TASAN VUOSI NAIMISISSA

Sunday 29. July 2018 / by nadjastrange


Kuvat: Täydenkuun kuva

Tänään vietetään meidän ensimmäistä hääpäivää. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että häistä on jo vuosi. Onneksi omien muistojen lisäksi vieraskirja ja valokuva-albumi ovat täynnä ihania kuvia, joiden pariin on aina kiva palata. Teetettiin muuten tästä postauksen ensimmäisestä kuvasta iso valokuvataulu, jota ei olla vieläkään saatu seinälle asti. Ollaan kyllä välillä niin saamattomia :D

Meillä myöskin oli yksi ongelma hääpäivän viettämisen kanssa; sitä haluaisi juhlia kunnolla, koska ensimmäinen vuosi avioparina on jokaiselle parille ihan erityinen. Ja vaikkei tavallaan mikään meidän parisuhteessa avioliiton myötä muuttunutkaan, niin silti jollain tavalla kaikki on muuttunut. Mutta me ei vaan keksitty että mitä hittoa sitä tekisi ekana hääpäivänä.

Mietittiin risteilyä ja hotelliyötä Tallinnassa, mutta Aleksi käy siellä kahdesti kuukauden sisään muissa merkeissä. Mietittiin jotain kivaa kaupunkilomaa, mutta emme kumpikaan halua lentää vain 1-2 päiväksi ulkomaille ja aiheuttaa sillä hitosti päästöjä (plus lähden Hollantiin elokuun puolivälissä ja Nykiin tammikuussa, joten tässä on ihan tarpeeksi lentomatkoja tiedossa). Mietittiin Tukholman risteilyä, mutta ne maksavat näin kesäkaudella n. 300€, ja sillä rahallahan jo lentäisi johonkin toiseen kaupunkiin jossa ei olla aiemmin käyty. Mietittiin risteilyä ja päiväretkeä Porvooseen, mutta tälle päivälle luvattiin sadetta. Mietittiin piknikkiä, mutta kun se sade. Mietittiin kylpylää, mutta en voi tiistaina väritetyn polvitatuointini takia vielä lillua vedessä. Mietittiin hotellia, mutta töiden ja blogihommien takia hotellissa yöpyminen on niin tuttua, ettei se tunnu niin spesiaalilta.

Eli me varmaan vietetään hääpäivä kotona Netflixin parissa, koska ollaan saamattomia eikä herätty tarpeeksi ajoissa hääpäivän suunnitteluun. Tämä postaus on ajastettu, enkä vielä torstaina tätä kirjoittaessani tiedä yhtään mitä tehdään sunnuntain hääpäivänä. Lupaan kertoa teille myöhemmin mihin päädyttiin, mutta nyt meen pussailemaan tota aviomiestä.

Ihanaa sunnuntaita! ♡


4 Responses to “TASAN VUOSI NAIMISISSA”

  1. Anonymous says:

    Hahahahahaha! Kuulostaa IHAN meidän lomasuunnitelmilta :D “ei viitsi lähteä ulkomaille koska 400€ lentoineen pari yötä, perse puutuu siellä penkillä kuitenkin, ruotsiin maksaa saman verran pari yötä, mutta kun se maa taas on niin lähellä ettei tunnu spessulta, jos lähdetään pidemmäksi aikaa niin marsuille pitää saada hoitaja, jos lähdetään suomenlinnaan niin ei haluta tukehtua helteeseen ja viimeksi se ruokapaikka oli ihan paska, voitas lähtä porvooseen päiväreissulle, mutta sitten pitää istua bussissa melkein tunti ja jos on kamala helle niin lämpöhalvaus”. Eli joo – kotona varmaan ollaan koko kuukausi – JEE! (not).

    • nadjastrange says:

      Hahahha voi ei :D toivottavasti keksitte jotain kivaa! Me käytiin brunssilla, Vallisaaressa seikkailemassa, sekä lopuksi istuttiin terassilla ilta-auringossa. Kannatti poistua kotoa :D

Kommentoi