NAHKATAKKIKELIT

Sunday 06. May 2018 / by nadjastrange
Ray Banit täältä / Nahkatakki täältä

Tänä viikonloppuna on ollut aivan ihana sää! Tää on ihan paras pukeutumisen kannalta; ei ole liian kuuma tai kylmä farkku- ja nahkatakeille. Tottakai rakastan myös kesää ja helteitä, mutta koen että oma pukeutumisinspiraationi ei ole huipussaan silloin kun pitää pukeutua niin ettei kuole kuumuuteen. Samoin talvipakkaset lähinnä inspiroivat pukeutumaan kuin olisi lähdössä tutkimusmatkalle Pohjoisnavalle. Mutta juuri tämä +10-15 astetta on meikäläiselle se optimi. Ei tule kuuma, mutta ulkona tarkenee ja hihojakin voi kääräistä jos oikein hulluttelee.

Ja haluaisin tässä vaiheessa muistuttaa, että täytän tässä kuussa 30 – en 70, kuten mun säämummopostauksesta voisi kuvitella. Mutta en varmana ole yksin tämän sää- ja aurinkofiilistelyn kanssa!

*postaus sisältää mainoslinkkejä.


2 Responses to “NAHKATAKKIKELIT”

 1. Anonymous says:

  Mua ärsyttää törkeesti töissä kuunnella aina, kun lähtee sieltä takin ja huivin kanssa että “ai onko sulla noin paljon vaatetta mukana!!”… kyllä on, kuljen julkisilla enkä halua jäätyä -_- ennemmin on liikaa ja sitten vähentää, kun että jäädyt :D

  • nadjastrange says:

   Ymmärrän! :D Itse uskalsin olla ekaa kertaa ilman huivia tiistaina. Mutta takista en kyllä luovu!

   Oli muuten jännä tänäänkin bongailla ihmisiä joista osa kulki t-paidassa kun joillain oli vielä hanskatkin kädessä :D

Kommentoi