VIIDEN MINUUTIN VÄLIPALA

Monday 23. October 2017 / by nadjastrange*yhteistyössä Knorr.

Tammikuusta lähtien on tullut urheiltua roller derbyn parissa parhaimmillaan neljä kertaa viikossa. Mulle suurin ongelma treenaamisen ja muun elämän yhdistämisen välillä on ollut ruoka. Kun treenit alkavat arki-iltaisin siihen aikaan kun normaalisti söisin jo iltapalaa, on uuden vähän erikoisemman ruokarytmin opettelu ollut aikamoinen työmaa. Yksi mun tämän vuoden projekteista on ruoka-aikojen lisäksi ollut sopivien eväiden keksiminen. Ruuan pitää olla sellainen, että sen voi lämmittää/valmistaa työpaikan keittiössä ja syödä joko omassa työhuoneessa tai kiireisenä päivänä matkalla töistä treeneihin.

Toissaviikon perjantaina olisi ollut näille kaupallisen yhteistyön myötä testaamilleni, viidessä minuutissa valmistuville Knorrin Snack Poteille käyttöä kun kirjaimellisesti juoksin töistä suoraan treeneihin toiselle puolelle kaupunkia. Siinä rytäkässä unohtui syödä ja huomasin jo heti treenien alkuvaiheessa että voimat oli ihan loppu. Vielä seuraavanakin päivänä heikotti ja pyörrytti. Juttelin asiasta erään kokeneemman derbyharrastajan kanssa ja hän kertoi, että varsinkin näin rankan lajin treeneissä edellisen päivän ruokailut vaikuttavat seuraavan päivän jaksamiseen. Ruokailua ei siis saisi missään tapauksessa jättää väliin – ei vaikka olisi kuinka kiire.Näiden Knorrin Snack Pottien testailun avulla löyty meikällekin ratkaisu, sillä ruokapurkkeja myydään kauppojen kuivahyllyillä ja näitä voi säilyttää vaikka treenikassissa. Riittää että keittää vettä, kaataa sitä pari desiä kuppiin ja viiden minuutin jälkeen ruoka on valmis syötäväksi.

Makuvaihtoehtoina on kasvisversiot Knorr Snack Pot Spaghetti Napoli ja Knorr Snack Pot Rice Curry sekä lihaa sisältävät Knorr Snack Pot Spaghetti Bolognese, Knorr Snack Pot Spaghetti Carbonara ja Knorr Snack Pot Perunamuusi pekonilla. Mä maistoin noista kasvisversioita ja oikeasti yllätyin siitä miten täyttäviä nää on, ja hintaakin on vain noin euron verran.

ARVONTA!
Onko sulla omassa elämässä niitä kiireisiä hetkiä jolloin ruokailu meinaa jäädä välistä tai kaipaat muuten vaan helppoa ja nopeaa ateriaa? Osallistu arvontaan kommentoimalla missä tilanteessa 5 minuutissa valmistuva Knorrin Snack Pot olisi sulle täydellinen ateriaratkaisu. Osallistuneiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää kaikki viisi makua! Arvonta on käynnissä 30.10. asti, ja sen säännöt löydät täältä.


27 Responses to “VIIDEN MINUUTIN VÄLIPALA”

 1. Holli says:

  Itsekin roller derbyä harrastan, joten ymmärrän yskän :D Treenit kun loppuvat yleensä kymmeneltä illalla… Joten mulla kanssa toimisi töiden ja treenien välisenä pikaruokana tai sitten ihan töissä eväänä, koska oon todella huono keksimään fiksuja eväitä… Näitä on pitänyt jo jonkin aikaa testata, mutten ikinä kaupassa muista näiden olemassaoloa :D

 2. MarjukkaS says:

  No noi on kyllä edullisia, jos hinta on vaan euron verran!
  Voisi kokeilla, vaikka yleensä näihin epäillen suhtaudunkin.

  Itsellä välillä töissä hankala pitää taukoa tai saada jotain järkevää syömistä.

 3. Rosie says:

  Luennolta treeneihin juokseminen on tullut kyllä tutuksi viime aikoina, ja lounaaksi on saatettu kiskaista vaivainen mandariini. Kyllä huomaa treeneissä, mikä olikaan päivän huonoin idea! Tällaiset pikalounaat/-välipalat vaikuttavat täydellisiltä, vesikin säilyy tarvittaessa kuumana vaikka termarissa!

 4. Satuj says:

  Vuorotyön vuoksi aika on välillä kortilla joten Snack Pot-tyylinen välipala olisi paikallaan

 5. Mie says:

  Matkalla kerhoon! :)

 6. Minttu-Maaria says:

  töihin evääksi :)

 7. anna s. says:

  Töihin evääksi olisi tosi käteviä :)

 8. manna says:

  Aina kun on kiire saada syömistä:)

 9. hilkka says:

  Kotiin kaappiin pahan päivän varalle :)

 10. minna says:

  Nopeaksi hiilaritankkaukseksi ennen treenejä. Tai ennen opiskelijabileitä, jos huolestuttaa, että päivän ruokailut on jääneet turhan kevyiksi ja sivistyneestä viinin nauttimisesta uhkaa tulla jotain ihan muuta sen takia :D

 11. Nita says:

  Opiskelijana välillä tuntuu, että luentojen välillä ei ehdi haukata oikein mitään. Lisäksi vielä se, että ite oon aina ollut huono syömään eli syön silloin kun sattuu ja välillä jopa koko syöminen unohtuu. Sitten illalla kotiin tullessa tajuan, että en oo ehtinyt taaskaan syömään mitään melkein koko päivän aikana! Siispä nämä kuulostais oikein oivalta ratkaisulta: ois nopeasti valmiina ja kuitenkin ehtisi jotain syömäänkin ennen kotiin pääsyä!

 12. Alina says:

  Itsellä tulee sekä vapaa-ajalla että töissä hetkiä kun ruokaa pitäisi saada nopeasti kohti ääntä! Siirryn kohta koulunpenkiltä työelämään (Ja kolmivuorotyöhön), joten tällaiset oikaisut ruoan teossa voisi toimiakin töissä hyvin

 13. j says:

  Töihin evääksi silloin, kun kaapista ei löydy mitään muuta…

 14. Marjut says:

  Valmistaisin lapsille silloin, kun tullaan nälkäisenä kotiin ja ruoka pitää olla valmista ihan heti. Myös kiireisen työpäivän aikana olisi kätevä tekaista tälläinen matkaan.

 15. Mar3ngi says:

  Meidän teinille joka syö helposti 3 lämmintä ruokaa päivässä.. aina en jaksaisi olla tekemässä ruokaa etenkin kun kysyn häneltä että mitä syödään niin vastaus on aina ”kanaa”. Tuollainen pika-ateria olisi hänelle hyvä koulun jälkeen

 16. Anniina says:

  Epäilen, että pian edessä häämöttävä vauva-aika taitaa jossain määrin rajata mahdollisuuksiani laittaa ruokaa, joten tuollainen maistuva ja nopea lounas voisi toimia arjen pelastajana. :)

 17. Hanna-Kaisa says:

  Nämä olisi kiireisen päivän pelastus :)

 18. neiti says:

  Näähän menis täydellisesti töissä eväinä! Meillä työpaikalla EI ole mitään keinoa lämmittää ruokaa, joten musta on tullut nuudelien suurkuluttaja. Ja valitettavasti ne rupee jo vähä tökkimään. Kahvinkeittimellä vaan vettä keitelly ja eiku nuudelit pehmenemään :D

 19. Johanna Gröndahl says:

  Nopeat ateriat olisi pelastus kiireisen työpäivän keskellä tai välipalana harrastusten välissä!

 20. Mari says:

  Tämä olisi super kätevä melkein mihin vaan tilanteeseen – työpäivän aikana lounaaksi kun saa juosta paikasta toiseen, tai sen jälkeen kun välttämättä aina ei ole aikaa ja energiaa kokata mitään suurempaa :)

 21. Airiina says:

  Minut yllättää usein pikkunälkä, eli kun aikaa on vielä ruokaan niin tämä voisi olla pelastus.

 22. Henna says:

  Pienten lasten äitinä tämä on äidin oma herkku, lapset syövät yleensä terveellisesti mutta eipä tiedä jos leikki-ikäinenkin innostuu syömään lounaaksi.

 23. Pee says:

  Töitten jälkeen heti ennen salille menoa toimisi minulla nopeaan nälkään.

 24. Appa says:

  Yksin eläjänä käyttäisin mielellään kun ei innosta ruuanlaitto. Ruuanlaitto on vain itselle aika vähäistä minulla. Heti töitten jälkeen.

 25. Elise H. says:

  Joskus kotiin tullessa on yksinkertaisesti niin kova nälkä, että ruokaa on saatava heti. Sellaisiin hetkiin tämä sopisi mainiosti :)

 26. Milla says:

  Hei, mageet kengät. Mitkä nuo ovat?

Kommentoi