SYKSYN SUOSIKKIKUOSI

Sunday 23. September 2018 / by nadjastrange

Oon tänä syksynä aivan täysin hullaantunut erilaisiin ruutukuvioihin. Ja niin taitaa olla moni muukin, sillä vaatekaupat pursuavat erilaisia ruutuprinttejä toinen toistaan villimmissä väreissä. Mä löysin itselleni keltaisen ruututakin Amsterdamin Primarkista, jossa käväisin juuri ennen lentokentälle suuntaamista – siis vaikka matkalaukku olikin jo täynnä ja lentoyhtiön painorajat kolkuttelivat takaraivossa.

Tein sen kaikista fiksuimman ostoksen kun matkalaukun paino jännittää; ostin villakangastakin!

Näin Primarkissa ensin tästä takista punaruudullisen version. Se oli tosi kiva, mutta siitä puuttui jotain. Myöhemmin törmäsin tähän keltaruudulliseen yksilöön joka on tavallaan tosi överi, mutta samalla tosi kiva. Yhdistin takin mielessäni Dr.Martensin maihareihin joissa on keltaiset tikkaukset. Tää on niiiin minimaalinen juttu, mutta mulle matchailijana on tosi tärkeää että uudet vaatteet sopivat yhteen lempikenkieni kanssa.

Oli kyllä tosi hyvä, etten kuumotuksissani jättänyt takkia ostamatta! Laukku painoikin 3kg alle sen pelottavan painorajan eikä mulla siis ollut mitään hätää. Tuli tästä keissistä mieleen se, kun ekaa kertaa Lontoossa käydessäni shoppailin niin paljon että jouduin pukemaan monta takkia päällekkäin ja laittamaan painavimmat kenkäni jalkaan, koska ostokset eivät mahtuneet matkalaukkuun. Siitä ensimmäisestä kerrasta Lontoossa on Facebookin muistojen mukaan jo 8 vuotta, enkä ole näiden vuosien aikana näköjään oppinut mitään. Tosin nyt shoppailun sijaan pakkasin kotoa lähtiessä matkalaukun täyteen mustia mekkoja joista muutamaa en käyttänyt kertaakaan. Matkalaukun optimaalinen pakkaaminen on kyllä taitolaji!


4 Responses to “SYKSYN SUOSIKKIKUOSI”

  1. Jee, näistä tuli kyllä kivat kuvat! Otetaan kuvaustreffit taas pian! <3

  2. idaaa says:

    ihana takki! ja kyllä, olis ihana oppia pakkaamaan :-D pakkaan yleensä aivan liikaa, parin pvn reissuille tulee jostain syystä pakattua tyyliin viikon eestä tavaraa :-DD

    • nadjastrange says:

      Haha I feel you! Siis on jotenkin tosi vaikea ennakoida että mitä tekisi mieli pukea päälle muutaman päivän päästä. Ja tästä syystä tulee sitten pakattua mukaan kaikkea tosi randomia ja tarpeetonta :D

Kommentoi