2 x RUISROCK-ASU

Friday 13. July 2018 / by nadjastrange

Hattu Länsilakki / Vyölaukku ja sukkikset Monki / Mekko Lindex / Maiharit Dr. Martens

Monen mielikuva bloggaajista on se, että kaikkialla kuljetaan kamera kädessä, eikä mikään tapahtuma jää dokumentoimatta. Moni bloggaaja onkin sellainen, mutta joukkoon mahtuu myös meitä jotka eivät jaksa kantaa kameraa mukana tai edes muista käyttää kameraa vaikka se olisikin pakattu laukkuun mukaan. Vielä muutama vuosi sitten olin koko ajan ihan kaikkialla kamera esillä. Myöhemmin mietittynä tuntui että se häiritsi seuralaisten lisäksi myös omaa keskittymistä ja asioista täysillä nauttimista. Nyt elelen sitten aivan päinvastaisessa tilanteessa, koska koko Ruisrock-viikonlopulta on ehkä 5 valokuvaa – ja nekin nopeasti räpsäistyjä ja ylivalottuneita.

Mulla oli kyllä ihan super kiva Ruisrock! Olin siis töissä muutaman tunnin per päivä kun YleX teki liveradiolähetystä Rantalavan tuntumasta. Onneksi kuitenkin ehdin tsekkailemaan vaikka mitä keikkoja vapaa-ajallani. Yleensä mulle on aina käynyt festareilla niin, että missaan osan bändeistä koska kaverit haluavat viettää aikaa anniskelualueella tai käydä katsomassa jonkun samaan aikaan esiintyvän artistin keikan.

Tällä kertaa päätin, että käyn katsomassa juuri ne keikat jotka mua kiinnostaa – siis vaikka se tarkoittaisikin sitä että joudun menemään yksin. Nuorempana piti olla aina porukassa, ja oli jotenkin noloa hengailla yksin. Nyt se itsenäinen hengailu todellakin kannatti, koska muuten olisin ollut katsomassa Cheekiä (joka ei kiinnosta ollenkaan) Cledoksen sijaan. Siltikin festareilla tulee aina missattua jotain keikkoja, muttei ainakaan sen takia ettei uskalla/halua tehdä mitään yksin. Tosin festareilla on ehkä ihan normaalia ollakin välillä yksin – ainakin meidän kaveriporukasta tuntui joku olevan koko ajan kateissa…

Mulle oli tärkeintä nähdä Skeptan keikka, joka tosin oli aika vaisu. Yleisö sen sijaan riehui täysillä ja me hävitettiin ystävien kanssa toisemme jo heti keikan alkuvaiheessa. On kyllä niin siistiä kun nykyään räppikeikoilla on moshpit (vaikka oonkin liian vanha ja raihnainen sellaiseen touhuun)!Aurinkolasit YSL / Verkkopaita 2nd hand / Mekko Junarose / Maiharit Dr. Martens

Kävin muuten Ruisrock-viikolla varmaan kaikki Helsingin vaatekaupat läpi, kun iski hirveä festariasukriisi. Lopulta päädyin kuitenkin siihen, että mulla on kotona kivempia vaatteita kuin kaupoissa ja on aivan turha ostaa mitään uutta. Hengailin sitten erittäin Nadjamaisissa asuissa, mutta olipahan mukavaa ja helppoa. Kuukauden päästä on vielä Flow, ja niihin asuihini haluan kyllä panostaa sitten enemmän. Ja nyt kun oon tän sanonut, niin 99% varmasti hengaan sielläkin musta kaapumekko päälläni. :D


4 Responses to “2 x RUISROCK-ASU”

 1. Johanna says:

  Unettava blogi. Koska sun tyylistä tuli NOIN tylsä?

  • nadjastrange says:

   Tuntuu että pukeutumisjutut eivät enää ole itselläni yhtä korkealla tärkeysjärjestyksessä kuin ennen. Samoin uusien vaatteiden ostaminen on jäänyt ihan minimiin, joten asut ovat tylsiä, turvallisia ja mukavia.

   Onneksi maailmasta löytyy sulle monia mielenkiintoisempia blogeja seurattavaksi :)

 2. Kati X says:

  Mä olin just tulossa kommentoimaan, et oon varmaan kasvanut sun kanssa samaa vauhtia kolmekymppiseksi, koska sun asut on mun inspiraatio, joten ei todellakaan ole tylsiä, vaan just buenon minimalistisia, ajattomia, mut silti jotenkin trendeissä semisti mukana. Oot ihana!

Kommentoi