KOHTALOKAS KÄSI

Tuesday 30. October 2018 / by nadjastrangeVietettiin viikonloppuna pienimuotoisia Halloween-bileitä meidän kotona. Aleksi ei ole Halloween-fani, joten lähti evakkoon ystävälleen. Kutsuin juhliin muutamia tyyppejä, mutta nähtävästi hekään eivät innostuneet Halloweenista kun lopulta istuttiin iltaa kuuden tytön porukalla. Pieni tiivis porukka oli kuitenkin tosi kiva, ja illasta tuli paljon ihanampi kuin osasin odottaa! Me katsottiin kauhuleffa, juotiin sangriaa pääkallon muotoisesta boolimaljasta ja syötiin Halloween-teemaisia herkkuja.

On kahdenlaisia naisia; niitä, jotka pukeutuvat seksikkäiksi hoitsuiksi ja poliiseiksi, sekä niitä, jotka pukeutuvat kurpitsoiksi ja zombienunniksi. Mä oon luonnollisesti se jälkimmäinen tyyppi. Tällä kertaa olin tosiaan zombienunna blogin kautta saadussa asussani. Oli muuten ihanan vapauttavaa meikata, kun ei tarvinnut olla tarkka vaan sai sutia mustaa luomiväriä ja tekoverta ympäriinsä :D

Juhlat olivat tosiaan täydelliset, mutta lopulta kohtasin vastoinkäymisen. Tehtiin silleen tyhmästi että laitettiin ikkunaan tarkoitetut veriset käsikoristeet seinään kiinni, ja tottakai niistä jäi punainen jälki SOS! Yritin pestä jäljen pois pesuaineella, mutta se ei yhtään edes haalistunut. Ehdin käydä läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot ja paniikissa päädyin jo siihen että pitää maalata koko seinä! Ai että mitä unelmavuokralaisia kyllä ollaan…

Kyselin sitten Instagram-storyn puolella teiltä siivousvinkkejä ja sain vaikka mitä ehdotuksia, joista sappisaippua ja ihmesieni pääsivät kokeilulistalle. Kävin ostamassa ihmesienen ja sillä sai jäljet onneksi kokonaan pois! Moni varoitteli että sieni saattaa kuluttaa seinän maalia, mutta mun mielestä sekin olisi ollut parempi vaihtoehto kuin kaksi punaista kädenjälkeä keskellä olohuoneen seinää :D Onneksi maali ei lähtenyt ja nyt seinä näyttää taas normaalilta. En kyllä olisi uskonut 30-vuotiaana joutuvani siivoamaan limalla sotkemiani seiniä!


Kommentoi