UUSI LEMPIVAATE

Saturday 03. November 2018 / by nadjastrange
Mulla on pukeutumisasioissa kaksi heikkoutta; takit ja kengät. Niitä tulee ostettua vaikken todellakaan tarvitsisi yhtiäkään uusia. Syksyn aikana oon haalinut uusia takkeja, vaikka eteisen kaapit ovat täynnä vanhoja. Laitoin kirppikselle myyntiin pari vähemmälle käytölle jäänyttä takkia tehdäkseni tälle kuvissa näkyvälle sekä toiselle uudelle takilleni tilaa.

Mulla on kirppispöytä Kampin Kirppiksellä 13.11. asti! Pöytänumero on 22, ja sieltä löytyy takkien lisäksi paljon muitakin ihania juttuja. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Kirjoittelinkin jo aiemmin haaveilleeni Adidaksen nappiverkkareista, jotka jätin ostamatta kun niitä ei kuitenkaan tulisi käytettyä. No nyt löysin kompromissin! Se on musta, täydellisesti mun tyyliini istuva bombertakki jossa on kyljissä nepparit ja kolme raitaa. Aleksin työkaveri oli ostanut takin 2nd handina, mutta tämä oli hänelle väärän kokoinen. Sen jälkeen takkia kaupattiin työpaikalla ja Aleksi suunnitteli ostavansa takin itse, mutta tämä oli hänellekin liian pieni. Lopulta Aleksi lähetti mulle kuvia takista ja kyseli että kiinnostaako? No todellakin kiinnosti. Neuvoteltiin hinta ja voideltiin myyjää vielä viinipullolla. Ostin tämän takin muistaakseni jo heinäkuussa, josta asti odottelin viileämpiä syyskelejä.

Takki on tällä hetkellä mun lempivaate, jota säästelen kuin mitäkin aarretta. Tämä päällä mulle tulee jotenkin tosi itsevarma ja tyylikäs olo. Vaatteita pitäisi kyllä ostaa niin harkiten, että jokaisesta uudesta vaatteesta tulisi näin hyvä fiilis!

Takki Adidas (2nd hand) / Kengät Fila


6 Responses to “UUSI LEMPIVAATE”

 1. Anonymous says:

  Mäkin kattelin tota, mutta sitten kun huomasin sen olevan pelkkää keinokuitua niin pois jäi :( harmittaa, kun luonnonmateriaaleja käytetään niin vähän! Lyhentää käyttöikää paljon – joten hyvä vaan että säästelet :D

  • nadjastrange says:

   Pakko myöntää että oon tosi huono ostamaan (tai jättämään ostamatta) vaatteita materiaalien perusteella. Neuleet ja villakangastakit on ainoita joiden materiaaleja syynään, mutta pitäisi kyllä olla tarkempi näissä asioissa! :)

 2. Minttu says:

  En pidä bomber-takeista, koska elin 1990-luvun pilottiaikana ja takkeihin liittyy aika ikäviä mielikuvia. Nyt kuitenkin käännän kelkkani, sillä takkihan toimii tosi hyvin tuollaisena pitkänä versiona! Jopa inhokkini, oranssi vuori, näyttää aikas hyvältä tolleen pienenä pilkistyksenä helmassa. Hyvä ostos!

  • nadjastrange says:

   Ymmärrän hyvin että on jäänyt niistä ajoista huonot mielikuvat ja muistot. Mun mielestä on kuitenkin hyvä että nykyään bombereita voi käyttää kuka vaan! Samalla lailla pitäisi ”ottaa” Suomi-leijonakin ihan normikansan käyttöön eikä antaa tiettyjen tyyppien omia sitä.

   Mutta mäkin kyllä tykkään lyhyitä bombereita enemmän näistä pitkistä versioista! Mä en jostain syystä tykkää hupuista vaikka ne käteviä onkin, joten senkin takia nää bomberit tuntuu mun jutulta :)

 3. Laura says:

  Näytätkin tyylikkäältä ja itsevarmalta badass-muijalta! Ihan älyttömän hieno takki :)

Kommentoi