MAAILMAN PARAS SYNTTÄRILAHJA

Sunday 03. June 2018 / by nadjastrange


25.5. juhlittiin mun kolmekymppisiä. Olin varannut juhlia varten baarin, ostanut muutaman viirin ja ilmapallon koristeeksi, sekä kutsunut vanhoja ja tuoreempia ystäviä juhlimaan. Arvasin jo ennakkoon, että ystävät ovat juonineet jotain selkäni takana, koska yleensä Aleksi kyselee jo hyvissä ajoin lahjatoiveitani :D

En kuitenkaan osannut odottaa tätä yllätystä: He olivat tilanneet ihan tajuttoman hienon merenneitokakun ja hankkineet mulle yhteislahjaksi 790€:n lahjakortin Norwegianille!!!! Mun matkakuumeilu ei siis selkeästi ollut jäänyt lähipiiriltä huomaamatta. Sillä summalla saa matkakohteista riippuen muutaman lomamatkan ostettua. Me ollaan mun parhaan ystäväni kanssa haaveiltu New Yorkin matkasta jo muutaman vuoden ajan, ja nyt on liput Nykiin ostettu!! Lähdetään tammikuussa ja ollaan siellä 11 päivää.

Lahjakortilla saa New Yorkin meno-paluun lisäksi matkat myös esimerkiksi mun henkiseen kotikaupunkiini Lontooseen. Pakko päästä siellä käymään pitkästä aikaa, mutta en vielä tiedä koska lähtisin. Mulla on nyt elokuussa tiedossa Hollannin-reissu ja tammikuussa New York. Ehkä sitten ensi kesänä Lontoo..?

Vaikka rakastankin matkustelua ja oon lähiaikoina ollut kroonisen matkakuumeen uhrina, niin siltikään en halua olla kokoa ajan matkustamassa. Lentopäästöt ahdistavat liikaa, joten 1-2 matkaa vuodessa on mulle enemmän kuin tarpeeksi.

Oon kyllä ihan hullun kiitollinen ystävilleni mun reissaamisen mahdollistamisesta! ♥

Hattu Länsilakki
Aurinkolasit Saint Laurent (saatu blogin kautta)
Haalari Asos
Laukku Sandqvist
Sandaalit Birkenstock


4 Responses to “MAAILMAN PARAS SYNTTÄRILAHJA”

 1. Linda says:

  Ihanan lahjan sait ystävältäsi. Kyllä elämykset ovat sellaisia, jotka menevät aina materian edelle :) Hauskaa matkaa jo etukäteen teille!

 2. Anonymous says:

  Hei synttärikaima muista se, että lihan syöminen jättää pahemmat päästöt kuin mitä lentokoneella lentäminen :) että ihan huoletta voit lentää sen paristi vuodessa! Mä olen ollut lentokoneessa muistaakseni viimeksi 2014 kesällä. En kauheasti tykkää istua niissä tälleen 180cm pituisena, koska jalkatila.. Niin mikä se on :D

  • nadjastrange says:

   Oon ite 173cm ja mulle ei onneksi lentokoneet ole ongelma, mutta Onnibussissa istuminen on yhtä tuskaa kun jalat ei mahdu, joten ymmärrän sun tuskan :D

   Entä jos ottaisit lentokoneessa ne hätäuloskäynnin vieressä olevat paikat? Siinä ainakin on jalkatilaa!

Kommentoi