“EIHÄN TÄTÄ KANNATA KUVATA”

Saturday 23. February 2019 / by nadjastrange


Asukuvia tulee kuvattua nykyään ihan harmittavan vähän. Suurin syy sille on se, että kuljen nykyään samoissa tylsissä mustissa vaatteissa, enkä koe, että niistä saa yhtään kukaan mitään inspiraatiota. Mutta toisaalta taas bloggaajien pitäisi esitellä juurikin niitä oikeita arkiasuja. Jokaisessa asupostauksessa ei todellakaan pidä olla aina uusia ja erikoisia vaatteita.

Me käytiin Aleksin kanssa viime viikolla leffassa, ja nappasin kameran mukaan ihan vaan siltä varalta jos tulisikin kuvattua jotain materiaalia tänne blogiin. Kuitenkin päädyin siihen, ettei tätä kuvien asua kannata kuvata. Ajattelin, että asu on liian tylsä blogiin.

Sitten tajusin, että mulla on ollut tämä sama talvitakki päällä lähes päivittäin kahden talven ajan, muttei tästä ole siltikään yhtäkään kuvaa täällä blogissa! Ne perustylsät lempparivaatteet jää yleensä ihan unohduksiin, kun tekee ennemmin mieli esitellä villejä uusia vaatekokeiluja.

Hattu Länsilakki, tämä oli Aleksilla jo ennen meidän seurustelua, eli varmaankin ostettu vuonna 2010
Huivi eBay, ostettu vuonna 2014
Takki Monki, ostettu syksyllä 2017
Reppu Vagabond, saatu blogin kautta keväällä 2016
Leggingsit Esmara by Heidi Klum, saatu blogin kautta syksyllä 2018
Kengät Dr.Martens, ostettu kirppikseltä syksyllä 2018


2 Responses to ““EIHÄN TÄTÄ KANNATA KUVATA””

  1. Milli says:

    Yritän aina sun instagramista vakoilla asuja. Niitä voisi olla blogissa enemmänkin… Tykkään kun on ns. “tavallisia” joihin on helppo samaistua :>

Kommentoi