BLOGGAAJIEN PIKKUJOULUT

Monday 19. November 2018 / by nadjastrange


Korkkasin henkilökohtaisen pikkujoulukauteni viime lauantaina, kun vietettiin bloggaajaporukalla pikkujouluja. Tänä vuonna niitä on kasaantunut parille viikonlopulle niin paljon että pitää jättää osa välistä. Ranccaa tää pikkujouluaika :D

Oli kyllä ihanaa viettää iltaa kaikkien ihanien blogikollegoiden kanssa! Kävi tottakai klassiset, eli tuntuu etten ehtinyt juttelemaan varmaan puolienkaan tyyppien kanssa… Me juhlittiin viimeksi about samalla porukalla kaksi vuotta sitten. Ja vaikka erilaisissa tapahtumissa tuleekin törmäiltyä, niin oli tuolla monia joita en ollut oikeasti nähnyt kahteen vuoteen. Mihin nää vuodet vaan katoaa?!
Paljettitakki Jaded London / Korvikset Mine Güngor (saatu) / Kengät Dr.Martens (2nd hand)

Mun illan asu oli helppo, mutta samalla täydellinen pikkujouluasu. Heitin mustan mekon päälle kesällä ostamani paljettikimonon (mulla oli tää päällä myös Flow’ssa). Sekä kimonoon sopivat futuristiset ufokorvikset jotka sain blogin kautta keväällä.


Kommentoi