BLOGINI TÄYTTÄÄ 10 VUOTTA!

Tuesday 10. April 2018 / by nadjastrange

Huomenna juhlitaan tämän blogin 10-vuotissynttäreitä! Osa teistä onkin ollut mukana ihan alusta asti, toiset taas hypänneet matkaan myöhemmin. Kymmeneen vuoteen mahtuu ihan hirvittävän paljon asioita. Olin 19-vuotias perustaessani blogin. Silloin kukaan ei osannut arvatakaan miten blogimaailma tulisi kasvamaan ja muuttumaan. Enkä varsinkaan itse osannut kuvitellakaan mitä kaikkea bloggaaminen toisi mun elämään. Olen saanut isot kasat ystäviä ja päässyt kokemaan huikeita juttuja. Mulle itselleni suurin saavutus kuitenkin on se, että oon jaksanut tehdä jotain asiaa 10 vuoden ajan :D Yleensä kyllästyn esimerkiksi harrastuksiin, ruokiin ja lempibändeihin. Jotain erilaista ja ihanaa tässä bloggaamisessa kuitenkin on, kun vielä kymmenenkin vuoden jälkeen jaksan viikottain kirjoitella.

Oon ollut aivan nostalgiapäissäni lähiaikoina. Kymmeneen vuoteen mahtuu niiiiin paljon asioita, ettei niitä saa pariin postaukseen edes tiivistettyä. Ja juuri siksi päätin toteuttaa tämän 20 kysymystä bloggaamisesta -haasteen. Kaikki postauksen kuvat on otettu huhtikuussa eri vuosina. (En kestä miten hienosti kuvat piti muokata vuonna 2008)

Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Eksyin vuonna 2008 Tyylitaivas-sivustolle, jonne sai julkaista asukuvia ja jättää muiden kuviin kommentteja. Siellä pyöri mm. Nelliina, MouMou, sekä Tara Banxx. Kaikkiin näistä ihanista tyypeistä pääsin myöhemmin tutustumaan blogihommien kautta, mutta Tarun kanssa ystävystyttiin jo silloin. Käytiin yhdessä kirppistelemässä ja samalla Taru taivutteli mut perustamaan oman blogin. Omansa hän oli aloittanut jo hetken aiemmin. Näiden vuosien aikana Taru on ehtinyt pitää taukoa bloggaamisesta, mutta nyt hänellä on blogi joka löytyy täältä. Vaikka mun bloggaamisen aloittaminen vaatikin Tarulta hieman suostuttelua, niin olisin todennäköisesti ennemmin tai myöhemmin perustanut blogin. Tää on niin mun juttu!

Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?
Vuodesta 2008 asti, eli 10 vuotta. Sosseli sos miten kauan! Oon näiden vuosien aikana kasvanut ihan hurjasti ihmisenä – niin henkisesti kuin fyysisestikin heh. Välillä tuntuu ihan siltä etten todellakaan ole sama ihminen kuin silloin. Toisaalta 19-vuotiashan on vielä aika teini. Tai ainakin minä olin. On kyllä ihan hullua että oon jakanut elämästäni 10 vuotta kymmenilletuhansille tuntemattomille ihmisille! Vaikka samalla tietysti olen itse päättänyt asiat jotka jaan. Silloin blogin alkuaikoina jaoin henkilökohtaisia asioita huomattavasti pienemmällä kynnyksellä.

Kuvaile blogiasi. Mikä on sen pääasiallinen aihe?
Tää on aikamoinen sekasoppa. Postailen itseäni kiinnostavista aiheista – välillä voi olla ihan vaan kissakuvia tai reseptejä, toisinaan taas pohdiskelevia postauksia. Vuosia sitten blogini tuntui keskittyneen enemmän uusien vaatteiden ostamiseen ja niistä koottujen asujen kuvaamiseen. Nykyään taas haluaisin ennemmin keskittyä siihen, ettei koko ajan tarvitse ostaa uutta.

