KAUNEUSSUOSIKIT VUOSIEN TAKAA

Saturday 30. December 2017 / by nadjastrange

Tajusin vähän aikaa sitten, että vaikka mulla tuleekin suhteellisen ennakkoluulottomasti testailtua erilaisia meikkijuttuja (oman osaamiseni rajoissa), niin tietyistä asioista en tule luopumaan. Maailma on pullollaan erilaisia tököttejä ja vekottimia, mutta mulla on kolme asiaa joista mä oon tykkäillyt jo useamman vuoden ajan, ja tulen näillä näkymin tykkäämään myös tulevaisuudessa. Siis ellen yhtäkkiä siirry esimerkiksi nyppimättömien ja meikkaamattomien kulmakarvojen ystäväksi. Eihän sitä koskaan voi tietää! :D

*mainoslinkkejä

1. Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade. Mulla on jo toinen purkki tätä menossa, ja just tarkistin sähköpostista että sen ekan purkin tilasin Ellokselta joulukuussa 2015. Dipbrow Pomade on kyllä yllättänyt mut riittoisuudellaan, kun tästä toisesta purkista on kulunut vasta 1/4. Ostan ihan varmasti kolmannenkin kun tämä loppuu.

2. GHD:n suoristusrauta. Tää on jo tosi monta vuotta vanha, ja edelleenkin toimii ihan täydellisesti. Vaikka hinta onkin monia muita suoristusrautoja korkeampi, niin tää on kyllä hyvä hankinta. Hiusten suoristamisen aion kyllä jossain vaiheessa lopettaa – ehkä alan pikkuhiljaa olemaan valmis afrotukalle! Varsinkin mummona olisi niin siistiä jos mulla olisi harmaa afro. Tosin enköhän mä jo aiemminkin kokeile kiharapörröä, mutta ainakin toistaiseksi jatketaan elämää suoristusraudan kanssa.

3. Tweezermanin pinsetit. Muistan kun Saara Sarvas kirjoitti joskus edesmenneessä kauneusblogissaan Tweezermanin pinseteistä, ja olin ihan ihmeissäni siitä, että miten muka pinseteissä voi olla niin suuria eroja? No kyllä todellakin voi! Sain nämä joskus Tweezermanin edustajalta testiin, ja sen jälkeen on kyllä vanhat pinsetit unohtuneet. Nää on näitä kauneudenhoidon pieniä juttuja, joihin kannattaa panostaa. Vielä kun pinsetit tulisivat nyppimään kulmat silloin kuin itseä laiskottaa :D Kulmakarvojen nyppiminen on kyllä asia, jossa meikän pitää todellakin skarpata.

Onko sullakin joitain meikki- tai kauneudenhoitojuttuja joista et aio luopua?


2 Responses to “KAUNEUSSUOSIKIT VUOSIEN TAKAA”

  1. Elisa says:

    Nivea Creme, se sinisessä, metallisessa purkissa oleva rasva! En suostu luopumaan siitä. Atooppisen ihon pelastus! Sopivan rasvaista ja sopii ihan koko kropalle kasvoja myöten!
    Ja sit huomaan palaavani aina, yhä uudelleen Garnierin Bb-voiteeseen! Aina kesäisin mun suosikkini mutta eksyy myös useasti talven meikkipussiin!

Kommentoi