5 LUPAUSTA VUODELLE 2018

Monday 01. January 2018 / by nadjastrangePERUSTAN YOUTUBE-KANAVAN

Jesjesjes! Tätä mä odotan ehkä eniten tältä vuodelta! Intoa ja ideoita löytyy vaikka muille jakaa, mutta Tubemaailma on meikämummolle vieras ja pelottava. Tää on kyllä yksi isoimmista haasteista mun blogi”urani” aikana. Tänä vuonna juhlitaan tämän blogin 10v synttäreitä, joten ihan kiva että on jotain uutta ja jännää tiedossa – myös teille seuraajille. Koen olevani aika perinteinen bloggaaja, ja tavallaan jämähtäneeni vanhaan bloggaustyyliin. Täydellisesti asetellut smoothiebowlit, Dubain matkat, palkatut valokuvaajat ja blogi täysipäiväisenä työnä eivät kiinnosta. Onneksi meitä bloggaajia ja vloggaajia on moneen lähtöön.

Jos tulee mieleen jotain vinkkejä, videotoiveita tai mitä vain, niin jätä ihmeessä kommenttia. Lupaan ilmotella vielä täällä blogin puolella, kun kanava on pystyssä ja eka video ulkona. Jännittää! :D

PIDÄN ITSESTÄNI PAREMPAA HUOLTA

Tuntuu että oon jo pitkään ollut oman tärkeysjärjestykseni häntäpäässä. Mua edellä tulee mies, perhe, ystävät, ja varsinkin työ. Työ tuntuu itse asiassa tulevan näiden kaikkien edelle. Tänä vuonna aion jatkaa kieltäytymisen opettelua, se on ollut mulle jo aiemmin ongelmana. Oma hyvinvointi ja jaksaminen siirtyvät siis meikäläisen listan kärkipäähän, vaikka varmasti välillä kaipaankin muistuttelua. Tänä vuonna yritän aion hidastaa tahtia. Vähemmän kiirettä ja stressiä, enemmän päiväunia ja hitaita aamuja!

TEEN EETTISEMPIÄ & KESTÄVÄMPIÄ VALINTOJA + TARKKAILEN KULUTUSTOTTUMUKSIANI

Moni vanhempi lukija varmasti muistaa ne ajat kun olin töissä vaatekaupassa ja esittelin viikottain uusia ostoksia. Oon kyllä kulkenut tosi pitkän matkan niistä ajoista tähän päivään, ja tajusin tämän vasta viime viikolla lukijan kommenttiin vastatessani. Puhuttiin lakanoista, ja kerroin haaveilevani pellavalakanoista, mutten voi ostaa niitä koska meillä on nytkin liikaa hyväkuntoisia vuodevaatteita. Tuntuisi tyhmältä lahjoittaa vanhat ehjät ja hyvät pois, vain ostaakseni uudet, jotka näyttävät kivoilta valokuvissa. Mutta ihan oikeasti, just nää pienet päätökset on niitä, joilla on loppupeleissä merkitystä. Omien kulutustottumusten lisäksi haluan kiinnittää huomiota myös ruoka-asioihin, sekä siihen mitä mainostan blogissani. Haluan, että tulevaisuudessa eettiset valinnat näkyvät enemmän ja enemmän myös blogin mainoskampanjoissa, esimerkiksi kieltäydyin blogiyhteistyöstä erään nimeltämainitsemattoman elintarvikeyrityksen kanssa. Joo, tää koko kappale kuulosti aika humblebragilta. Mutta mä aion ihan oikeasti miettiä näitä asioita enemmän.

OON YHTÄ OUTO KUIN AINA ENNENKIN

Tämä blogi on aikamoinen sekamelska kaikkea mahdollista, ja sellaisena se tulee pysymään myös tulevaisuudessa. Uskon myös, että videoilla saa vielä vähän rennompaa fiilistä mukaan blogiin. Olisi kiva vaan höpötellä päämäärättömästi, kun kirjoittaessa tuntuu että pitäisi aina olla jonkunlainen aihe :D No, anyways, lupaan ensi vuonna olla samanlainen kuin aina ennenkin. En muutu yhtäkkiä merkkilaukkuja ja take away -kahvikuppeja kuvaavaksi bloggaajaksi, vaan tuun aina olemaan minä. Vähän homssuinen mustiinpukeutuva tyyppi, jonka vaatteet on täynnä kissankarvoja.

PANOSTAN ENEMMÄN BLOGIIN & SOMEEN

En lupaa kalenterintarkkaa blogipostaustahtia, mutta lupaan sen, että pidän innostuksen yllä myös tänä vuonna. Oon ollut tosi laiska myös Instagramini kanssa, ja se näkyy seuraajamäärässäkin, sillä blogilla on moninkertainen määrä lukijoita mun Instagram-seuraajiin verrattuna. Nää on näitä tyhmiä ja turhia asioita joita tulee aina välillä mietittyä :D Joillain taas on paljon enemmän seuraajia Instassa verrattuna blogin lukijoihin. Johtuukohan sitten siitä, että Instassa on helppo selata kivoja kuvia ja nauttia visuaalisesta ilotulituksesta, josta allekirjoittaneen Instagram on kaukana? Ei oo helppoa haha. Oon kyllä tosi kiitollinen teille kaikille siitä, että ootte jaksaneet seurata mua somessa, vaikka oonkin laiska. Lupaan siis teille, että panostan tänä vuonna enemmän!

Mitäs uudenvuodenlupauksia te teitte? Vai teittekö mitään?


13 Responses to “5 LUPAUSTA VUODELLE 2018”

 1. Laura K. says:

  Mä lupaan kans panostaa enemmän itseeni. Viime vuosi meni monesti surkutellessa sitä, että halusin tehdä monia asioita mutta laitoin muiden tarpeet edelle, jätin asiat tekemättä ja sit vatvoin päiväkausia sitä että perhana, olis pitäny. Tänä vuonna ei tällaista. Jos jotain haluan, sen teen.

 2. ixa says:

  Kuulostaa tosi hyvältä tuo kulutustottumusten tarkkailu ja eettisten valintojen tekeminen :) Hyvää uutta vuotta!

 3. Laura says:

  Hyvältä kuulostaa suunnitelmat!

 4. anna says:

  Ootan ihan fiiliksissä sun tubekanavaa! Toiveena olis ainaki mahd. paljon kissavideoita

 5. Hyviä lupauksia! Mä oon luvannut jo aikoja sitten toteuttaa edes yhden videopostauksen blogissa, mutta suunnitteluasteelle on jäänyt. Saas nähdä oisko tänä vuonna vihdoin sen aika :)

  • nadjastrange says:

   Jos nyt jo aloitat henkisen valmistautumisen, niin ehkä sen vielä tänä vuonna saa ulos :D Ymmärrän kyllä ton ekan videon julkaisemisen kynnyksen, samaa jännitän itsekin!

 6. jane says:

  Mahtava juttu että alat vloggaan! Innolla jään ootteleen videoita. Kissat, tatskat ja elämä noin muutenki kiinnostaa. Ja se sun työ myös :)

 7. jane says:

  Mahtava juttu että alat vloggaan! Innolla jään ootteleen videoita. Kissat, tatskat ja elämä noin muutenki kiinnostaa. Ja se sun työ myös :)

 8. Joanna says:

  IHANA UUSI ULKOASU <3

Kommentoi