OTIN LOPARIT!

Thursday 11. April 2019 / by nadjastrange

Nyt on kuulkaas käynyt niin, että irtisanouduin päivätyöstäni! Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aion muuttua ammattibloggaajaksi ja panostaa täysillä omaan henkilöbrändiini. Huoli pois tyypit; aion tehdä tulevaisuudessakin blogia yhtä vasemmalla kädellä kuin tähänkin asti! :D

Oon aina pitänyt bloggaamistani harrastuksena, josta sattuu saamaan hieman taskurahaa. En oo jostain syystä koskaan haaveillut täyspäiväisestä bloggaamisesta, vaan nautin tästä omilla ehdoillani tekemisestä. On ihanaa, ettei vuokranmaksu ole siitä kiinni jaksaako olla koko ajan kuvaamassa itseään. Uskon, että ihan mistä tahansa harrastuksesta voi kadota hauskuus ja hohto jos sitä tekee työkseen.

Aloitin työt YleX:llä kesällä 2014. Ihan juuri tulisi siis 5 vuotta täyteen! Se on tosi pitkä aika tämän ikäisenä ja varsinkin media-alalla yhdessä työpaikassa. Siksi nyt on täydellinen sauma kokeilla jotain muuta, haastaa itseään ja oppia uutta. Työpaikan vaihtaminen on aina iso askel elämässä, ja siksi halusin jakaa sen teidän kanssa – siis vaikka kerrontatapa onkin bloggaajamaisen ärsyttävä. Paljastin osan, mutten kaikkea, ja nyt te joudutte vaan arvailemaan ja odottelemaan lisätietoa. Sori siitä! Kerron uudesta työpaikastani ja työstäni enemmän myöhemmin, koska nyt keskityn vanhalle työpaikalle ja ihanille työystäville hyvästien jättämiseen.

Mulla on enää 5 työpäivää jäljellä YleX:llä, ja on ihan hirveän haikea fiilis! On jotenkin tosi epätodellinen olo, koska joskus luulin olevani yleläinen aina eläkeikään asti. Arvostan kaikkia kokemiani ja oppimiani asioita, mutta ennen kaikkea olen kiitollinen kaikista niistä ihanista ihmisistä joihin oon tutustunut matkan varrella. Vaikka työpaikasta luopuukin, niin ystävät säilyvät aina! Tiedän jo nyt, että tuun itkemään niiiin paljon ensi viikon aikana!


Kommentoi