VINKKEJÄ NEW YORKIIN?

Monday 07. January 2019 / by nadjastrange

Kuva: Pinterest

A p u a ! Ylihuomenna tähän aikaan istutaan Miilan kanssa lentokoneessa matkalla New Yorkiin! Kumpikaan meistä ei ole käynyt siellä koskaan aiemmin, joten tässähän alkaa jo jännittää. Ollaan aiemmin matkustettu kahdestaan vain Tallinnaan, jossa vietettiin Miilan järjestämiä pre-polttareita. Reissu on tällä kertaa paljon pidempi, ja New York on tietenkin erilainen matkakohde kuin Tallinna, mutta uskon että meille on tulossa ihan superhauska reissu yhdessä! Ollaan suunniteltu jo jonkin verran tekemistä reissulle, mutta eniten odotetaan ihan vain sellaista päätöntä haahuilua ja ihmettelyä.

Ootko sä käynyt New Yorkissa? Olisko jotain tärppejä?
Eniten kiinnostaa vegaani/vegeravintolat, erikoiset kokemisen arvoiset asiat, hyvät shoppailuvinkit ja öööö ihan kaikki mahdollinen! Saa jakaa myös ihan basic turistijuttuja jotka kannattaa ottaa huomioon. Kiitos!


7 Responses to “VINKKEJÄ NEW YORKIIN?”

 1. Sanna says:

  Tsekatkaa Canal street market, vähän erikoisempia ruokakojuja, hyvät vegevaihtoehdot. Samassa myös vaihtuvia pikkuputiikkeja! Siitä on sit helppo käydä pyörimässä chinatownissa tai sohossa👍 Olin ite just vuosi sitten nykissä ja kannatta varautua et siellä voi olla oikeesti tosi kylmä! Toinen mistä tykkäsin oli helikopterilento Manhattanin ympäri, hinta n. 200€, huikee kokemus! Mahtavaa reissua!!

 2. Yannalep says:

  Kannattaa koittaa käyttää metroa kun menee esim. näiden perus turistikohteiden välillä (vaikkapa Brooklyn bridgelle Times Squarelta), se on sika helppo vaikka vaikuttaa sokkeloiselta verrattuna Helsingin metroon, mutta google mapsiin vaan päämäärän niin se näyttää hyvin miten ja mihin mennä! Helpompaa, halvempaa ja nopeempaa ku taksit… tai kävely… Terveisin kävellyt Manhattanin päästä päähän… Mutta tietysti jos on paljon aikaa niin kävelemällä ne siisteimmät paikat löytää, mutta tällä hetkellä täällä päin on aika viileä sää ja hirveä tuuli ja sateista…

 3. Verukkeli says:

  Vinnie’s pizza Williamsburgissa Brooklynin puolella, parhaat vegaaniset pitsapalat IKINÄ! Muutenkin Brooklynin puolelle kannattaa mennä pyörimään, etenkin Williamsburg ja Greenpoint on täynnä vintagekauppoja ja muuta ihanaa!

  Näyttää olevan pelkkää huutomerkkiä tää kommentti mut aah kumpa pääsis taas pian New Yorkiin! :D

 4. Iina says:

  Seuraa Bon Appetitin ruokatoimittajaa, sellanen ku Alex Delaney, Instagramissa! Se jakaa joka päivä melkein kaikkia uusia raflavinkkejä stooreissaan. Plussana: sen feedi on muutenkin ihan älyttömän esteettistä kateltavaa, sillä on hyvä musiikkimaku ja pukeutumistyyli JA se on ärsyttävän söpö :D

 5. V says:

  Hei! Pari kertaa oon New Yorkissa käynyt ja jos pasta on mieleen, niin käykää Spaghetti Incidentissä! Ehkä elämäni parasta pastaa.. http://spaghettiincidentnyc.com

 6. . says:

  Oma lemppariruokapaikat on the butcher’s daughter (vegaania löytyy paljon) ja puistossa oleva shake shack on ihanan tunnelmallinen iltahämärässä. Ja jos ootte lähössä lentokonejunalla pois päin lentokentältä nii älkää etsikö lippuautomaattia. Liput ostetaan vasta matkan jälkeen. Metro helppo käyttää (en ollut koskaan aikaisemmin mennyt itse metroon) ja pakkokin, niin suuri kaupunki.

 7. Vilma says:

  Just pari viikkoo sit olin siellä! Vinny’s Pizzalle Brooklynissä multaki ääni, samoin samalla Williamsburgin alueella kannattaa pyöriä thrift storeissa. East Village on myös ihanaa aluetta, paljon pieniä ravintoloita ja kahviloita. Little Italy ja Chinatown jäi multa kokematta ja harmittaa, joten käy ne mun puolesta tsekkaamassa.

Kommentoi