Kuinka usein päivität blogiasi?
Liian harvoin. Joskus postasin oikeasti joka päivä, välillä jopa kahdesti päivässä. Nyt kuitenkin päivätyöt, perhe, ystävät ja harrastukset vievät huomattavasti suuremman osan ajasta kuin silloin. Nykyään tähtään siihen, että julkaisisin 2 postausta viikossa. Tosin aina aika ei riitä siihenkään, koska haluan mielummin julkaista kunnolla mietittyjä tai suunniteltuja juttuja sellaisten lyhyiden “pakkokirjottaajotain”-postausten sijaan.

Kumman valitset, kuvat vai tekstin?
Tässä blogissa kumpikaan osa-alue ei ole mintissä, mutta näiden kahden yhdistelmällä saa ihan ookoon blogin askarreltua. Varsinkin kuvien kanssa on tullut useasti kriiseiltyä, kun tuntuu että kaikilla muilla on niin hienot kuvat ja yhyy. Vaikka toisaalta täytyisi taputtaa itseään olalle jo siitä että työpäivän jälkeen jaksaa vielä tuottaa sisältöä ja napata niitä kuvia – vaikka ne olisikin jalustalla ja itselaukaisimella olohuoneen nurkassa kuvattuja.

Mistä saat inspiraatiota postauksiisi?
Inspiraatiota tulee ihan kaikkialta; muista blogeista, ystävien kanssa käydyistä keskusteluista tai omista mielipiteistä/ajatuksista. Ihan rehellisesti sanottuna tuntuu että inspiroidun koko ajan vähemmän muista blogeista kun kaikki on niin täydellistä ja siloteltua.

Bloggaatko mieluiten aamulla, päivällä vai illalla?
Ilta on mulle sitä parasta aikaa. Ja varsinkin nukkumaan mennessä tuntuu että aivot pursuaa ideoita joista haluaisi kirjoittaa heti. Välillä saatan keksiä jonkun ihan huikean postausidean ja miettiä unta odotellessa että mitä kaikkea aiheesta kirjoittaisin. Sitten nukahdan ja unohdan kaiken :D

Kuinka usein teet jotain blogisi eteen, kuten otat kuvia, luonnostelet uusia postauksia, vastaat kommentteihin tms?
Lähes päivittäin. Jos en kirjoita tai kuvaa jotain juttua valmiiksi, niin vastailen vähintään kommentteihin ja sähköposteihin. Tavallaan tuntuu ettei bloggaamisesta ole koskaan “vapaalla”, ellei erikseen ihan keskity siihen ettei mieti blogijuttuja.

Luetko muiden blogeja? Minkä tyylisiä?
Lukeminen on lähiaikoina jäänyt vähän vähemmälle jo aiemmin mainitsemani kiiltokuvamaisuuden takia. Pitääkin ottaa ihan asiaksi etsiä pienempiä ja persoonallisempia blogeja lukulistalle. Saa vinkata jos tulee hyviä mieleen!

Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?
Mielenkiintoiset/inspiroivat asut, sisustusjutut tai itse kirjoittaja. Seuraan esimerkiksi Mintun ja Iinan perheblogeja vaikken voikaan niihin samaistua. Tässäkin tapauksessa juuri ne kirjoittajat ovat niin ihania ja kiinnostavia.

Kolme parasta asiaa bloggaamisessa?
1. Mulle lukijat ja vuorovaikutus on ihan ykkösjuttu! Kirjoitinkin lähes samasta aiheesta juuri edellisessä postauksessa.
2. Kaikki ne ihanat ihmiset joihin pääsee tutustumaan ja kakki huikeat asiat jotka saa kokea bloggaamisen kautta.
3. Ehkä ihan vaan se, että tästä on tullut pysyvä ja rakas harrastus, jossa saa tehdä kaiken juuri niin kuin itse haluaa.

