BACK TO WORK

Sunday 27. August 2017 / by nadjastrangeAurinkolasit ostettu Kroatiasta
Mekko Monki
Leggingsit Adidas
Kengät Vans


Tämän viikon maanantaina oli aika palata töihin kuukauden kesäloman jälkeen. En edes muista millon oon viimeksi saanut olla noin pitkään lomalla, joten tää todellakin tuli tarpeeseen. Ja varsinkin kun tän kesäloman aikana menin naimisiin ja olin 2,5 viikkoa ulkomailla. Olipa kyllä ihanaa!

Ja vaikka arki onkin lähtenyt aika vaivalloisesti liikkeelle, niin on kyllä ollut kiva palata töihin. Oon tosi onnekas siitä että mulla on ihan huiput työkaverit ja ihana työ. Monestihan loman aikana moni miettii tulevaisuuttaan ja varsinkin sitä että viihtyykö työssään. Ja mä kyllä haluan jatkaa omassani vielä mahdollisimman pitkään. Mutta silti on kyllä ollu ihan extravaikeeta herätä herätyskellon pirinään, saatika saada meikkiä naamaan tai olla muuten jotenkin hienona. Kuljin koko viikon leggingseissä, löysässä kaapumekkopaita-asiassa ja tennareissa ilman meikkiä. Vihdoinkin näin sunnuntain kunniaksi jaksoin meikata ekaa kertaa tälle viikolle :D

Eli sanotaanko että oon palannut töihin mutta henkisesti vielä lomamodessa – tosin nyt tuntuu siltä että on kuume nousemasa. Toivotaan ettei lomaltapaluu muutu sairaslomaksi. Meenkin tästä seuraavaksi mittaamaan kuumeen, kivaa sunnuntai-iltaa pupuset!


2 Responses to “BACK TO WORK”

 1. leppu says:

  Mistä löysit noi legginssit? Tsemppiä syksyyn ja alkaneisiin duuneihin!

  • nadjastrange says:

   Ostin noi leggarit Splitin ostarin Adidas-kaupasta. En voi vieläkään uskoa että ne oli alessa n. 18€ hintaan :D Normaalihintasena niitä löytyy ainakin mm. Ellokselta ja Zalandolta :)

   Tsemppiä sullekin syksyyn!

Kommentoi