HUH MIKÄ VIIKKO!

Tuesday 02. October 2018 / by nadjastrange

Mulle tulee aina syksyisin hirveä into tehdä kaikkea, oppia miljoona uutta asiaa ja about syntyä uudelleen. Ja siinä innostuksessa tulee myös tajuttua, että onnistun aina haalimaan itselleni liikaa tekemistä. Tänä syksynä erityisesti roller derby ja bloggaaminen inspiroivat ja innostavat.

Ehdin viime viikolla tehdä tosi paljon kaikkea, ja varsinkin kivoja juttuja. Tästä viikosta näyttäisi tulevan yhtä kiva ja kiireinen, mutta käydään nyt läpi se kreisikiva viime viikko.

Maanantai
Kävin aamulla eräässä PR-toimistossa tsekkaamassa Heidi Klumin Lidlille suunnitteleman Let’s Shake It Up -vaatemalliston. Sain valita mukaani asukokonaisuuden, ja valitsin omaksikin yllätyksekseni neonpinkin neuleen. Mä muuten esittelin sen villin neulevalintani IG-storyssani maanantaina.

PR-toimistosta matkustin töihin kassi täynnä Lidliltä saatuja vaatteita ja hedelmiä. Työpäivä sujui nopeasti, ja pian olikin aika lähteä kotiin. Kokkasin kotona sörsselin kaapista löytyneistä aineksista; riisistä, kikherneistä, avokadosta ja fetasta.

Sitten tulikin jo kiire. Oltiin sovittu kolmen entisen/nykyisen työkaverin kanssa treffit Siltaseen. Meidän piti nähdä 19.30, mutta itse olin paikalla 19.40. Siis miten AINA silloin on eniten myöhässä kun asuu ihan vieressä? :D Mä olin tällä kertaa ensimmäisenä paikalla, ja loput porukasta saapuivat vasta lähempänä kahdeksaa. Yksi seuralaisista ehdotti että kerätään puhelimet sivuun ja keskitytään toisiimme sometuksen sijaan. Sitä pitäisi ehdottomasti tehdä useammin. Tuntuu että sitä puhelinta tulee vilkuiltua ihan huomaamattaankin liikaa!

Tiistai
Töiden jälkeen menin kotiin syömään edelliseltä päivältä jääneen ruuan loppuun. Sen jälkeen kuvasin, kirjoitin ja julkaisin edellisen postauksen. En oo varmaan koskaan ollut noin tehokas ja nopea :D

Postaamisen jälkeen otin pyörän alle ja poljin työkaverini luo. Hän järkkäsi 11 hengen porukalle Love Island -kisakatsomon. Tarjolla oli isännän tekemää quorn-nachopeltiä ja vaikka mitä muitakin herkkuja. Ja voi apua mikä pettymys oli, kun teknisistä syistä johtuen realityn sijaan näytettiin Simpsoneita ja sarjan ensi-ilta siirtyi keskiviikolle!

Mulla oli tiistaina pukeutumisinspis huipussaan syksystä johtuen. Musta tuntuu että vihdoin saan olla oma itseni, kun voin kerrospukeutua ja käyttää Dr.Martenseja.

Keskiviikko
Työpäivä alkoi palaverilla jossa olin ihan unenpöpperössä. En juo kahvia tai energiajuomia, joten välillä tuntuu että mulla kestää tosi kauan saada aivoni hereille. Onko vinkkejä?

Töistä menin suoraan treeneihin, joissa oli ihan super kivaa! Aina välillä ehdin unohtaa sen liikunnan ilon, mutta juuri tällaiset kivat, rankat ja opettavaiset treenit palauttavat sen.

Torstai
Töissä oli paljon tekemistä, mutta siitä huolimatta sain vihdoin pyykättyä illalla! Se tuntuu olevan asia joka jää aina kiireviikkoina hunningolle. Siis vaikka pyykkääminen onkin kotitöistä mun lempipuuhaa. Ehdin myös vihdoin viettää aikaa aviomieheni kanssa. Tuntuu että meillä molemmilla on liikaa töitä ja menoa, eikä ehditä viettämään tarpeeksi aikaa yhdessä. Pitää kyllä panostaa myös kahdenkeskiseen aikaan enemmän!

Perjantai
Piti mennä töiden jälkeen treeneihin, mutta olin ihan poikki! Oon sen verran introvertti, että välillä iskee tarve olla ihan vaan yksin (tai Aleksin kanssa) kotona ja latailla akkuja.

Lauantai
Aloitin aamun kuvaamalla IG-Storyyni kaupallisen yhteistyön. Aamupäivän treenit oli peruttu, mutta meillä oli mahdollisuus käyttää liikuntasalia itsenäiseen harjoitteluun. Kävin siellä luistelemassa reilun tunnin ajan. Tuntuu että parin kuukauden kesästä ja lomailusta johtuvan tauon aikana oon unohtanut puolet asioista jotka ennen osasin. Perusjuttujen treenaaminen tuli siis todellakin tarpeeseen. Sitten tulin kiireellä kotiin syömään ja laittautumaan. Vein Aleksin katsomaan miesten roller derby -peliä Pasilan urheiluhallille. Peli oli tosi jännä ja viihdyttävä, ja Aleksikin innostui lajista – tai ainakin penkkiurheilusta.

Urheiluhallilta käveltiin Hartwall Arenalle Classical Trancelations -konserttiin. Siellä siis esitettiin tunnetuista konemusiikkibiiseistä sinfoniaorkesterille sovitetut versiot. Huhhuh miten siistejä mm. Daruden Sandstorm ja Faithlessin Insomnia olivat klassisina! Varsinkin kun konserttia tukemassa oli huikea laser- ja valoshow, joka sisälsi myös tulta ja glitterconfettia.

Hypättiin konsertin jälkeen taksiin, jolla palattiin tuttuun ja turvalliseen Kallioon. Eräällä työkaverilla oli kolmekymppiset joita käytiin juhlimassa noin tunnin verran. Muut jatkoivat baariin, mutta koti vei voiton pitkän päivän jälkeen.

Sunnuntai
Nukuin pitkään, söin kerrankin kunnon aamupalan ja katsoin miljoona jaksoa Modern Familya. Listasin myös vaatteita ja asusteita myyntiin Zadaahan, jossa mun myyntiviikko starttasi tänään. Mun profiilin löytää Zadaasta alareunan silmäikonia klikkaamalla. Loppuillan jatkoin Modern Family -maratonia. Mun piti kirjoittaa tämä postaus silloin sunnuntaina, mutta en vain rehellisesti sanottuna saanut aikaiseksi.

Mun Instagramin puolella @nadjastrange voi seurailla kuulumisisa reaaliajassa!

Miten sun viikko meni?


Kommentoi