NEW YORKIN MEIKKIOSTOKSET

Thursday 04. April 2019 / by nadjastrange


Tein New Yorkin -reissua varten ostoslistan. Sen pointtina oli miettiä etukäteen ajatuksen kanssa mitä oikeasti tarvitsen ja mitä Suomesta ei saa. Lisäksi toivoin ostoslistan palauttavan mut maan pinnalle jos sekoaisin aivan täysin meikkiostoksilla Sephorassa. Listasta oli kovasti hyötyä, koska loppujen lopuksi meikkishoppailut pysyivät yllättävän maltillisina – siis vaikka käytiinkin yhteensä 4 eri Sephorassa heh.

Ostoslista:

 • Uusi kulmaväri/pomade
 • Hyviä meikki- ja peitevoiteita varastoon
 • Laadukas luomiväripaletti
 • Ripsiväri

Nämä mä sitten lopulta ostin:

Fenty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation – 2kpl
Olin odottanut niiiiin pitkään, että vihdoinkin saisin käsiini Rihannan suunnittelemia meikkejä! Olishan näitä saanut nettikaupasta tilattua, mutta mä haluisin testailla ja ihailla meikkejä ihan livenä. Tykkään ihan hulluna tämän meikkivoiteen koostumuksesta ja miedosta tuoksusta. Voisin hyvin kuvitella ostavani tätä lisää, kunhan noi kaksi purkkia on käytetty loppuun.

Sephorassa “skannattiin” jollain jännällä laitteella poskesta oikea ihonsävy, jonka jälkeen sain listan eri merkkisten meikkivoiteiden sävyistä jotka sopivat mulle. Tää palvelu oli ihan super, koska nyt mulla on tämä lista sähköpostissa, ja tulevaisuuden meikkivoideostokset helpottuu huomattavasti!

Fenty Pro Filt’r Instant Retouch Concealer
Otin testiin meikkivoiteiden kanssa yhteenkuuluvan peitevoiteen, mutta tästä on kyllä pakko sanoa että oli pienoinen pettymys. Käytän peitevoidetta tummien silmänalusten hillitsemiseen, mutta siinä käytössä tämän koostumus on jotenkin tosi tuhti, ja tuntuu että tökötti kerrostuu silmäryppyihin vaikka yrittäisi laittaa kuinka vähän! Oon ite tykännyt huomattavasti halvemmasta Nyxin peitevoiteestakin enemmän kuin tästä. Pihi-Nadja kuitenkin käyttää tämän(kin) viimeistä pisaraa myöten loppuun.

Fenty Stunna Lip Paint
Myönnän, että tää oli täysin turha heräteostos. Mutta koska Rihanna! Olin ihan varma, että käytönnössä muutun Rihannaksi kun teen koko meikin Fentyllä. Niin ei kuitenkaan käynyt, mutta tän huulipunan ostaminen kannatti. Tämä pysyy huulilla tosi pitkään ja on ihanan pehmeän tuntuinen.

Kat Von D 24-Hour Super Brow Long-Wear Pomade
Oon tätä ennen käyttänyt loppuun 2 Anastasia Beverly Hillsin Dip Brow Pomadea. Ne on olleet tosi riittoisia ja laadukkaita, mutta kuulin kahdelta aiemmin ABH:n nimeen vannoneelta, että tämä Kat Von D:n versio olisi vieläkin parempi! Mä oon kyllä tykännyt tästä, muttei mulla oo sen suurempaa mielipidettä siitä kumpi on lopulta parempi. Ainakin on vaihtelua!

Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Singles
En oikein käytä luomivärejä, vaikka pitkään oonkin haaveillut niistä. Joku ihan hyvä musta-harmaa paletti multa löytyy entuudestaan, mutta välillä on ihan kiva tehdä jotain muutakin kuin musta-harmaa smokey eye. Haaveilin Sephorassa pitkään Urban Decayn palettien perään, mutta niissä oli kuitenkin sävyjä joita en uskonut käyttäväni, ja ylipäätään joku monen kympin meikkipaletti vasta-alkajalle tuntui ihan liian suurelta sijoitukselta.

Lopulta Miila ehdotti, että kokoaisin oman paletin ABH:n yksittäisistä luomivärinapeista, ja näihin sävyihin sitten päädyin. En kuitenkaan muistanut, ettei laadukkaat meikit tarkoita sitä, että olisin yhtäkkiä meikkauksen ammattilainen. Mistäs kaupasta niitä taitoja saikaan ostettua?! Ja kuten kuvastakin huomaa; en oo vielä uskaltanut testata luomivärejä kertaakaan!

Urban Decay Troublemaker Mascara
Kaikki tähänastiset meikkiostokset olivat eläinkokeettomia, joten halusin kiinnittää extrahuomiota siihen, että ostamani ripsivärikin on sellainen. Pyörin Sephorassa varmaan 600 vuotta etsien lupaavaa yksilöä. Mun entinen luottoripsari on ollut Max Factorin False Lash Effect, ja halusin löytää jonkun vastaavanlaisen mutta tosiaan eläinkokeettomana. Päädyin ostamaan testiin tämän Troublemakerin, joka oli tosi hyvässä alennuksessa.

Harja ja koostumus vaikuttivat lupaavilta, ja paketissa sanottiin ripsarin olevan sex proof, eli sen ei pitäisi levitä vaativammissakaan meiningeissä. Mutta en ehtinyt edes testata pitikö paketin väittämä paikkansa, koska ripsari varisi ihan s i k a n a jo ihan ilman mitään extrahaasteita. Tuntui että silmänalusten alla oli varissutta ja levinnyttä ripsiväriä jo ihan parin tunnin jälkeen, vaikka yleensä mulla ei leviä ripsarit. Nyyh mikä pettymys!

