CHUNKY BEANIEN VIIMEINEN MAHDOLLISUUS

Saturday 11. November 2017 / by nadjastrange
Haaveilin jo viime vuonna tästä Samujin Chunky Beaniesta, joka näyttää lähinnä mummon kutomalta ylisuurelta hirvitykseltä, mutta silti jollain tavalla kiehtoo meikäläistä. Ainut vaan, että mulla on pipon kanssa ollut pientä totuttelua.

Nämä pipot myydään yleensä salamannopeasti loppuun, enkä sen takia ehtinyt sovittelemaan ja mallailemaan jättipipoa päähäni. Ensin ennakkovarasin petroolin värisen pipon, mutta lopulta huomasin ettei sävy ollutkaan niin kivan intensiivinen kuin kuvittelin, joten en ostanut sitä. Seuraavaksi ostin luonnonvalkoisen yksilön Facebookin kirpputorilta. Se tuntui liian vaalealta ja oudolta. Lopulta myin sen luonnonvalkoisen, ja ostin toiselta FB-kirpparilta lähes yhtä vaalean, mutta vaaleanpunaisen sävyisen pipon. Siis oikeesti, miten vaikeeta voi yhden pipon ostaminen olla?!

Tiedän että olisin päässyt huomattavasti helpommalla ostamalla pipon mustana, se on niin turvallinen väri että sille olisi varmasti löytynyt käyttöä. Mutta koska about kaikki muut mun vaatteet – ja varsinkin takit ovat mustia, niin halusin lisätä pienen väripilkun talvipukeutumiseeni. Oon just tällanen tyyppi, että kun päätän haluavani jotain, mä en helpolla luovuta :D Vielä kun tämä periksiantamattomuus toimisi mulla käytännössä muidenkin kuin vaatteiden ja asusteiden kanssa, huoh.

Mulla oli tämä haaleanvaaleanpunainen pipo päässä ekaa kertaa tiistaina, ja tuntuu että vihdoin löyty se mulle oikea väri. Mitä mieltä te ootte?


10 Responses to “CHUNKY BEANIEN VIIMEINEN MAHDOLLISUUS”

 1. Ihana! Sopii sitä paitsi sulle tooooosi hyvin!! Pitäisin ja käyttäisin!

 2. Tosi söpö, sopii sulle erinomasesti! :) Kiva toi iso ja leveä taitettava reunus.

 3. sina says:

  ihan sairaan ihana! väri sopii täydellisesti :)

  • nadjastrange says:

   Kiitos! Mäkin yllätyin siitä että noin haaleanvaaleanvalju väri voi sopia :D Ehkä ihan hyvä että astun välillä mukavuusalueeni ulkopuolelle ja ostan muutakin kuin mustaa heh.

 4. HannaJ says:

  Tosi kiva! Mäkin haaveilen tosta, mutta harmillisen vaikee saada ja joku muu ehtii aina FB-kirppiksillä mua ennen. Siinä valkosessa itseasiassa se taisit olla sinä :D

  • nadjastrange says:

   Hahahah auuts! Hitsi kun olisin muistanu ottaa jonottajien nimet ylös niin olisin voinu tarjota pipoa sulle.

   Kyllä sä vielä omasi löydät, pidän peukkuja :)

 5. Pikkumyyx says:

  Toi sopii sulle täydellisesti!

Kommentoi