Entä kolme huonointa asiaa bloggaamisessa?
1. Negatiiviset kommentit. Varsinkin muutama vuosi sitten tuli jatkuvasti kommentteja joissa mun ystäviä haukuttiin, mä olin maailman huonoin ihminen jolla on ällöttävän paksut huulet, ja vaikka mitä muuta. Tässä vuosien aikana on kyllä oppinut kovettamaan nahkansa eikä välittämään tuntemattomien ihmisten mielipiteistä. Mutta mulle raja tulee vastaan siinä kun ystäviä tai muita läheisiä haukutaan. Ja ehkä juuri tällaisen järjettömän loan takia moni bloggaaja keskittyykin vain pinnallisempien asioiden jakamiseen.
2. Itselleni negatiivinen asia on myös se, ettei koskaan ole tarpeeksi aikaa bloggaamiselle. Vaikka samallahan kyse on niistä omista valinnoista.
3. Tuntuu myös ettei kukaan bloggaaja koe olevansa tarpeeksi hyvä. Ihan sama keneltä kysyt, niin joka ikinen haluaisi tehdä jonkun asian paremmin tai olla parempi jossain.

Oletko mielelläsi vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa eli vastaatko mielelläsi kaikkiin saamiisi kommentteihin?
Kommentit on ihan parhaita! Tosin nykyään niitä tulee huomattavasti vähemmän kuin ennen. Mulle tulee puhelimeen ilmoitus uusista kommenteista, joten parhaimmillaan julkaisen ja vastaan niihin parin minuutin sisällä.

Onko blogillasi muita somekanavia kuten Instagram tai Facebook-sivua?
Molemmat löytyy; Instagram täältä ja Facebook täältä.

Onko sinulla luonnoksissa valmiita tai lähes valmiita postauksia vai kirjoitatko mielummin yhden postauksen kerrallaan ja julkaiset sen heti?
Välillä luonnosten joukosta löytyy niitä keskellä yötä aloitettuja postauksia, mutta yleensä kirjoitan yhden postauksen kerrallaan. Tosin aina en julkaise heti, vaan saatan ajastaa postauksen esimerkiksi jollekin toiselle päivälle.

Bloggaatko avoimesti eli tietääkö tuttavapiirisi blogistasi?
Kyllä kaikki tietää tästä! En kuitenkaan mainitse asiasta mitään uusiin ihmisiin tutustuessa. Monesti kuitenkin ystävät saattavat “paljastaa” mut. En koe, että bloggaaminen on sellainen asia joka pitäisi heti ensimmäisenä kertoa. Jos se tulee esille keskustelussa niin sitten tulee. Mussa on niin paljon muitakin puolia kuin bloggaaminen.

Hyödytkö blogistasi taloudellisesti tai saatko esimerkiksi tuotteita testattavaksi blogisi kautta?
Kyllä, saan tästä palkkaa, tuotteita ja pääsen testailemaan erilaisia palveluita. Jossain vaiheessa mulla olisi ollut mahdollisuus elättää itseni pelkästään blogilla, mutta se ei ole koskaan ollut mun tavoite. Oon aina halunnut että mulla on jotain muuta työtä bloggaamisen rinnalla. Ehkä me 10 vuotta sitten aloittaneet bloggaajat emme osanneet edes ajatella tätä täysipäiväisenä työnä? En myöskään koe että musta olisi siihen. On ihanaa kun voi päivätyössä vaan olla ja keskittyä työhön, eikä tarvitse tuoda itseään esiin. Mulla on päiviä jolloin ei vaan yhtään kiinnosta ulkonäköasiat. Olisi ahdistavaa jos siitä laittautumisesta ja itsensä esiin tuomisesta tulisi työ. Mulla tämä toimii harrastuksena oikein hyvin.

Haluaisitko kehittää tai muuttaa blogiasi jotenkin? Jos niin, miten?
Toivoisin että valokuvaisin enemmän. Postailisin paljon useammin jos tulisi kuljettua kaikkialla kamera kädessä ja räpsittyä kuvia vanhojen aikojen tahtiin. Nykyään kuitenkin haluan nauttia tilanteista ja olla oikeasti läsnä siinä hetkessä sen sijaan että näkisin kaiken kameran linssin takaa. Esimerkiksi häämatkalla Hvarilla olisi ollut aikaa kuvata vaikka useamman tunnin verran päivässä. Mä kuitenkin halusin vaan nauttia ja ottaa rennosti. Meillä lopulta olikin kamera mukana vain parina päivänä koko 2,5 viikon loman aikana.

