MÖKÖMÖKÖPUUHUN KIIVENNYT ÄRRIMURRI

Wednesday 27. March 2019 / by nadjastrange

Kaupallinen yhteistyö: Arla &More
Aleksi sai tietää mun todellisen luonteeni kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Oltiin ensimmäisellä yhteisellä ulkomaanmatkallamme Pietarissa, jossa oltiin valittu sokkona ravintoloiden ruokalistoilta erilaisia ruokia. Aleksi on kyllä kaikkiruokainen, mutta mä en pystynyt syömään mitään pelmenien sisällä olevia oudon makuisia lihaklönttejä. Kielimuuri oli suuri, eikä kukaan englantia puhuvakaan tuntunut ymmärtävän mitä kasvisruoka tarkoitti, vaan kysyttiin että “syötkö kuitenkin kanaa?”

Aloin olemaan jo aika kiukkuinen ja nälkäinen, eli hangry. Tai siis; olin tosi hangry. Pietarin pääkadulla Nevski prospektilla sain ihan hirveän kiukkukohtauksen. Aleksi teki silloin asian, jota en kyllä yhtään osannut odottaa; hän raahasi mut lähimpään kahvilaan, istutti alas ja tilasi mulle sämpylän. Mä yritin tietenkin kiukutella vastaan, mutta Aleksi sanoi kylmän viileästi jotain tyyliin “ole hiljaa ja syö”. Sain syötyä ja mieli parani huomattavasti. Muutuin mökömököpuuhun kiivenneestä ärrimurrista takaisin iloiseksi Nadjaksi.

Aleksi hoiti tilanteen täydellisesti, ja ollaan siitä päivästä lähtien huolehdittu siitä, ettei nälkäkiukku pääse yllättämään. Me ehkäistään kiukuttelut yleensä sillä, että kotoa löytyy aina jotain pieniä ja helppoja välipaloja. Meidän jääkaapin vakiosisältöä ovat proteiinirahkat ja muut välipalaratkaisut, jotka on helppo ottaa mukaan ja syödä vaikka ratikassa matkalla töihin. Mä saatan monesti ostaa ihan kaupungillakin hengaillessa pienen välipalan, jonka avulla jaksaa taas hetken ilman kiukutteluja.Pääsin kaupallisen yhteistyön myötä maistelemaan Arla &Moren uutuustuotteita, jotka on ihanan helppoja välipaloja nälkäkiukun ehkäisyyn. Tuotteet ovat terveellisiä, luonnollisia ja täyttäviä. Näitä suunnitellessa on myös kiinnitetty huomiota pureskeltavuuteen, joka on oleellinen osa kylläisyyden tunnetta.

Tuoteperheeseen kuuluu useita eri vaihtoehtoja, kuten mm. smoothieita ja puuroja. Mä oon tykännyt kovasti näissä kuvissakin esiintyvistä Skyr & Oatseista. Näissä on alla mustikkaa tai aprikoosia, sekä päällä täyteläistä, proteiinipitoista ja rasvatonta skyriä. Siis toi mustikka maistuu ihan mustikkapiirakalta nam!

Arla &More -tuotteissa on haluttu keskittyä mahdollisimman luonnollisiin makuihin, ja siinä on mielestäni onnistuttu hyvin kuitenkaan tinkimättä mausta. Nää pääsee nälkäkiukuttelijan ostoslistalle!


2 Responses to “MÖKÖMÖKÖPUUHUN KIIVENNYT ÄRRIMURRI”

  1. krisse says:

    Vitsit oot superkaunis näissä kuvissa! Ei mulla muuta, itse en rahkoista välitä :D

Kommentoi