AUTETAAN KATUKOIRIA KIRPPISTELEMÄLLÄ

Thursday 04. January 2018 / by nadjastrange

(Mun naaman tilalla pitäisi olla söpön koiran kuva, mutta sellaista ei omista arkistoista tähän hätään löytynyt :D)

Oonkin jo monesti kertonut, että kodittomien koirien (ja tietysti muidenkin eläinten) olot surettavat. Paras ystäväni on ottanut Viipurista löytökoiran, joka on löytynyt niin hirveistä oloista että pelkkä ajatuskin saa kylmät väreet iholle. Uuden ja onnellisen elämän saanut Taisto-koira on ollut Suomessa nyt jo reilun vuoden ajan, ja oon samalla päässyt halimaan myös muutamaa muuta Viipurin löytökoiraa. Kaikki koirat ansaitsevat hyvät olot, ja mun mielestä Viipurin koirat, sekä muutkin rescueyhdistykset tekevät ihan hullun tärkeää työtä. Siksi olin tosi innoissani kun mut pyydettiin mukaan myymään hyväntekeväisyyskirpparille!

Nosturi järjestää yhdessä Viipurin koirien kanssa kirppiksen, jonka kirppismyyntipaikkojen tuotot menevät Viipurin koirien ruoka- ja lääkärikuluihin. Kannattaa tulla paikan päälle shoppailemaan, sillä meikän ja useiden muiden myyjien lisäksi paikalle on kuulemma tulossa rescuekoiria. ❤️ Mikä oliskaan parempi tapa sunnuntain viettoon kuin kirppistely ja koirakaverit? Tänne voi tulla vaikka ystävän kanssa kahville. Ja jos kiinnostaa tulla myymään, niin tsekkaa lisätiedot täältä.

Nosturin kirpputori
Sunnuntaina 14.1. klo 10-15
@ Nosturi, Telakkakatu 8


7 Responses to “AUTETAAN KATUKOIRIA KIRPPISTELEMÄLLÄ”

 1. Lellu says:

  Ihana idea, jarmi kun asun muualla Suomessa etten pääse tulemaan mut ihani kirppishetkiä sulle! :) Mulla kans kodittomat koirat todellä lähellä sydäntä ja oon tukenut eri yhdistyksiä aina välillä. :) Se on vaan jotenkin se hyväntekeväisyyskohde, johon ite haluan panostaa ja joka tuntuu oikealta just mulle. :)

  Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti enkä muistaakseni oo koskaan kommentoinut, mutta nyt oli tärkeä aihe, joka on lähellä omaa sydäntä niin oli pakko! Ihanaa uutta vuotta Nadja, oot jotenkin tosi ihanankuulonen ihminen. :)

 2. Lellu says:

  Ihana idea, jarmi kun asun muualla Suomessa etten pääse tulemaan mut ihani kirppishetkiä sulle! :) Mulla kans kodittomat koirat todellä lähellä sydäntä ja oon tukenut eri yhdistyksiä aina välillä. :) Se on vaan jotenkin se hyväntekeväisyyskohde, johon ite haluan panostaa ja joka tuntuu oikealta just mulle. :)

  Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti enkä muistaakseni oo koskaan kommentoinut, mutta nyt oli tärkeä aihe, joka on lähellä omaa sydäntä niin oli pakko! Ihanaa uutta vuotta Nadja, oot jotenkin tosi ihanankuulonen ihminen. :)

  • nadjastrange says:

   Ootpas sä jaksanu pitkään seurata mun blogia, kiitos siitä! ❤️ Eläimet on kyllä ihan parasta, ja ihanaa kun sullakin on eläinten hyvinvointi lähellä sydäntä. Kaikkea hyvää sinne, ja kiva kun kommentoit!

 3. Emmi says:

  Ihana juttu! Meillä on myös viipurin koirien kautta pelastettu koira :)

 4. Esmeralda says:

  Moikka, Ihan mahtavaa että lähdit mukaan tähän tempaukseen! Mulla on kaksi viipurilaista hörökorvaa kotona ja itsekin pari kertaa Viipurin tarhalla käyneenä tiedän miten paljon surullisia kohtaloita ja kotia etsiviä karvakuonoja siellä on.
  Rescue toimintaa pitäisi saada vieläkin enemmän ihmisten tietoisuuteen ja mm. tällaisten avulla se on mahdollista.
  Iso kiitos siis! <3

  • nadjastrange says:

   Siellä tarhalla vierailu on varmasti tosi rankkaa, itse varmaan itkisin koko reissun ajan :D Ihanaa kun teiltä on löytynyt kahdelle kaverille koti!

   Meilläkin on haaveena hankkia jossain vaiheessa koira, mutta se ei vielä ole ajankohtaista. Kiva kun ihania karvakuonoja pystyy auttamaan, vaikkei itsellä olisikaan mahdollisuutta kodin antamiselle :)

Kommentoi