Kolme vinkkiä aloittelevalle bloggaajalle?
1. Älä perusta blogia rahan tai tuotteiden toivossa! Motivaation pitää lähteä ihan jostain muusta, kuten esimerkiksi intohimosta käsittelemiään aiheita kohtaan. On vain plussaa jos siinä sivussa blogista tulee suosittu ja siitä rakkaasta harrastuksesta hyötyy myös taloudellisesti.
2. Ole oma itsesi. Lukijoita kiinnostaa aidot tyypit ja oikeat mielipiteet. Älä kopioi suosittujen bloggaajien tyyliä – silloin et tuo mitään omaa ja uutta.
3. Panosta blogiisi ja ole valmis oppimaan uutta. Miljoonalla kirjoitusvirheellä höystetyt tekstit eivät valitettavasti innosta. Juttuja voi esimerkiksi luetuttaa ystävällä tai käyttää wordissa ja korjailla. Myöskin valokuvaamista ja kuvanmuokkausta voi opetella. Esimerkiksi youtubesta ja ihan vain googlettamalla löytää lukuisia ohjeita ja vinkkejä. Tosin itsekin olen ollut tosi laiska kuvanmuokkaukseen perehtymisessä.

Mikä on tarina blogisi nimen takana vai onko sillä tarinaa lainkaan?
En oo varma olenko koskaan näiden kymmenen vuoden aikana kertonut tätä, mutta mun blogin nimi on yhdestä biisistä. Oon just se ärsyttävä tyyppi joka kuuntelee bändejä joilla on ihan ihme nimet ja niitä kuuntelee joku 30 ihmistä. Yksi näistä bändeistä on Help She Can’t Swim. Kuuntelin tosi paljon tätä yhtyettä vuonna 2008, ja Are you feeling fashionable? sopi mielestäni blogin nimeksi. Silloin blogit eivät vielä kulkeneet kirjoittajiensa nimillä. Moni kollega on vuosien saatossa vaihtanut bloginsa nimen, ja munkin olisi kyllä kannattanut tehdä se jossain vaiheessa. En nimittäin koe, että tämä blogin nimi kuvaa enää kovinkaan hyvin sen sisältöä. Mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi.

Tuliko näistä kuvista jotain muistoja mieleen? Koska aloit lukemaan mun blogia?


41 Responses to “BLOGINI TÄYTTÄÄ 10 VUOTTA!”

 1. Milla says:

  Täällä yksi 25v lukija, joka on pysynyt matkassa ihan tuolta 2008 alkaen! Yläasteikäisenä ”emona” sun tyyli iski, erityisesti himoitsin tuota kuvan veitsikassia jonka jossain kohtaa ylpeänä ostinkin. Aika hurjaa että on mennyt 10 vuotta :D Välillä lukenut aktiivisemmin ja välillä vähän vähemmän, mutta täällä silti ollaan. Toivottavasti jatkat vielä pitkään :) Terkkuja kisuille!

  • nadjastrange says:

   Hahaa emot best! Muistan kun toi kassi oli niin must have! Ihana kuulla että oot vielä siellä kaikkien näiden vuosien jälkeen! ❤️

 2. Tua says:

  Minä en ole blogiasi ihan alusta asti seuraillut, mutta useamman vuoden kyllä jo… ehkä siitä saakka kun siirryit Indiedaysille? Jos nyt oot aiemmin jossain muualla bloggaillutkaan. Indiedaysia ei kai ole ollut olemassa vielä 10 vuotta sitten? Ei voi olla varma, kun toisaalta tuntuu siltä, että vuosi 2008 oli ihan vasta… :D
  Yhtä kaikki, tykkään sun blogin elämänmakuisesta tyylistä ja siitä, ettei se ole liian siloiteltu ja kiiltokuvamainen! Ihailen myös pukeutumistyyliäsi kovasti. Vaikka itse pukeudunkin aika eri tavalla koen silti saavani siitä inspiraatiota.

