MUSASUOSITUKSET FLOW-FESTAREILLE

Thursday 02. August 2018 / by nadjastrange

Yhteistyössä Flow Festival

Mun kesän kohokohta Flow Festival on jo ensi viikolla! Viime vuonna missasin festarit kun oltiin häämatkalla – se oli ihan hyvä syy jättää Flow välistä. Muistan kyllä vieläkin miten kaihoisasti katselin ihmisten IG-storyja Flow-viikonlopulta Hvarin rannalla makoillessani.

Blogiyhteistyö Flow Festivalin kanssa korkattiin, kun arvoin blogini 10v synttäreillä teille lippuja. Nyt haluaisin jakaa teille mun vinkit festariviikonlopulle, koska monesti käy niin ettei jaksa/muista/ehdi tsekata kaikkia artisteja ja tulee missattua tosi hyviäkin keikkoja.

Jos oot tulossa ensi viikolla Flow’hun (tai vaikka et tulisikaan mutta kaipaat musasuosituksia), niin ota tästä kuunteluun allekirjoittaneen väsäämä Flow-soittolista ja tsekkaa alempaa muutama keikkavinkki. Soittolista on muuten päivien mukaan järjestetty, eli alkaa perjantaista ja jatkuu lauantain kautta sunnuntaihin. Ai että mitkä SpotifyDJ-skillssit (not).

PERJANTAIN TOP 3:

Mura Masa
Tämän nuoren brittiläisen tuottajan/artistin debyyttialbumi sai kaksi Grammy-ehdokkuutta. Mura Masa sekoittelee useita genrejä keskenään ja tekee yhteistyötä ihan huikeiden artistien, kuten esimerkiksi A$AP Rockyn ja Charli XCX:n kanssa. Mura Masan Move Me starttaa tekemäni Flow-soittolistan, ja on itse asiassa yksi mun lempibiiseistä tällä hetkellä.

Töölön Ketterä
Tällä keikalla on hikeä ja moshpittiä luvassa! Oon nähnyt Töölön Ketterän livenä vähintään viisi kertaa. Jokaisella kerralla keikka on ollut ihan huikea, ja sitä se tulee olemaan myös Flow’ssa.

Ms. Lauryn Hill
Me pidettiin 3.luokalla mun ystäväni kanssa koulun musiikintunnilla esitelmä Lauryn Hillistä. Miten on mahdollista että olin lapsena coolimpi kuin nykyään?! Lauryn on ihan uskomattoman lahjakas artisti ja hänet on pakko nähdä livenä. Siis vaikken olekaan kuunnellut hänen tuotantoaan pariinkymmeneen vuoteen :D

+ muita hyviä: Alma, IBE, Onni boi, Kakka-hätä 77, Kynnet. Tähän lisään vielä Paperi T:n, joka on varmaan kaikkien naispuolisten ystävieni lempiräppäri :D Itse en jostain syystä lämpeä, mutta todennäköisesti mut voi silti bongata keikan yleisöstä haha. Myös norjalainen Sigrid kannattaa tsekata – hän on nuori poplaulaja, jonka suosio tulee varmasti vielä kasvamaan. Eikä tietenkään pidä unohtaa Bonoboa tai legendaarista Patti Smithiä.

LAUANTAIN TOP 3:

Arctic Monkeys
Kaikki varmaan muistavat Arctic Monkeysin debyyttisinglen ja samalla läpimurtohitin I Bet You Look Good On The Dance Floorin? Yhtyeeltä löytyy paljon muutakin tuotantoa, ja uusin levy julkaistiinkin ihan hetki sitten. Mun on pakko heittää tähän se surullisenkuuluisa hipsterkortti ja sanottava, että vanhat levyt olivat parempia yhyy. Ehkä tuore Tranquility Base Hotel & Casino kaipaa multa vielä muutaman kuuntelukerran lisää…

6LACK
6LACK on muuten näistä listaamistani artisteista ainoa jonka musiikkiin tutustuin vasta kuultuani hänen tulevasta Flow-keikastaan. 6LACK on yksi viime vuosien aikana Soundcloudin kautta suosioon nousseista muusikoista ja edustaakin räpin uutta popimpaa aaltoa. 6LACK ei kuitenkaan ole clouttia joka on Soundcloudin kautta ponnistava genre, jonka edustajista varmaan kaikilla on outo tukka ja naamatatuointeja. Kyllä, heitin juuri mummokommentin nuorisolaisista.

