5 FAKTAA, JOITA ET TIENNYT MINUSTA

Wednesday 20. March 2019 / by nadjastrange


Mun nimeksi meinasi tulla Riina
Mulle oli siis päätetty nimi jo ennen syntymää. Äiti oli kuitenkin nähnyt raskausaikana unta, jossa vielä syntymätön vauva sanoi “Mä oon sit tyttö ja mun nimi on Nadja”. On kyllä hauskaa, että yhden unen perusteella mun nimi vaihtui. Tosin hyvä niin, koska olis kyllä outoa jos mä olisin Riina! En mielestäni näytä yhtään Riinalta?! :D

Haluaisin käyttää bändipaitoja
Haluaisin pukeutua useammin bändipaitoihin, mutten koskaan tee sitä! Bändipaitojen kanssa parhaiten sopii ihan vaan perus-farkut, joita omistan vain kahdet, ja niitäkin käytän ehkä kerran vuodessa. Joskus vielä yhdistelin bändipaitoja korkeavyötäröisten hameiden tai shortsien kanssa, mutta nykyään oon vaan tosi laiska pukeutumisen suhteen. Siis mä käytän mekkoja 24/7. Oon tästä syystä myynyt suurimman osan mun bändipaidoistani pois, mutta vielä on neljä lempparia jäljellä; Municipal Wasten, Terrorin, Sonic Youthin ja Disco Ensemblen paidat. Vielä jonain päivänä mä käytän niitä!

Rakastan Modern Familya!
Mikään ei pysty parantamaan mun oloa yhtä hyvin kuin Modern Family! Oon oikeesti itkenyt ennen jakson alkua, mutta jo parin minuutin jälkeen huutonauranut. Aleksi on jo oppinut tunnistamaan mun naurusta mitä ohjelmaa mä katson. Se saattaa jo kotiin tullessaan huikata eteisestä, että “katotko sä Modern Familya?”. Mulla taitaa olla joku ihan omanlaisensa hörötys tolle sarjalle.

Harrastin breakdancea
Nykyään en edes yritä tanssia baarissa – hytkyn laiskasti musiikin tahdissa jos on pakko. Mutta mulla kuitenkin on tanssihistoriaa! Aloitin noin kolmannella luokalla hiphop-tanssitunneilla käymisen, ja siitä etenin breakdance-tunneille. Mun uusi harrastus kuitenkin tyssäsi aika pian, koska olin tunneilla ainut oppilas, eikä tanssiopelle ollut kannattavaa opettaa vain yhtä ihmistä. Ehdin kuitenkin oppia 2 liikettä jotka osaan vieläkin! Bomfunk MC’sin Freestyler teki muhun suuren vaikutuksen silloin lapsena, ja se on THE biisi jota saatan vieläkin innostua tanssimaan ihan täysillä. Niin ja tekemään niitä breakdance-liikkeitä hidastettuna, koska en todellakaan oo yhtä ketterä kuin 20 vuotta sitten lol.

Osaan soittaa nokkahuilulla 2 biisiä
Tääkin liittyy mun lapsuuden kulta-aikoihin! Liityin ekalla luokalla nokkahuilukerhoon, jossa oli mun mielestä tosi siistiä :D Opin soittamaan Ostakaa makkaraa, sekä biisin jossa lauletaan jotain tyyliin “yksin istun kultani kanssa”. Muistan molempien nuotit vieläkin ulkoa, vaikka jälkimmäisen biisin nimestä ja muusta sanoituksesta ei ookaan hajua :D Mun aivot on just tällaset, että ne valitsee kaksi hiton nokkahuilubiisiä vuosikymmenten takaa, mutten muista mitä oon syöny eilen lounaaksi.


4 Responses to “5 FAKTAA, JOITA ET TIENNYT MINUSTA”

 1. Nadja says:

  Nadja onkin paljo kivempi nimi :)
  Mun nimeksi meinas tulla Diana, kunnes äiti oli kuullu että se on prinsessan nimi. Nykyään Diana on yks mun suosikkihenkilöistä, ja oon tosi kiinnostunu hänen (valitettavasti lyhyestä) elämästään.
  Sattumaa? :D
  Ps. Moderni Perhe on paras ohjelma ikinä!

 2. Tea says:

  Ihana toi nokkahuilukerho :D Luulen, että kaikille on opetettu Ostakaa makkaraa vähintäänkin ala-asteen musiikintunneilla!

  Mulla on sama tilanne noiden bändipaitojen kanssa – rakkaimmat oon säilyttänyt vielä, mutta en muista millon oisin viimeks ees käyttänyt yhtäkään niistä. Kolme-neljä vuotta sitten..ehkä?

  • nadjastrange says:

   Jännä miten bändipaitojen kanssa käy noin!! Ootko säästänyt ne ihan vain muistoiksi, vai yritätkö kuitenkin saada joskus käytettyä niitä? Mä en oikeen tiedä mitä tekisin niiden kanssa! :D

Kommentoi