PUHELINKUVIA VIIME PÄIVILTÄ

Sunday 10. March 2019 / by nadjastrange

Oon ollut viime aikoina tosi laiska päivittämään sometilejäni – ja siis ylipäätään ottamaan mitään kuvia. Tuntuu että normiarki on ollut tosi tavallista, ja ehkä joidenkin mielestä jopa tylsää. Ei oo tullut käytyä missään kissanristiäisissä, ja oon nähnyt ystäviäkin ihan poikkeuksellisen vähän viime aikoina. Onneksi mulla on jo heti huomiselle sovittuna treffit lapsuuden ystävän kanssa, joten sentään yhdessä asiassa tapahtuu edistystä. Toisaalta sitä arkeahan kuitenkin eletään vaan itseä varten, joten jos töihin ja Netflixiin keskittyminen tuntuu hyvältä, niin go for it.

Siitä on taas yli viikko kun oon viimeksi postannut blogiin, mutta tänä aikana oon ehtinyt tekemään vaikka mitä kivoja arkisia juttuja. Ja jopa otin kuviakin, huhhuh!

Ollaan Aleksin kanssa ehditty viettämään aikaa yhdessä. Jossain vaiheessa tuntui, että törmättiin vaan iltaisin kotona ja vaihdettiin kuulumiset ennen nukkumaanmenoa. Nyt on onneksi tilanne vähän tasaantunut, ja ollaan ehditty viettää laatuaikaa mm. brunssin, texmex-illan, kävelylenkin ja M/S Romanticin parissa. Jälkimmäisenä mainittu on Yle Areenasta löytyvä nelijaksoinen draamasarja, joka on kuvattu, näytelty ja käsikirjoitettu tosi hyvin! Miten onkaan mahdollista että tunnin jakson aikana ehtii katsoja kokemaan koko tunneskaalan aina onnellisuudesta myötähäpeään?!

Kävin Redissä pyörähtämässä. Siis voitteko uskoa että mulla on elokuusta asti pyörinyt lompakossa H&M:n lahjakortti jota en vaan saa käytettyä?! Tälläkään reissulla ei sieltä löytynyt mitään, mutta kävin kukkakaupassa jossa oli ihana koira!

Fiilistelin myös meidän kodin kukkakokoelmaa, joka selvisi hengissä talven yli wuhuu!! Meillä oli huomattavia haasteita kun olohuoneen ikkunalauta oli ainut tarpeaksi valoisa paikka, mutta se oli myös sen verran vetoisa että osa kasveista meinasi paleltua. Nyt pitäisi vaan jaksaa vaihtaa mullat. Se on kyllä sellanen projekti jota tulee lykättyä jatkuvasti…

Ostin Redin kukkakauppareissulta kerrankin kukkia kotiin! Ja kissat (jotka eivät muuten saisi olla ruokapöydällä kröhöm) olivat asiasta ihan yhtä ihmeissään kuin meikäkin. Laitoin kukat Aleksin työpaikaltaan tuomaan maljakkoon, joka oltiin heittämässä pois. Ihanaa että Aleksi(kin) hoardaa kaikkea kotikrääsää meille. Tykkään kyllä maljakon vintagehenkisyydestä, mutta se sai ulkonäkönsä perusteella nimekseen vaginamaljakko.

Tein vihdoinkin THE blogipastaa, eli uunifetapastaa. Oli kyllä tosi hyvää, mutta mun makuun liian rasvaista. Laitoin reseptiä huomattavasti vähemmän öljyä, ja silti se öljyn määrä ällötti. Mutta voishan tota reseptiä varioida enemmän mieleisekseen ainakin lisäämällä chilin ja basilikan määrää. Pitää vielä testailla!

Keskiviikkona pidin etäpäivän ja se teki tosi hyvää! Oli ihanaa tehdä töitä kotona yöpuku päällä. Pääsin johonkin tosi tehokkaaseen työzoneen jossa sain tosi paljon aikaiseksi, eikä edes kissat hyppineet tällä kertaa työkoneen näppäimistölle. Note to self: enemmän etäpäiviä!

Oon ollut yllättävän aktiivinen liikuntarintamalla! Roller derby -treenien lisäksi oon alkanut käymään salilla. Siis ihan vapaaehtoisesti! Mitä tapahtuu?! Salitreenien tavoitteena on saada enemmän voimaa ja kasvattaa peruskuntoa, jotta olisin parempi roller derbyssä. Tää taitaa olla eka kerta ikinä kun mun salilla käynti ei liity laihdutukseen. Ehkä senkin takia nyt on parempi fiilis käydä siellä.

Miten sun viikko on mennyt?


10 Responses to “PUHELINKUVIA VIIME PÄIVILTÄ”

 1. minja says:

  Ihana postaus :)

 2. emzi says:

  Mahtava postaus :D

 3. Anonymous says:

  Mäkin oon käyny salilla KOLME viikkoa putkeen ja ihan vaan siks, koska se olo mikä sieltä tulee, on iha huikee! Varmaan joku tillintallin taas :D

 4. M says:

  Ihana postaus! Tuosta ”Tälläkään reissulla ei sieltä löytynyt mitään, mutta kävin kukkakaupassa jossa oli ihana koira!” -lauseesta tuli niin hyvä mieli! En tiiä miksi :DD

 5. Miuh says:

  Kiva postaus, mä tykästyin kans etenkin koirajuttuun :D ja tietty kissajututkin piristää aina, meille tuli tänä vuonna kaksi kisuliinia ja oon ihan höpsähtänyt niihin. Voi kun jaksais itsekin taas aktivoitua liikkumaan, ehkä se tuon valon lisääntymisen myötä taas alkaa.

  • nadjastrange says:

   Oiii ihanaa! Onnea perheenlisäyksestä :D
   Ja eiköhän se liikkuminen lisäänny valon myötä, ainakin ulkona on kivempi viettää aikaa ja käydä vaikka kävely- tai pyöräretkillä :)

Kommentoi