UUSI ASUSTE: VATSAMAKKARAT

Thursday 19. April 2018 / by nadjastrange

Viime viikonloppu oli täydellinen! Lähdettiin perjantaina aamupäivästä bloggaajaporukalla Indieplacen järjestämälle reissulle Långvikiin. Käytiin mm. luontokuvausretkellä, lilluttiin kylpylässä ja syötiin hyvin. Långvikista suunnattiin lauantaina Hilton Strandiin, jossa valmistauduttiin Inspiration Blog Awardseihin. Nukuttiin siellä vielä gaalan jälkeinen yö. Oli ihanan rentouttava lopetus lomalle, vaikka olisin kyllä voinut jäädä asumaan Långvikin eukalyptuksen tuoksuiseen höyrysaunaan.

Viikonlopun ajan bloggaajaporukassa hengaillessa olisi ollut mahdollisuus ottaa ihan sikana cooleja valokuvia. Mulle kävi kuitenkin klassiset, eli nautiskelin niin paljon että kuvaushommat unohtuivat täysin. Puhelimen kätköistä löytyy ainoastaan pari kuvaa Joannan kanssa porealtaassa. Mukaan viikonlopun rientoihin raahatusta kamerasta puolestaan löytyy pari kuvaa mun gaala-asusta, jotka nekin jäävät käyttämättä kun Anni Korhonen nappasi musta näin ihanat kuvat Hilton Strandin aulassa ennen gaalaan lähtöä. Eli joo, mulla oli tosi kivaa vaikka ei olekaan mistään mitään kuvamateriaalia haha.

No mutta tärkein esiteltävä asia viikonlopulta on ainakin omasta mielestäni mun gaala-asu, joka oli aika villi valinta meikälle. Onhan asussa tutut elementit eli musta väri ja löysä kaapumainen malli, mutta muuten ollaan aika kaukana mun normilookista. Viimeisimmissä gaaloissa oon muistaakseni pukeutunut mustiin mekkoihin, paljettitakkeihin ja Martenseihin. Halusin tällä kertaa keksiä jotain uutta, ja kerrankin mietin asuvalintaani jo kauan ennen gaalaa. Yleensä oon jättänyt jättänyt asukriisit edelliselle illalle.

Sain kulta-mustat housut ja kimonon Junaroselta. Nämä ovat ensi syksyn mallistoa (josta löytyi vaikka mitä mageita juhlavaatteita!!) ja olin alkuun aika epäileväinen siitä että sopiiko tällainen asu mulle ollenkaan. Kannatti kuitenkin kokeilla rohkeasti, sillä täähän on tosi kiva! Käytin ennen tosi usein crop toppeja, mutta nykyään mietin liikaa makkaroitani, ja meinasin tälläkin kertaa vaihtaa tämän kuvien paidan vatsan peittävään samettipaitaan. Päätin kuitenkin rohkaistua ja olla välittämättä vatsamakkaroista tai mistään muustakaan. Sainkin yllätyksekseni ihan hirveästi kehuja asustani! Tästä siis opimme, ettei aina niitä makkaroita tarvitse tai kannata piilotella.


Samettipanta Cailap*
Toppi New Look
Kimono ja housut Junarose*
Korkokengät Vagabond (2nd hand)

*saatu blogin kautta.


18 Responses to “UUSI ASUSTE: VATSAMAKKARAT”

 1. Anni says:

  Ehdinkin kehua tätä asua jo lauantaina, mutta pakko kehua vielä uudestaan! :D Onneksi laitoit tämän ja sivuutit vatsamakkaramurheet, sillä tää asu on sun päällä ihan pirun hyvännäkönen – tyylikäs ja persoonallinen vielä kaiken lisäksi!

 2. Amanda says:

  Vau mikä asu!
  Ja hyvä kirjoitus. Itsekin tulee usein mietittyä liian kriittisesti mitä laittaa päälle, mutta sulta sai taas tarvittavan kannustuksen pukeutua niin kuin haluaa ja olla miettimättä liikaa!
  Sulta saanut usein inspiraatiota vaatteisiin ja tyyliin :)

  • nadjastrange says:

   Kiitos ihanasta kommentista! Pitää vaan olla armollinen itselleen, ja jos jossain asussa on hyvä ja itsevarma olo, niin se varmasti näkyy myös muille :)

 3. R says:

  Tässä asussa tuo croptop todellakin toimii! Tuo kivaa särmää. Näytät upealta!

 4. Annibanaani says:

  Oot upee!<3

 5. santtu says:

  upee asu, mutta turhaan otsikoit tuolla tavalla vatsamakkaroita pointaten. en näe yhtäkään ? ja niin kuin itsekin sanoit: mitä väliä ? osuvin otsikko olis ollu: törkeen siisti gaala-asu !!!

  • nadjastrange says:

   Makkarat eivät tolleen täydellisessä ryhdissä seistessä olleet esillä, mutta epäryhdikkäänä (eli aina) ja istuessa makkarat puristuivat kivasti housujen ja topin väliin :D

 6. Emilia says:

  Aivan mieletön asu! Näytät ihan joltain päheeltä kuningattarelta :) vatsamakkarat kunniaan!

 7. Katja says:

  Wautsi wau wau wau mikä asu! Itsekin usein turvautuu pukeutumisessa aina siihen tuttuun ja turvalliseen, pitäis useammin repäistä tälleen. Näytät ihan superhyvältä!

 8. Anonymous says:

  Iteki pukeudun aina mukavuudenhaluisesti, enkä jaksa miettii onko istuvaa vai ei :D tykkään kaksnumeroa isommista vaatteista senki takia, että niissä riittää pituus!

 9. nnn says:

  Upea look! Siis todella upea. Nämä kuvat voisivat olla jostakin luksus muotilehdestä <3_<3

  Kulta/pronssi sopii sulle tosi hyvin ^^

  Minulla on aina todella tarkat säännöt, minkä muotoisia vaatteita saan käyttää (= mitkä sopivat vartalolleni parhaiten (== varmaan missä näyttää hoikimmalta >__>…<__<). Tekisi hyvää, jos pakottaisi itsensä käyttämään viikon niitä ihania vaatteita, mitä aina kuolaa kaupoissa, mutta mitä ei mukamas voi käyttää. Lempivärini ovat myös vaaleita pastelleja ja totta kai niitä ei voi käyttää, koska niissä "näyttää isommalta". Tänä vuonna päätin, että fuck this ja ostin ensimmäisen vaaleanpunaisen vaatteeni sitten lapsuuden. JEEE <3 Pian pukeudun varmaan päästävarpaisiin pastelleihin, kun oikein innostun :D

  • nadjastrange says:

   Jes!! Hyvä kun päätit heivata tylsät säännöt romukoppaan! Uskon että näyttäisit tosi hyvältä vaikka pukeutuisitkin pelkkään pastelliin.

   Tsemppiä ja paljon rohkeutta sinne! Pukeudu just niinkun haluat :)

Kommentoi