2 x UUDET FARKUT (siis mulla?!)

Wednesday 30. August 2017 / by nadjastrangeMuistan kun olin ala-asteella, noin viidennellä tai kuudennella luokalla kun ensimmäinen Ellos-kuvasto läsähti postiluukusta alas. Äiti oli silloin liittynyt Elloksen asiakkaaksi, ja se oli mun mielestä cooleinta ikinä! Ympyröin kuvastosta kaikki vaatteet joista haaveilin, ja sain valita niistä pari jotka sitten tilattiin. Meillä oli aina kesäloman lopussa ennen koulun alkua tapana ostaa syksyksi uusia kouluvaatteita. Ja vaikka mä oonkin nykyään jo 29-vuotias, ei se Elloksen kuvastojen (ja nykyään nettikaupan) selaaminen oo poistunu mihinkään. Siksi olin erittäin innoissani kun mulle ehdotettiin kaupallista blogiyhteistyötä Elloksen suunnalta.

Oon vuosien saatossa tilannut Ellokselta ihan kaikkea mahdollista kuten meidän olohuoneessa tälläkin hetkellä olevan maton sekä sohvapöydän, sisustustavaraa, vaatteita ja urheiluvaatteita. Nyt paljastan teille suuren salaisuuden: Elloksella on välillä ihan hullut alet, ja mä oonkin löytänyt sieltä vaikka mitä merkkivaatteita ihan käsittämättömän edulliseen hintaan! Myös Elloksen omat merkit on tosi hyviksi todettuja, ja nyt pääsin testailemaan vielä Elloksen farkkuja.

Elloksella on tällä hetkellä käynnissä farkkukampanja, jota varten kaikki farkut on kerätty samalle sivulle. Sieltä löytyy huikea valikoima Elloksen oman merkin lisäksi myös mm. Leviksen ja Leen farkkuja. Eri malleja ja värejä on vaikka muille jakaa, ja myös meikäpallero löysi valikoimista kahdet T Ä Y D E L L I S E T farkut. Moni mun blogia jo pidemmän aikaa seurannut tietääkin etten mä oo normaalisti yhtään farkkutyyppi. Hyvin istuvien farkkujen löytäminen on tuntunut ihan mahdottomalta mun isolla pyllyllä ja suhteessa kapeammalla vyötäröllä. Nyt tilasin rohkeasti kolme eri mallia muutamassa eri koossa testiin ja yllätyin siitä miten kivat farkut mä löysin, ja miten vaivattomasti vielä. Oli kiva sovitella farkkuja oman kodin rauhassa.


Katsokaa ja ihmetelkää: Tässä farkut joita en I K I N Ä uskonut pukevani päälleni! Keskisininen väri ja löysä boyfriend-malli ei vaan yhtään kuulosta multa. Mutta testasin noita Jenna Boyfriend-farkkuja rohkeasti ja rakastuin täysin! Myös Aleksi kehui näitä ihan hulluna. Ihan kun jalat näyttäisivät vähän kapeammilta noissa vaikka luulin että olisi käynyt täysin päinvastoin. Tekisi mieli tilata nää myös toisessakin värissä!

Farkkujen kanssa sopii täydellisesti yhteen Ava-parkatakki. Tää on täydellinen syksyyn sillä uskokaa tai älkää, mutta mulla ei tätä ennen ollut yhtäkään hupullista syystakkia :D
Toiset uudet farkut on niin mua että ihan hävettää. Ne on mustat (tottakai) ja materiaali on mukavaa stretchiä. Oon jo pitkään halunnu polvista auki olevat farkut mutta en ollut niitä vielä tähän mennessä löytänyt. Nää lyhytlahkeiset sopivat kivasti myös syyspukeutumiseen sukkien tai sukkahousujen kanssa yhdistettynä. Lyhyet farkut raakareunoilla on just ne pöksyt joista oon haaveillu jo pitkään, kiva kun vihdoin löytyi sopivat. Näitäkin on myynnissä myös muissa väreissä. Nyt vaan pitää enää päättää että tilaanko tummansiniset vai harmaat tai jotain muuta(kin) farkkusivulta? Musta tuli yhtäkkiä ihan villi farkkumuija! :D

Tää lyhyiden farkkujen, verkkosukkisten sekä Dr.Martensien yhdistelmä on tällä hetkellä mun lemppari. Seuraavaksi voisin yhdistää noiden kanssa jonkun ruutupaidan. Ei tää syksyn tulo oo niin ankeeta kun keskittyy nauttimaan kerrospukeutumisesta ja kivoista vaatteista vai mitä?

Tiesittekö että Ellokselta saa myös Adidasta? Floralita-mekko (joka on mun pituisella lähinnä pitkä t-paita heh) oli ihan pakko tilata. Adidas on noussut tänä kesänä mun lempparivaatemerkiksi ja mä oonkin huomannut että yhdistelen nykyään tyyliini myös vähän sporttisempia elementtejä.

Kummasta asusta sä tykkäät enemmän?


9 Responses to “2 x UUDET FARKUT (siis mulla?!)”

 1. Maria says:

  Mä en edelleenkään pysty farkkuihin itseäni laittamaan, kokeilin joskus LEEtä ja LEVIStä, mutta molemmat oli ihan kauheen kovia päällä :< toi addun mekko on ihana, mut näin 180cm pitusena veikkaan myös, että jää vähän lyhyeksi :D

  • nadjastrange says:

   Noi sun kokeilemat farkut on niitä kovempia ja munkin mielestä epämukavampia :D Suosittelen joskus kokeilemaan stretch-farkkuja, kun löytyy täydellisesti istuvat niin ne on oikeesti mukavat päällä! En olis ikinä uskonu sanovani tätä haha :D Mutta siis noi mustat farkutkin tuntuu ihan sellasilta paksummilta jämäkämmiltä leggingseiltä!

   Ja Addun mekko on just hyvä kaveri leggareille tai farkuille :)

 2. neiti says:

  pakko tulla hehkuttamaan että noi boyfriend pökät käy sulle tosi hyvin jalkaan!! :) :)

 3. Julia says:

  Ihan superkivat farkut ja istuu sulle tosi hyvin! Haluisin kans noi ekat, vastaako miten hyvin kokoaan? :)

  • nadjastrange says:

   En oo kovin hyvin perehtynyt farkkuihin noin yleisesti, mutta mun mielestä vastasivat aika hyvin kokoaan, mä tosin tilasin hieman reilut.

   Jos on epävarma fiilis niin Ellokseltahan saa tilattua helposti muutaman eri koon testiin ja palautat sit vaan loput :)

 4. Jemina says:

  vaaau!! molemmat kokonaisuudet sopii sulle tosi hyvin!! <3 ja ihanat hei noi farkut!

  Mun blogissa musikka-manteli piirakan ohje :) <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 5. Uk says:

  Nuo Elloksen Jenna Boyfriend-Farkut näyttää ihanilta. Toi malli sopii sulle erittäin hyvin, mä tilasin ne myös, toivottavasti istuvat mulle yhtä hyvin. Zalando ja Ellos ovat mun lempipaikkoja ostaa vaatteita. Voisitko laittaa joskus alennuskoodia?

Kommentoi