“KUKA MUKA HALUAA POLKKATUKAN?”

Tuesday 24. April 2018 / by nadjastrangePostauksen pääpointti näkyykin ylläolevissa kuvissa; mä suoristin ja leikkasin hiukseni! Siis mulla on viimeksi ollut tämän pituiset hiukset 18-vuotiaana. Siitä on jo hetki, ja aika on selvästi kullannut muistot kun uskalsin leikata montakymmentä senttiä hiusta pois. Mun hiukset olivat niin huonossa kunnossa, että oli kyllä jo aikakin leikellä kaikki kärsineet koppurat hiiteen. Mulle tehtiin vuoden tauon jälkeen Chi-suoristuskäsittely hiuksiin, ja ekassa pesussa tämä uitettu koira -look katoaa ja hiuksista tulee ilmavammat. Sitä odotellessa eletään lättäpäänä.

Olin pohtinut tätä hiusten leikkaamista jo useamman kuukauden ajan. Tein joskus Instagram-storyyni (@nadjastrange) kyselyn siitä, että leikkaanko hiukset lyhyiksi vai pidänkö pitkinä. Enemmistö kannatti lyhyttä tukkaa, mutta Aleksi ei suostunut kertomaan omaa mielipidettään. Lopulta sain puristettua irti kommentin “kuka muka haluaa polkkatukan” ja samalla sain selville mitä mieltä Aleksi mun hiustenleikkuusuunnitelmista oli :D

Oon kuitenkin strong independent woman joka tekee just niinkun haluaa. Ja se kannatti tälläkin kerralla, koska Aleksi joutui eilen myöntämään mulle että tästähän tuli tosi kiva!

Mitäs tykkäätte uudesta tukasta?


12 Responses to ““KUKA MUKA HALUAA POLKKATUKAN?””

 1. Sanja says:

  Haha, häviäispä mun lättänä hiuslaatu yhdessä pesussa :D Aina yhtä uitettu koira.

  Mut aivan ihanat hiukset! Lyhyempi sopii sulle toi hyvin.

  • nadjastrange says:

   Hahah voi ei :D en mä kyllä muiden ihmisten hiusten lättäastetta analysoi, mutta mun siihen normaaliin pörrötukkaan verrattuna tää lättä on niiiii iso muutos :D

   Ja kiitos paljon!

 2. saragalaxyy says:

  Polkkatukka näyttää tosi hyvälle ja sopii myös sulle älyttömän hyvin! Itse en halua leikata pitkää tukkaani pois, vaikka salaa haaveilenkin polkasta :)

 3. Elli says:

  Todella hyvä tukka! Oon kyllä siinä mielessä varmaan vähemmistössä, että polkka on mun silmissä lähes poikkeuksetta paremman näköinen kuin pitkä. Aina niin freesi ja skarppi :)

 4. Marianne says:

  Polkkatukka sopii sulle todella hyvin. Vaihtelu virkistää aina välillä, eikö totta. :) Minun avomiehellänikin on vähän samanlainen reaktio hiusten leikkuuseen. :D Hiukset kasvavat sitte vahvempina ja terveempinä takaisin, kun välillä leikkaa enemmäkin. :)

  Itselläni on luonnonkiharatukka, ja nyt olen alkanut arvostaa sitä, kun joskus nuorempana tuskailin sen kanssa haha. Leteistä jää hiuksiin laineet, vaikka hiuksissa ei olisi mitään tuotetta. Kerran avomiehen äiti kysyi onko minulla permanentti, kun minulla oli avattujen lettien kiharat haha.

  • nadjastrange says:

   Kyllä, vaihtelu todellakin virkistää. Ja sun tukka kuulostaa aivan ihanalta! Mulla on niin kihara tukka etten oikein osaa tehdä sille mitään :D Jonain päivänä mäkin vielä rokkaan sitä omaa kiharaa tukkaa!

 5. Neiti O says:

  Sopii sulle tosi hyvin! Miehet nyt ei ikinä tajuu mistään mitään :D

 6. Anonymous says:

  Mäkin oon miettiny long bobia, mutta mulle tulee jostain syystä aina lastentarhaopettajat mieleen :D en vain kykene siihen enää!

Kommentoi