MAAILMAN PARAS HARRASTUS

Saturday 16. February 2019 / by nadjastrangeSiitä on jo kaksi vuotta kun käytiin testaamassa bloggaajaporukalla roller derbyä. Enpä arvannut, että laji vie ihan täysin mennessään ja vielä kahden vuoden päästä mulla on urheiluharrastus johon en ole kyllästynyt.

Onhan tässä kahden vuoden aikana ehtinyt tulla vaikka mitä mun ja derbyn välille. Kuten sairastelua, työkiireitä ja matkustusta. Kuitenkin pienistä tauoistakin huolimatta on aina ollut ihana palata takaisin luistimille ja treenikavereiden pariin. Sitäkään en kyllä olisi osannut arvata miten huikeisiin tyyppeihin tulee lajin parissa tutustuttua!

Mähän kävin ensimmäistä kertaa kokeilemassa roller derbyä vuonna 2012. Silloin en vielä uskaltanut aloittaa harrastusta, vaikka olinkin siitä pitkään haaveillut. Nyt ihan harmittaa, etten aloittanut jo silloin! Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?

Mä niin toivoisin, että joka ikinen löytäisi itselleen sellaisen urheilulajin joka oikeasti tekee onnelliseksi. Moni ei välttämättä innostu niistä perinteisistä salitreeneistä ja juoksulenkeistä. Siksi suosittelen kokeilemaan rohkeasti kaikkea mahdollista, oli se sitten esimerkiksi kiipeilyä, kickboxingia tai roller derbyä.

Jos oot joskus haaveillut tän maailman parhaan harrastuksen (okei saatan olla vähän puolueellinen heh) aloittamisesta, niin suosittelen todellakin sen tekemään. Seuraava Helsingissä sijaitseva roller derbyn alkeiskurssi alkaa niinkin pian kuin 2.3. Mulle se alkeiskurssi oli ihan huikea kokemus! Vaikka alkuun tuntui etten meinaa edes pysyä pystyssä, niin oli ihanaa ylittää joka treeneissä itsensä ja oikeasti oppia uutta. Meillä oli (ja on edelleen) myös ihanan kannustava ryhmähenki. Kurssilta sai kyllä paljon uusia pitkäaikaisia ystäviä.

Lisätietoa roller derbyn alkeiskurssista, sekä ilmoittautumislomake löytyvät täältä.
Nähää reeneis!


4 Responses to “MAAILMAN PARAS HARRASTUS”

 1. Anonyymi says:

  Harrastukset ovat parhaita!
  Itse rakastan ratsastusta. Ja vuorotyö mikä hankaloittaa ja matalapalkkainen ammatti myös. Mutta nautin siitä, että pääsen edes kerran kuukaudessa hevosen selkään :)

  • nadjastrange says:

   Harmi että aika ja rahatilanne vähän rajoittavat harrastusta, mutta ihanaa että nautit täysillä niistä hetkistä jolloin pääset ratsastamaan! :)

 2. Aliisa says:

  Mielettömän hienoa että joku kirjoittaa liikunnasta nimenomaan oikeasti kivana harrastuksena! Itsekin löysin oman lajini viitisen vuotta sitten, ja voin sanoa etten jaksaisi pelkkää “peruskuntoilua” tai salitreeniä. Tällaiset postaukset ovat kyllä piristäviä!

  • nadjastrange says:

   Ihanaa kun sielläkin on löytynyt se oma laji! Ja mun mielestä liikunnan pitäisi olla just sellasta kivaa tekemistä, eikä mitään hampaat irvessä ja itku kurkussa puurtamista :D

Kommentoi