TERVEISIÄ NEW YORKISTA

Friday 18. January 2019 / by nadjastrange


Nykissä ollaan oltu jo reilun viikon ajan, mutta vasta nyt maltoin istahtaa alas ja avata tietokoneen.

Aika menee ihan liian nopeasti, sillä ihmeteltävää riittäisi vielä pitkäksi aikaa. Ylivoimaisesti ihmetellyin asia on se, että täällähän on kaikki ihan niin kuin leffoissa! Tekemistäkin riittäisi vaikka kuinka, ja senkin puolesta täällä voisi olla vielä ikuisuuden. Hassua kun samaan aikaan haluaisi jäädä tänne vielä kuukaudeksi, mutta samalla potee koti-ikävää. Me palataan maanantaina Suomeen, jolloin pääsen vihdoin rapsuttelemaan kissoja ja halimaan Aleksia.

Kirjoittelen reissusta ja kaikista kokemistamme siisteistä asioista enemmän paremmalla ajalla. Kiitos muuten edelliseen postaukseen tulleista menovinkeistä!


Kommentoi