testaillut Arla &Moren tuotteita, joista mun ylivoimaiseksi lemppariksi on noussut kuvissakin näkyvä vadelma-karpalo -smoothie. Tämä sisältää myös punajuurta ja hunajaa, jotka tuovat smoothieen kivaa lisämakua. Smoothien voi nauttia aamupalaksikin, koska maku ei ole sellainen ällömakea. Valikoimasta löytyy myös kookos-ananas -smoothie, joka on maustettu inkiväärillä ja kurkumalla.

Arla &More -tuotteiden makuihin on kyllä panostettu! Tuoteperheestä löytyy smoothieita, jogurtteja, rahkoja ja tuorepuuroja. Tuotteita ei ole makeutettu valkoisella sokerilla, vaan ne saavat makeutensa hedelmistä ja hedelmämehuista. Kaikkiin on lisätty myös kauraa, joka tuo kivaa pureskeltavaa tekstuuria ja lisää kylläisyyden tunnetta. Pakkaukset on suunniteltu helppoja ja nopeita välipaloja tarvitseville; smoothiet voi juoda suoraan pullosta, ja rahkojen mukana tulee lusikat. Nykyään syönkin välipaloja milloin missäkin; työpöydän ääressä, ratikassa, kaupungilla, you name it. Mutta eipähän oo tekosyitä skipata välipalaa!2 Responses to “ÄLÄ UNOHDA SYÖDÄ!”

  1. Ida ihana says:

    Kyllä ateriavälit venyy välillä turhan pitkiksi, jos on menossa eikä ole tajunnut varautua sopivilla mukaanotettavilla välipaloilla… pitääpä tutustua näihin, kuulostavat hyviltä!:)

    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentoi