KOTIHIIREN SISUSTUSHANKINNAT

Thursday 26. October 2017 / by nadjastrange*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Mun mielestä syksyssä ja talvessa parasta on tunnelmallisuus. On ihanaa istua kotona viltteihin kietoutuneena ja teekuppi kädessä samalla kun sade tai lumi (tällä hetkellä loska) ropisee ikkunaan. Vielä kun laittaa kynttilät päälle ja ottaa lemmikin tai puolison (parhaassa tapauksessa molemmat) kainaloon, niin ihanan rentouttava ilta on taattu.

Musta tulee vuosi vuodelta pahempi kotihiiri. Monesti päivän kohokohta on se, kun pääsee sateessa rämpimisen jälkeen kotiin, saa ottaa rintsikat pois ja vaihtaa päälle mukavat kotivaatteet. Suoratoistopalveluissa riittää katsottavaa ja maailma on pullollaan kirjoja luettavaksi.
Sain kaupallisen yhteistyön myötä shoppailurahaa Ellokselle, ja heti ensimmäisenä suuntasin selailemaan Marimekon tuotteita. Pienet Kivet -tyynynpäälliset on olleet jo pitkään mun ostoslistalla, ja nyt päätin vihdoin tilata ne. Tykkään siitä ettei olohuoneen tekstiilit ole liian harkittuja, vaan pieni hallittu kaaos tuo kodikkuutta.

Teetä tarjoillaan miehen naistenpäivälahjaksi ostamasta Marimekon teekannusta, ja juodaan tietysti yhteensopivista mukeista. Hedelmät säilytetään saman sarjan kulhossa, ja joulusuklaa nautitaan söpöltä lautaselta. Ah, voisin kuorruttaa koko meidän kodin Marimekolla!

Tanger-ryijymaton ostin about vuosi sitten. Nyt matosta on tullut somehitti, ja tuntuu että ihan kaikilla on samismatto. Ja mikäs siinä; se on laadukas ja kaunis. Myös sohvapöytä on Elloksen, mutta mulla kävi sen kanssa pieni kynsilakkaonnettomuus joten päällystin sen itse DC-Fixillä. Autenttisemman vaikutelman marmorista saisi esimerkiksi tällä marmoripöydällä. Näyttäis vähän siltä että seuraavana mun ostoslistalla on uusi (ja ehkä hieman pienempi) sohvapöytä.

Ps. Kaikki Ellos Home -malliston tuotteet, kuten ihanat matot ja huonekalut ovat just nyt -20% alennuksessa.


2 Responses to “KOTIHIIREN SISUSTUSHANKINNAT”

  1. Suvi says:

    Ihanalta näyttää mistä tuo pieni musta sivupöytä? :)

Kommentoi