VUODEN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Sunday 23. December 2018 / by nadjastrange

Tuntuu että tämä vuosi on mennyt ihan erityisen nopeasti. En tiedä johtuuko siitä, että on ollut niin paljon kaikkea kivaa tekemistä, vaiko siitä, että vanhetessa aika vaan tuntuu kuluvan nopeammin. Kaikki varmaan muistaa miten lapsena esimerkiksi kesäloma tuntui kestävän ikuisuuden, kun taas aikuisiällä ne pari kesäkuukautta on silmänräpäyksessä ohi.

Mulla on super huono muisti, enkä esimerkiksi muista mistä aiheista oon tänä vuonna kirjoitellut. Siksi olikin hauska sukeltaa Google Analyticsin maailmaan ja tutkailla tämän vuoden tilastoja. Käytän kyseistä palvelua tosi harvoin, koska ei ne blogien lukijamäärät (tai IG-seuraajat) määritä sitä millainen ihminen olet. Omalla kohdalla tuntuu että liika analytiikan kyttäys veisi sen kivan harrastusfiiliksen bloggaamisesta. Mutta eilen illalla tosiaan kirjauduin Analytics-tililleni pitkästä aikaa, ja löysin sieltä luetuimpien postausten listan. Sen avulla tuli muisteltua ja kerrattua vuoden tapahtumia, sekä tutustuttua siihen millaiset aiheet ovat teitä lukijoita kiinnostaneet eniten.

1. Tältä meidän häät näytti + 7 vinkkiä häiden koristeluun oli vuoden luetuin postaus! Tää postaus on varmaankin sellainen, johon häästressissä olevat morsiamet ovat päätyneet googlettamalla :D Moni kaipaa häihinsä inspiraatiota, eikä varmaan kukaan koskaan vietä yhtä paljon aikaa googlen parissa kuin häitään suunnittelevat. Toivottavasti postauksesta on ollut jollekin apua.

2. Polaroid-vieraskija on varmasti kiinnostanut juuri niitä aiemmin mainittuja inspiraatiota häihinsä hakevia ihmisiä. Tämä vieraskirja oli kyllä ihan superi idea vaikka itse sanonkin. Tehtiin myös Aleksin siskon häihin saman tyylinen vieraskirjasysteemi, koska toi vaan toimii.

3. Uusi asuste – vatsamakkarat -postauksen asu on kyllä yksi mun lempiasuista tänä vuonna. Bloggaamisessa on niin kivaa kun pystyy omalla esimerkillään vaikuttamaan muihin – tässä tapauksessa kannustamaan muitakin ihmisiä pukeutumaan rohkeasti.

4. Näissä pihistän ja näihin panostan -postausta en oikeasti edes muistanut kirjoittaneeni. Tää on just tätä mistä tuolla aiemmin sanoinkin; mulla on kultakalan muisti! Ymmärrän hyvin miksi kolmea aiempaa postausta on luettu paljon, mutta tämän postauksen sijoitus yllätti. Kiva kuitenkin että myös tällainen (omasta mielestäni) tylsempikin sisältö kiinnostaa!

5. Olisi pitänyt mennä aiemmin lääkäriin on kyllä ärsyttävä klikkiotsikko – sori siitä! Moni varmaan klikkasi postauksen auki ihan vain tsekatakseen että apua, eikai Nadjan lähipiirissä ole taas jollain joku vakava sairaus? No onneksi ei! Ninnillä oli munuaisarvot normaalia huonommalla tolalla, mutta ei onneksi ole mitään hätää. Meillä on seuraava eläinlääkäriaika tammikuun lopussa, ja toivotaan ettei silloin näy mitään muutoksia veriarvoissa.

6. Foliohattu päähän ja salaliittoteoriat tulille – Netflixin parhaat just nyt -postaukseen listasin hyviä sarjoja ja leffoja. Te lukijat jatkoitte hyvien sarjojen listaa kommenttiboksissa ja nyt kommentteja lukiessa muistin että meidänhän piti Aleksin kanssa alkaa katsomaan Orphan Blackia. Siinäpä tekemistä jouluvapaille.

7. (epätoivoisen) sporttimuijan paluu -postauksen kirjoitin tammikuussa, kun terveydentila oli huomattavasti tämänhetkistä huonompi. Mulla oli vuoden 2017 lopussa munuaistulehdus ja määrittämätön virustulehdus samaan aikaan, joten jouduin sairaalaan eristykseen. Siitä on toivuttu, mutta muistan miten vielä tuota postausta kirjoittaessa kaikki liikunta tuntui tosi vaikealta. Nyt oli ihana palata postauksen pariin ja huomata, että nyt on asiat tosi hyvin. Pystyn liikkumaan ja oonkin käynyt treenaamassa niin paljon kuin olen töiltä ja muilta tärkeiltä menoilta ehtinyt. Terveys tulee otettua itsestäänselvyytenä, vaikka tää on asia josta pitää todellakin olla kiitollinen.

8. Blogini täyttää 10 vuotta! En voi vieläkään uskoa, että oon jaksanut blogata yli 10 vuoden ajan! Tuossa postauksessa vastasin blogiaiheiseen kyselyyn ja fiilistelin menneitä. Postauksen kuvitus hämmentää mua edelleen; näytän blogin alkuaikojen kuvissa ihan lapselta!

9. Mitä jengi teki ennen somea? Mulla oli tuon postauksen aikaan päällä hirveä epävarmuus oman blogin suhteen. Tuntui, että olin jotenkin tippunut blogikelkasta ja tein kaiken huonommin kuin muut bloggaajat ja yhyy. Tästä epävarmuudesta selvittiin sillä, että lopetin itseni/blogini vertailemisen muihin. Kirjoitan, kuvaan ja postailen silloin kuin siltä tuntuu – ei tää oo niin vakavaa! Tän(kin) postauksen kommenttiboksissa on ihania kommentteja. Mulle tässä vanhojen postausten selailussa parasta oli ehdottomasti kommenttien lukeminen. Kiitos kun jaksatte seurata ja kommentoida! ♥︎

10. “Kuka muka haluaa polkkatukan” -postauksessa olin juuri leikannut hiukseni lyhyemmiksi. Koen tämän pituuden niin omakseni, että tuntui tosi oudolta katsella alkuvuoden postausten kuvia joissa mulla oli vielä pitkät hiukset. Kyllä kannatti leikata!

Onko sulla jäänyt joku postaus tältä vuodelta mieleen? Entä tuleeko mieleen aihe josta toivoisit mun kirjoittavan?


Kommentoi