The Egyptian Lover
SIIIIIIIS en uskonut koskaan elämässäni näkeväni The Egyptian Loveria livenä! Hänen vuonna 1986 julkaistu biisinsä Freak-A-Holic oli mun kaveriporukan vakiobilebiisi about 8 vuotta sitten. Me opeteltiin tämän musiikkivideon tanssiliikkeitä ulkoa ja silleen. Good times!

+ muita hyviä: Kube x Eevil Stöö, Vesta, DJ Ibusal, Mio, D.R.E.A.M.G.I.R.L.S., Noname. Lisäisin vielä, että popdiggareiden kannattaa käydä tsekkaamassa upeaääninen Lxandra – ei istu ihan allekirjoittaneen musamakuun, mutta tämä tulokas veti kuulemma ihan huikean keikan Ruississa.

SUNNUNTAIN TOP 3:

Kendrick Lamar
Tutustuin Kendrick Lamariin vuosia sitten Aleksin kautta, mutta vasta paljon myöhemmin aloin itse kuuntelemaan Kendrickiä – ja nyt oon varmaan enemmän innoissani keikasta kuin Aleksi. Mulle sunnuntai on Flow’n pääpäivä, koska odotan tätä eniten koko festareilla. Tosin sunnuntai saattaa olla pääpäivä myös siksi, että mulla alkaa seuraavana päivänä kolmen viikon kesäloma!

Brockhampton
Brockhampton on omien sanojensa mukaan hip hop -poikabändi. Sen jäsenet tutustuivat toisiinsa Kanye Westin faniforumilla ja nyt keikkailevat ympäri maailmaa – kiitos internet. Yhtyeessä on about miljoona jäsentä (googletuksen mukaan jotain 12 ja 15 väliltä). Ja kuten mun tietämättömyydestä huomaakin; Brockhampton on allekirjoittaneelle hieman tuoreempi tuttavuus. Oon erityisesti tykännyt heidän kolmesta uusimmasta julkaisustaan ja odotan Flow-keikkaa innolla.

Ruusut
Tuoreista suomalaisartisteista Ruusut taitaa olla se, josta oon eniten fiiliksissä. Tähän mennessä on julkaistu vasta kolme biisiä, mutta Ruisrock-keikan perusteella lisää hyvää musaa on valmiina ja toivottavasti pian myös streamattavissa. Olisin kuluttanut nauhan jo loppuun, jos mulla olisi Glitchit-biisi kasetilla. (Jee, toinen mummokommentti tässä postauksessa.)

+ muita hyviä: Lykke Li, View, Yeboyah, Pyhimys, Stig Dogg & Special Guests (tää voi olla tosi hauska ja viihdyttävä keikka).

Tuutko sä Flow’hun? Mitä keikkaa odotat eniten?


2 Responses to “MUSASUOSITUKSET FLOW-FESTAREILLE”

  1. Krista says:

    Iltaa. Ihana kun teit musa listan niin minäkin voin kuunnella ja laitella ehkä listaa uusiksi. Mä muistan meidän esitelmän myös joo mustakin alkaa tuntuu et olin 3luokalla coolimpi kun näin 30v:nä

    • nadjastrange says:

      Haha! Me oltiin kyllä niiiin cooleja! Sillon 3.luokalla päätettiin myös itse että oranssi ja vaaleanvihreä on muotivärejä ja meillä oli samanlaiset oranssit baskerit :D

Kommentoi