5 x PARASTA JUST NYT

Tuesday 11. September 2018 / by nadjastrange

Spice Girls -elokuvailta

Riviera-elokuvateatterissa järjestettävän Anna Brotkinin kuratoiman Diiva-elokuvasarjan viimeisen osan Spice Worldin liput olivat juuri tulleet myyntiin kun bongasin tapahtuman Facebookista. Oli pakko sillä sekunnilla ostaa liput Joannalle ja itselleni, koska liput myytiin loppuun ihan käsittämättömän nopeassa ajassa. Myöhemmin näytöksiä tuli muutama lisää, mutta nekin taitavat olla jo loppuunmyytyjä. Kävi ihan tajuton tuuri että satuin olemaan juuri oikeaan aikaan koneen äärellä!

Viime perjantaina vihdoin koitti kauan odotettu elokuvailta. Sali oli täynnä Spice Girls -faneja jotka taputtivat, hurrasivat ja lauloivat biisien mukana. Elokuva oli kyllä aivan yhtä ihana kuin silloin n. 21 vuotta sitten kun näin sen ekaa kertaa. Tullaan Joannan kanssa muistamaan tämä ilta vielä piiiitkään!


Huulipunalöytö omasta meikkilaatikosta*

Moni oli pukeutunut aiemmin mainitsemaani Spaissari-iltaan teeman mukaan. Itse en jaksanut, sillä kyseessä oli ensimmäinen työviikko loman ja sen aikana opiskelun jälkeen. Voin kertoa että takaisin arkirutiineihin totuttelu vei veronsa.

Päätin siis lähteä ulos niinkin mielikuvituksekkaassa ja villissä asussa kuin mustassa kaapumekossa ja kipparilakissa. Halusin kuitenkin tuoda edes vähän väriä ja pirteyttä kasvoilleni, joten päätin laittaa jotain kivaa kirkasta huulipunaa. Olin saanut tämän Lumenen huulipunan jo keväällä, kokeillut sitä kämmenselkääni ja jättänyt meikkilaatikkoon odottelemaan sopivaa hetkeä uuden punan korkkaamiselle. Tottakai se sitten unohtui sinne, ja tajusin testata huulipunaa vasta perjantaina. Join viiniä ja söin karkkia leffan aikana, mutta silti huulet näyttivät siltä kuin olisin juuri laittanut huulipunaa. Rakastan näitä nestemäisiä mattapintaisiksi kuivuvia huulipunia. Hyvä siis että otin tämän vihdoin käyttöön.

Uusi kamera*

Vanha kamerani veteli viimeisiään, joten aloin selvittelemään mahdollisia liikkeitä joissa sen saisi huollettua. Samalla tosin harkitsin ihan uuden kameran ostamista. Lopulta mun ei tarvinnut tehdä kumpaakaan, sillä Olympus lähetti mulle Pen E-PL8:n! Oon nyt ehtinyt parin viikon ajan testailemaan kameraa niin asukuvauksessa kuin ulkomaanmatkallakin, ja oon kyllä erittäin tyytyväinen.

Kamera on samaan aikaan ihanan helppokäyttöinen, mutta myös loistava kaveri vaativampaan käyttöön. Mä päätin tämän uuden kameran myötä opetella vihdoin kuvaamaan rawina ja käyttämään Lightroomia. Jälkimmäisen kanssa riittää vielä hurjasti opeteltavaa, koska nyt ostin vaan alkuun päästäkseni valmiita presettejä jotka tuntuvat huonontavan kuvanlaatua. Olkaa siis armollisia mun kuvakokeilujen ja säätöjen kanssa, jooko?

Star Trek -tatuoinnit

Mulla on vihdoin ensimmäinen nörtittatuointi! Vai pitäisikö sanoa tatuoinnit, kun ne ovat eri käsissä? Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, jossa lukee live long and prosper. Haluan uskoa, että jossain tuolla on oikeasti humanoideja jotka toivottavat toisilleen pitkää ikää ja menestystä – täällä maan päällä yleisempiin toivotuksiin liittyy kirosanat ja haistattelu.