Elf 3-in-1 Mascara
Elf ei testaa eläimillä, ja tämä ripsiväri maksoi huimat $3. Annoin siis mahdollisuuden, mutta pettymyshän se tämäkin oli. Juuri tämän takia jumitun käyttämään jotain tiettyä kosmetiikkatuotetta ikuisesti, koska uuden hyvän metsästäminen on ihan liian vaikeaa! Mutta koska edelleenkin oon pihi muija, niin aion käyttää nämä molemmat pettymysten ripsivärit loppuun asti.

Mitä tykkäsitte ostoksista? Entä olisko teillä suositella jotain oikeasti hyviä eläinkokeettomia ripsivärejä?


14 Responses to “NEW YORKIN MEIKKIOSTOKSET”

 1. Sanni says:

  Sitä vaan rupesin miettimään, että onko sulla noista ripsareista normi- vai vedenkestävät versiot? Itsellä ainakin normiripsarit varisee heti ihan törkeästi, vedenkestävät vähemmän – vaikka sekin toki riippuu aika paljon merkistä, noista kummastakaan ei henkilökohtaista kokemusta. :D

  • nadjastrange says:

   Mä käytän ainoastaan normiripsareita, kun en jaksa millään jynssätä vedenkestäviä versioita pois :D
   Mutta siis normaalisti mulla ei varise/leviä ne ihan tavallisetkaan ripsivärit, ja siksi hämmästelin tota Urban Decayn ripsaria. Se voisi kyllä olla vedenkestävänä paljon parempi, mutta en oo varma onko just tosta vedenkestävää versiota olemassa. Ainakaan joistain ei ollut kun yritettiin metsästää ystävällekin ripsaria. :)

   Mutta kiitos vinkistä, voisinhan mä joskus testata vedenkestäviä :)

   • Anonymous says:

    Itsellä oli Lumenen tai jonku vedenkestävä ja se rapis ihan sikana! Annoin palautetta konsultille myöhemmin ja hän vain ihmetteli -_- asialle ei siis voi tehdä mitään, kun olin ainut joka siitä valitti:D

 2. Anonymous says:

  Toi kulmaväri näyttää jotenki tosi “tuhdilta”, katselin jo aiemmmin että sulla oli ennen luonnollisemman näköiset karvat :) toi ripsari on ihan super haaste kiroan vieläkin sitä, kun Lumene meni muuttamaan sen mustikkaripsarin!! Se oli se the one monelle ja nykyään monet allergisoituu heidän tuotteille.. Ihan peestä. Itse käytän max factorin masterpieseä ja sekin on ihan kuraa kun sitä päivitetty. Mulla kaikki muu kosmetiikka eläinkokeetonta, paitsi toi ripsari jota en edes about käytä. Essencen ripsarit suoristaa ripset eikä ne kuivu koskaan. Joten vinkkaa ihmeessä, jos löydät ripsarin! Itse en oo kyseistä edes käyttänyt kun kerran pari tän koko vuoden aikana. Sotkee niin paljon, että helpompi vaan piilottaa silmänaluset ja lähteä ulos. Ennen tykkäsin kyllä meikata, mutta tuntuu että kaikki päivitetään surkeemmaksi, joten saapa iho sitten levätä :l

  • nadjastrange says:

   Meikkaan kyllä kulmani ihan samalla tavalla kuin aina aiemminkin, mutta ehkä toi KVD on jotenkin tummempaa ja tuhdinpaa niinkun sanoit. Välillä tuntuu että kulmien ulkonäkö riippuu ihan päivästäkin :D

   Ja voi eiii, harmi kuulla että sielläkin on ollut toivoton ripsarinmetsästys käynnissä! Mun hyvä ystäväni oli juurikin yksi niistä Lumenen mustikkaripsarin nimeen vannoneista. Tosi harmi että tuotteita muutetaan ja lopputulos onkin aiempaa huonompi…

   Ja mäkin oon törmännyt just tollasiin vetisiin ja ripset suoristaviin ripsiväreihin. Miten kukaan haluaa sellasia käyttää??! :D Tai sitten tässäkin tapauksessa ripsiväri toimii eri tyypeillä niin eri lailla.

   Mä ilmoittelen jos/kun löydän jonkun oikeesti hyvän, tuu säkin vinkkaamaan mulle jooko :)

 3. Anonymous says:

  PS unohdin lisätä, että tää Ziajan vedenkestävän ripsarin meikinpoistoaine on ihan super sekä luonnonkosmetiikkaa! Poistaa kätsysti vedenkestävän sekä kaiken muunki meikin!
  https://eleven.fi/ziaja-duo-phase-eye-make-up-remover?refSrc=44395&nosto=productpage-price

 4. santtu says:

  avrilin ripsiväri on ainakin luonnonkosmetiikan eliittiä. pysyy ja levittyy hyvin.

 5. mia says:

  Mimmoinen sivellin sulla on käytössä tuon pomaden kanssa?
  Nimimerkillä: Metsästänyt täydellistä sivellintä kohta vuoden.

  • nadjastrange says:

   Mulla on nelisen vuotta vanha Make Up Revolutionin kulmakarvasivellin, josta maksoin jotain 3-4€. Tosi hyvä hinta-laatusuhde!! En oo varma onko koko lafka enää olemassa, joten tosta ei taida kauheasti olla apua, ellei jostain kosmetiikkakaupan valikoimasta vielä löydy niitä :)

 6. Anni says:

  Seuraavan kerran kun menet jenkkeihin niin testaa Milk makeupin Kush ripsiväri tai Tarten Lights, camera, lashes, noi on mun lempparit. Too facedin Better than sex on myös ihan hyvä, saa tilattua Suomeen esim cultbeautysta. Ja kaikki nää merkit on cruelty free :)

Kommentoi