  Onnea 10-vuotiaalle blogille!

  • nadjastrange says:

   Siirryin Indiedaysille silloin kun tämä perustettiin, tyyliin 2009? Olin välissä muualla ja tulin tänne ID:lle takaisin vuonna 2011 ja siitä asti on täällä tullut oltua. Onpa sekin kyllä pitkä aika! Kiitos kommentista ja kiva kuulla että asuista saa inspistä ❤️

 3. PlusMimmi says:

  Eeeeen kestä mikä pikku-Naatti! <3 Onnea blogi 10 vuotta!

  Todella hullua, kuinka aika menee! Kymmenen vuotta on vaan hujahtanut, mutta tietty kun miettii taaksepäin, niin onhan siihen aika paljon kaikenlaista mahtunut. En ees uskalla aatella 10v eteenpäin... :D

  • nadjastrange says:

   Jep, olin ihan pieni lapsonen! :D Ja apua mitä kaikkea seuraavien 10 vuoden aikana voikaan tapahtua. Juhlitaankohan joskus mun blogin 20v synttäreitä :D Se olis niin siistiä! ❤️

 4. Joanna says:

  HAAAPPY BIIRTHDAAAYY TOO YOUUU HAAAPPY BIIRTHDAAAYY TOO YOUUU HAAAPPY BIIRTHDAAAYY DEAAAR NAADJAAAA HAAAPPY BIIRTHDAAAYY TOO YOUUUUUU ♡♡♡

 5. Täällä kans yks todella pitkäaikainen lukija! Sun ja Juulian Colour Me!-blogit taisi olla ensimmäisiä blogeja ikinä joita aloin seuraamaan :D Vuosi oli ehkä 2009.. Edelleenkin tykkään käydä lukemassa sun juttuja ja etsimässä tyyli-inspiraatiota!

 6. Lukija123 says:

  Täällä myös yksi, joka lukenut sun blogia alkuajoista lähtien! Olit suurin muoti-idoli silloiselle yläkoululaiselle. Blogien lukeminen minulla loppui joskus vuonna 2013, mutta sinun seuraamista jatkoin Facebookissa, ja on ollut mukava, kun oot sinne jakanut postaukset, niin on vieläkin välillä tullut luettua.

  Oot muuten ennenkin kertonut, mistä blogin nimi tulee ;)

  • nadjastrange says:

   Ai oon kertonut! 10 vuoteen mahtuu niin paljon kaikkea etten muista varmaan puoliakaan :D

   Kiva kuulla että oot pysynyt messissä FB:n kautta! ❤️

 7. Mims says:

  Eikä, mitkä nostalgiapärinät! Aloin seuraamaan varmaan -09 tienoilla, muistan miten luin kahdessa päivässä sun kaikki postaukset läpi mitä siihen asti oli tullu! :3 Musta ois kiva nähä lisääkin vanhoja kuvia, just vaikka kerran kuussa asukuvat 10 vuodelta toukokuussa yms!

 8. tytti says:

  yyh, muistan kuolanneeni tuota ginan tuubimekkoa v.2011-kuvassa paljon onnea

 9. Anonymous says:

  Eikäääää 2012 ginan menkkashortsit bongattu! :-D voi noita ja ne oli niin makeet, itse en ikinä ehtiny hankkimaan ku ne myytiin heti. Alusta asti oon tainnu minäki seurata!

 10. M. says:

  Täällä n. nelisen vuotta matkassa mukana kulkenut lukija! Vaikka edelleen seuraan monia eri blogeja, sun ja Juulian blogit on edustanut mulle sitä aitoutta ja oikeaa bloggaamista! :) Ei siis paineita kiiltokuvamaisuudesta, se on niin kaukana arjesta!