Niin ja pahoittelut huonosta puhelinkuvasta, joka on otettu heti operaation jälkeen. Nyt kädet ovat jo parantuneet, mutta osa kirjaimista kaipaa vielä vahvistusta. Kaikissa sormi- ja käsitatuoinneissa on se vaara että muste ei pysy kunnolla tai vaihtoehtoisesti kuluu nopeasti pois. Mun kohdalla onneksi tarvitsee vahvistaa vain kahta kirjainta – siis sitten joskus kun saan aikaiseksi. Nyt on tullut otettua niin paljon tatuointeja että täytyy pitää pientä taukoa heh. Voisin muuten tässä lähiaikoina esitellä loputkin uudet kuvat ihollani.

Fila Disruptorit

Sporttinen pukeutuminen inspiroi mua tällä hetkellä. Joka toinen päivä oon tilaamassa legendaarisia Adidaksen nappiverkkareita, ja joka toinen päivä muistan etteivät ne kuitenkaan päätyisi mun päälle kuin maksimissaan kerran. Ja silloinkin tyyliin kauppareissulla, jonka jälkeen housut löytyisivät kirppiskasasta :D Oon opetellut itselleni toimivan tavan testata tuleeko uutta muotivillitystä oikeasti käytettyä vai ei; yritän miettiä miten monien vaatekaapistani jo löytyvien vaatteiden kanssa se sopii yhteen. Adidaksen verkkareiden kanssa päädyin siihen, että musta t-paita on about ainoa niihin sopiva vaate heh.

Nämä Filan Disruptor-lenkkarit ovat kuitenkin muotivillitys joka päätyi käyttöön asti. Kengät muistuttavat muhkeudeltaan 2000-luvun vaihteen sämpyläkenkiä, mutta sillein hauskalla nostalgisella tavalla. Nämä voi yhdistää sporttisesti tai ihan vain mustaan mekkoon. Ainoa huolenaihe vaan on, että mitenköhän kauan kengät pysyvät valkoisina…

*merkityt tuotteet saatu blogin kautta.


10 Responses to “5 x PARASTA JUST NYT”

 1. Anonymous says:

  Itsehän oon tehny tota “mihin sen yhdistäisin”-ajattelutapaa ties miten kauan ja monet kerrat on vaatteet jääneet ostamatta! Tänä vuonna olen ostanut uusia vaatteita poikkeuksellisen monesti (5x=5 uutta vaatekappaletta, joista yhden jo myin pois), sillä olen osunut Marimekon kamppisten aikaan Kamppiin. Mutta muuten olen ostanut uusia vaatteita sen 2x vuodessa. Pyrin pysymään siinä, että ostan vain puuvillaa.

  • nadjastrange says:

   Kuulostaa tosi hyvältä! Oot kyllä selkeästi monta askelta mun edellä kulutuksen vähentämisen kanssa. Haluaisin olla yhtä fiksu shoppailija kuin sinä, mutta silti aina välillä tulee hairahdettua ja ostetta taas uusi musta tekokuituinen mekko :D

   Elämä on kuitenkin jatkuvaa oppimista ja ainakin suunta on jo oikea!

 2. mintt says:

  Olisi kiva nähdä kuvia muistakin uusista tatuoinneistasi :)

 3. ida ihana says:

  Eikä, kuinka multa on mennyt ihan ohi tuo Spicereiden leffa?! Muistan, kuinka olin parhaan kaverini kanssa lapsena ja esiteininä 90-luvulla niin kova Spice Girls -fani, mun 10-vuotissynttärit oli Spice Girls-teemaiset :DD
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 4. Ursula says:

  TODELLAKIN esittelyä uusista tatskoista! Jihuu!

 5. Pritchitts says:

  Tuo E‑PL8 kamera näyttää tosi hyvältä. Kiitos tästä paustauksesta! Live long and prosper :)

 6. O says:

  Loistavaa! Ootkin Star Trekin fani. Hieno tatuointi!

Kommentoi