3 ERIKOISINTA ASIAA MEIDÄN HÄISSÄ: glitteriä, futismusaa ja konjakkisapeli

Tuesday 05. September 2017 / by nadjastrange

Vaikka meidän häät olivatkin aika perinteiset, niin haluttiin kuitenkin tehdä niistä juuri meidän näköiset. Tärkeää oli että meidät vihittiin paikan päällä sillä kumpikaan ei kuulu kirkkoon. Kakun leikkauksessa lattian polkaisun sijaan heitettiin “bro fistit” eli lyötiin nyrkit yhteen sen merkiksi että meidän avioliitto on tasavertainen. Myös huikea hääbändi Nitrodisco soitti toivomiamme biisejä joiden joukosta löytyi mm. Disco Ensembleä.

Kuitenkin meidän häiden erikoisimpien juttujen top 3 oli:


1. Champions League -tunnari
Heti hääsuunnittelun alkumetreillä Aleksi teki selväksi, että futisbiisien klassikko Mestarien liigan tunnusbiisi tulee soimaan meidän häissä. Alkuun luulin että kyseessä oli vitsi, muutaman kuukauden päästä tajusin ettei Aleksi vitsaile näin vakavalla asialla (siis futiksella) ja lopulta ylitin itseni suostumalla Aleksin pyyntöön. Jos yhden biisin soittaminen vihkimisen jälkeen oli Aleksille yksi tärkeimmistä asioista hääpäivänä, niin olisinhan mä ollu tosi bridezilla ja nipottaja jos olisin sen tyrmännyt. “Alttarilta” pois kävellessä soi sitten tämä futisbiisi eikä se edes ollut niin hirveetä. Siitä tuli hauska hetki kun mun ystävät nauroivat, Aleksin futisfanit sukulaiset tirauttivat kyyneleitä ja meidän amerikkalaiset vieraat eivät edes tienneet koko kappaletta :D

Pieni videopätkä tästä on katsottavissa mun Instagramista täältä.2. Konjakkisapeli
Kyllä, luitte oikein. Aleksi oli joitain vuosia sitten saanut tuliaisiksi vastaavanlaisen konjakkisapelin, josta otettiin hömpsyt aina synttäribileiden/tupareiden/muiden juhlien yhteydessä. Mäkin pääsin maistamaan konjakkia siitä alkuperäisestä sapelista ihan meidän seurustelun alkuaikoina.

Aleksi bongasi Virosta tämän uuden konjakkisapelin joka oli ihan pakko ostaa häihin. Kakun leikkaamisen jälkeen oli vuorossa yllätysnumero kun sulhanen tarjoili konjakkia sapelista. Aleksin ystävät olivat innoissaan ja mun sukulaiset ihmeissään :D

3. Glitternisti
Jos ei oo vielä tullut selväksi, niin mä rakastan glitteriä. Kun Glitternistiltä ehdotettiin blogiyhteistyötä, niin mä heti ajattelin että olispa siistiä saada tyypit glitteröimän meidän häävieraita! Ja niin siinä sitten kävi. Vieraat olivat aivan innoissaan tästä, ja jopa kuusikymppiset sukulaiset ottivat glitterkuvioita naamaansa. Mä pääsin myös loppuillasta tekemään Aleksille glittermeikin mutta se unohtui taltioida kameralle kun viralliset hääkuvaajat olivat jo lähteneet.

Tosi moni häävieras tuli sanomaan että meidän häät olivat parhaat joissa he olivat ikinä olleet. Ja me ollaan kyllä samaa mieltä. Ei ollut yhtään vaivaantunutta hiljaisuutta ja pönötystä, oli pelkkää naurua ja tanssimista. Niin ja pizzaa iltapalaksi!

Valokuvat: Täydenkuun kuva.


8 Responses to “3 ERIKOISINTA ASIAA MEIDÄN HÄISSÄ: glitteriä, futismusaa ja konjakkisapeli”

 1. Jere says:

  Ensinnäkin on pakko tulla onnittelemaan häiden johdosta, hieman myöhänä kun oon kommenttieni kanssa liikkeellä. Ja toiseks täytyy sanoa, että vitsit kuulostaa kyllä ihanilta pikku jutuilta! Vaikka pääpuolisesti olisikin perinteitä kunnioitettu ymym, ni tämmöset pienet jutut tuo varmasti mukaan semmosta tietynlaista ikimuistoisuutta :)

  http://www.jereviinikainen.fi

  • nadjastrange says:

   Kiitos paljon onnitteluista! :)
   Ja näin jälkikäteen mietittynä niitä persoonallisia pieniä asioita olisi voinut olla loputtomasti!

 2. Linda says:

  Hirmuisesti onnea näin jälkikäteen ♥ Ja teidän häät kuulostaa kyllä ihan huikeilta! Tota samaa tunnelmaa haluun tulevaisuudessa omiinkin, että ihmisillä on oikeasti hauskaa eikä kukaan tuntis tarvetta pönöttää :D

 3. Onnea teille, sä olit todella upea morsian! Ja häämatkavideoita oli hauska seurata Instassa :)

 4. Nadya says:

  Aivan ihanat ja persoonalliset häät kyllä järjestitte! Jopa kuvista välittyy hyvä tunnelma :) Onnea avioelämään!

Kommentoi