  • nadjastrange says:

   Oot aiempiin kommentoijiin verrattuna vähän tuoreempi lukija, vaikka onhan 4 vuottakin jo tosi pitkä aika! Ihana kuulla että meidän blogit miellyttävät edelleen ❤️

 11. Hertta X says:

  Noi kuvat on niiiiin nostalgisia, julkaisethan vanhoja kuvia jokus lisää? Kaikki nuo vaatteet ja poseeraukset ja kaikki, aah! Oon lukenu sun blogia alusta saakka, ja muistan erityisesti sun Lontoossa asumisen, koska olin itse samaan aikaan ulkomailla. Kiitos, kun oot pitänyt blogisi elämänmakuisena ja rehellisenä, tänne on aina mukava tulla lukemaan sun kuulumisia. Pusuja ja kaikkea hyvää :)

  • nadjastrange says:

   Kiitos sulle kun oot jaksanut lukea mun juttuja niin pitkään! ❤️ Pakko mun on kyllä julkaista 10v synttärien hengessä lisääkin vanhoja kuvia! :D

 12. Mantu says:

  Minä myös 10 vuotta messissä (hullua!!)! Sun blogi oli myös ensimmäisiä mitä alkujaan aloin seurata. Muistan ikuisesti rusetit ja cupcaket ja sen kun kävit kirppiksellä kannelmäessä ja kirjoitit miten kamala paikka se on. Ja tietty sen postauksen jälkeisen shitstormin ai että :-D

  • nadjastrange says:

   Hahahha omg se shitstorm :D Harvoin on mun blogissa ollukaan sellaisia! Ja apua sitä rusettien ja cupcakejen määrää :D Eniten naurattaa se, kun piti tilata Jenkeistä asti 2 keraamista cupcaken muotoista koristerasiaa. Wtf!

   Kiva kun oot vielä mukana! ❤️

 13. Ane says:

  Hurjat onnittelut kymmenestä vuodesta blogi-taivalta ♥

  Mennyt aika hurjan nopeata, sillä oon sua satunnaisesti seurannut melkein alusta saakka ja sun blogi olikin se yksi joka sai innostumaan blogeista kokonaan! Muistan kuinka ihailin aina sun diy-juttuja, varsinkin niitä barbikenkä korviksia :D Hassua, miten nuo neljä ensimmäistä asua ovat niin tuttuja, että oikeastaan muistan ne joskus blogista lukeneeni :)

  • nadjastrange says:

   Ah ne barbienkenkäkorvikset!! Lupasin tuolla ylempänä julkaista lisää vanhoja kuvia, ja niiden korvisten kanssa otetut kuvat on kyllä pakko löytää! Kiitos sulle ❤️

 14. Emmi says:

  Siun blogi on ollu ensimmäisiä mitä oon käyny lukemaan! Ja olin silloin joku 14 vuotias, kun löysin siun blogin!!! :-D ja tänä vuonna täytän 23. Eli nähtävästi oon ollu melkein koko ajan mukana, hahaa!

 15. Piuar says:

  Niin hassua ajatella, että siitä on jo kymmenen vuotta, kun tää pieni emotyttö löysi sun blogin. Oon samaa ikäluokkaa sun kanssa, niin musta tuntuu että oon kasvanu yhdessä tän blogin kanssa; hain sulta aina paljon inspistä omaan pukeutumiseen, ja löysin tosi paljon uusia bändejä sun postauksista. Sulta sain myös innostuksen kirpputoreja kohtaan!

  Voih, blogit oli ennen niin ihania! Sun jutut on niiden harvojen joukossa, joita jaksan vielä oikeasti lukea aktiivisesti. AYFF? on mun mielestä pysyny sieltä alusta asti ihanan rehellisenä ja persoonallisena. Just sellaisena, millaisena kuvittelen sinutkin! Hurjasti onnea ja kiitos näistä kymmenestä vuodesta, olet valloittava! ❤️

  • nadjastrange says:

   Kiitos paljon aivan ihanasta kommentista! Ihan hullua ajatella että on oikeasti voinut vaikuttaa noinkin konkreettisesti toisen elämään. Ihanaa kun jaksat vielä seurata, ja kiitos näistä vuosista ❤️

