TÄYDELLINEN HÄÄMEIKKINI

Friday 24. November 2017 / by nadjastrange

Voisin puhua hääjutuista ihan loputtomasti! Kirjoittelin häämeikistäni jo ennen häitä täällä, kun olin käynyt koemeikissä joka onnistui täydellisesti. Hääpäivänä Dandyn Vaasankadun toimipisteen Katja ylitti mun odotukset vielä entisestään! Hän saapui meidän hotellille aamulla, taikoi mun naamarista erittäin edustuskelpoisen, ja tainnutti hiuspörrötkin täydellisesti. Oon siitä ikuisesti kiitollinen, että pääsin noin kovan ammattilaisen käsittelyyn. Hääpäivänä itkin useaan otteeseen, ja tanssin kuin viimeistä päivää. Silti meikki ja kampaus pysyivät täydellisinä koko päivän ajan.

En oo koskaan tuntenut itseäni niin kauniiksi kuin hääpäivänä.


Meikki Katja Markin / Vikan kuvan glitterit Glitternisti / Kuvat Täydenkuun kuva


13 Responses to “TÄYDELLINEN HÄÄMEIKKINI”

 1. Alice says:

  You were absolutely stunning! Such an inspiring setting for wedding pictures and your dress really flatters your tattoos. :)

  – Alice
  https://alicesilly.blogspot.com

 2. kiharapilvi says:

  Olisin kysynyt jo edellisessä postauksessa, mutta siinä olikin arvonta..
  Mutta siis, luuletko että tulet ikinä rokkaamaan luonnollisia hiuskiasi vai tuletko pidemmän päälle aina käsittelemään/suoristamaan hiuksia ? Mietin vaan kun suorat hiukset ovat osa sun tyylin kulmakiviä. Suoristaminen tuntuu kyllä olevan Suomessa kaikille kiharatukkaisille (olis se sitten afrokiharaa tai ei) se ainoo oikee valinta. Vaikka onhan tää kiharatukkaisuus ihan oma lukunsa verrattuna niihin joilla luonnostaan suorat hiukset. Ajattelin vaan kysellä mikä on sun mielipide :)
  Täytyy viel sanoa et tykkään tosi paljon miten sulla näissä hääkuvissa näkyy noi tatskat, ne on niin ihana “asuste”! Haha sopii niin hyvin ton mekon kanssa!

  • Julia says:

   Oon miettiny ihan samaa, varsinki ku oon ite lopettanu hiusten kuumakäsittelyt ja alkanu hoitaa kiharaa tukkaani niinkuin sitä kuuluu hoitaa. :) mun mielestä sulle Nadja sopis hirveen hyvin afro ja kaikki ”protective style” -kampaukset eli letit yms. Mut päätöshän on luonnollisesti sun mut ite oon sitä mieltä että oli hiusten kunnon ja ulkonäön kannalta paras päätös antaa kiharoiden kihartua! Kiinnostaa kovasti sun ajatukset asiasta :)

  • nadjastrange says:

   Itse asiassa oon alkanut lähiaikoina miettimään tätä! En jaksaisi olla aina suoristelemassa ja rääkkäämässä hiuksiani, joten on hyvinkin mahdollista että jossain vaiheessa annan kiharapehkon kasvaa ja kukoistaa :D

   Oon aina miettinyt että esimerkiksi mummona olisi niin mageeta kun olisi harmaa afro. Ja jos joskus saisin (tyttö)lapsia, niin haluaisin toimia heille esimerkkinä siitä ettei afrotukkaa pidä suoristaa. Onneksi nykyään on netti pullollaan kaikkia vinkkejä afrotukkaisille. Toista se oli silloin 90-luvulla kun itse olin pieni :D

 3. Ida says:

  Olipa pakko tulla kommentoimaan, näytät upealta ja itsevarmuus omasta häälookista välittyy todellakin näihin kuviin! :) Kaunis pari.

 4. Jemina says:

  Wau kuinka upea! niin kaunis pari <3

  mun blogissa ois kuvia ja youtube kanavalla myday -videota Lapin reissulta, video löytyy blogista :)

  https://plantifulmindj.blogspot.fi/

 5. Iida says:

  Todella kaunis morsian! :)

 6. Em says:

  Aivan uskomattoman kaunis Ja vielä kauniimman susta tekee se kun hymyilet aina.

Kommentoi