 16. aio says:

  10 vuotta!! Siun blogi on ensimmäinen blogi jota oon koskaan alkanu seuraamaan silloin 10 vuotta sitten (itseasiassa vappuna 2008), ja onkin muuten ainut blogi jota en oo koskaan unohtanu tai vaan lakannu lukemasta! Oot vaan ihanin <3 ps. omistan edelleen siun tekemän pyssykorun mutta legosormus on jo hukkunut jonnekkin :(

 17. Stefanie says:

  Olipas ihana katsoa näitä vanhoja kuvia ja lukea menneistä – Mä olen muistaakseni seurannut sun blogia melkein sieltä ihan alkuajoilta asti :-) Olen aina kovasti tykänny sun aitoudesta vilpittömän positiivisesta asenteesta, ja sen takia tykkään palata edelleen silloin tällöin, kun blogeja enää harvemmin tulee luettua. Kiitos näistä mahtavista vuosista! <3

 18. Alisa says:

  Olen seurannut blogiasi melkein alkuajoista lähtien. Lukiossa ollessani innostuin muotiblogeista ja hain niistä inspiraatiota kun suoritin samalla vaatetusompelijan opintoja. Ihastuin tyylisi, kannat itsesi varmasti ja osaat yhdistellä ihania kokonaisuuksia. Nykyään blogien lukeminen on jäännyt, mutta aina välillä kurkistan mitä olet kirjoitellut. Edelleen ihailen kuviasi ja tyyliäsi ja saan siitä inspiraatiota❤️

 19. tannttu says:

  Ja nyt kun luin tämän postauksen oon aika varma, että oonki lukenut jo vuodesta 2009, hullua :D
  Puukkokassikin löytyy vielä, mutta enpä ole kyllä vähään aikaan käyttänyt :D

 20. Anonymous says:

  Onnea! Blogi on komeaan ikään päässyt. :) Olen itse tainnut seurata vuodesta 2010 tai 2011 sun blogia. Nykyään luen vähän blogeja, johtuen juurikin siitä mistä itsekin kirjoitit. On niin paljon kiiltokuvamaisia ja kylmäksi jättäviä blogeja. Joissakin blogeissa ei tunnu olevan muuta sisältöä kuin mainokset ja yhteistyöpostaukset, siihen rinnalle kaipaa muutakin sisältöä ja sitä persoonaa. Tosin osaltaan vaikuttaa kyllä myös aika, aina ei vaan ehdi lukea niin paljon.

  Liian harvoin nykyään myös kommentoin mitään, mikä on kyllä harmi. Täytyy yrittää petrata! :)

  • nadjastrange says:

   Jep, ajan puute vaikuttaa täälläkin blogien seuraamiseen. Onneksi kuitenkin noiden kiiltokuvablogien ohella on olemassa niitä aidompaakin arkea kuvaavia. Oot kyllä lukenut tätä blogia pitkän aikaa, kiitos siitä ❤️

 21. Villasukkis says:

  On hienoa, että olet antanut blogisi elää ja kehittyä mukanasi. Turha pitää kiinni vanhasta kaavasta vain tavan vuoksi, aitoutta on paljon mielenkiintoisempi seurata. Vanhemmiten itsekin kaipaan aina vain kasvavissa määrin arjen inspiraatiota ennemmin kuin pintakiillotettua kulutushehkutusta. Vähentämiseen pyrkiminen ja kokemuksiin/laatuun panostaminen ovat nyt itselle läheisiä asioita, ja kaikkea laajasti niitä sivuavaa sisältöä tietysti mielelläni luen. Ennen kaikkea haluaisin sanoa, että jatka vain rohkeasti omannäköiselläsi polulla.

  Ainiin, ja suurena musiikinystävänä pitää vielä mainita tuosta blogisi nimestä: pidä se! Olen näitä hörhöjä, joille tarina otsikon takana on tärkeämpi, kuin alleviivaava yksiselitteisyys ;)

Kommentoi